от dakota_ » 25 Фев 2010, 19:46
Бай Спиро може и да е прав когато не пише,но когато пише сигурно е седнал,това той ще каже как го прави...
Когато някой казва,че си купува всичко необходимо за работата му винаги го питам да каже какво точно си купува сам и защо го прави,луд ли е,на луд дрехите ли е облякъл или е негоден и го е страх да "мъцне" за да не го "порежат",нямам друго обяснение,ако някой има друго обяснение нека да го сподели и да каже защо си "купуват всичко".Има и нещо друго което питам и то е следното,смятате ли,че ако не купувате нищо със собствени средства, МВР ще бъде затворено като институция и няма да се върши работа...В момента при мен нямам никакви проблеми с листове,химикалки,кламери,папки и ред други да не изброявам всичко това го получаваме от ОДМВР,ако кажа,че нямаме проблеми с някои консумативи да копирните машини,принтери и др. няма да е много коректно,но ще отбележа,че съм ловил служители които си копират теми по български език за кандидат-студенти както и други неща необходими за учебния процес на децата им без да са купили каквито и да са консумативи за копирната машина... Лично аз съм готов да обявя за пълен идиот всеки който извади пари от собственият си джоб за консумативи за службата,независимо какви са те и на каква стойност...