www2425 написа:Здравейте колеги. Странително нов служител съм в МВР и не съм наясно с това как мога да се преместя от една дирекция в друга? По точно искам да се преместя в София. Благодаря.
NANIOX написа:www2425 написа:Здравейте колеги. Странително нов служител съм в МВР и не съм наясно с това как мога да се преместя от една дирекция в друга?
Колега, прочети тая тема от начало и ще ти се изясни....
spawn88 написа:Здравейте. Искам да ви задам следните въпроси, като се надявам на адекватни отговори, благодаря ви предварително.... а именно: може ли служител да се прехвърли от категория Г в категория Е или Д ? ( преместване в по-ниска категория възможно ли е ) ? Ако служител с категория Г напусне системата на МВР после може ли да кандидатства за друга категория ? ( кат. Е например ) Единствено в София ли има патрулиращи полицаи категория Г ? иии има ли униформени служители Г категория даващи редовни дежурства на улицата независимо ООР или КАТ ( питам, защото по малките населени места категория Г въобще нестигат до улицата искам да знам и в София ли е така или е по различно ) ?
spawn88 написа:абе човек просто информативно питам за да знам дали има такива варианти.... много просто категория Е нямат тези задължения, които имат Инспекторите и работата им не е толкова натоварена, колкото тяхната. Само с наказание ли могат да те понижът в категория или има вариант и по собствено желание ?
spawn88 написа:абе човек просто информативно питам за да знам дали има такива варианти.... много просто категория Е нямат тези задължения, които имат Инспекторите и работата им не е толкова натоварена, колкото тяхната. Само с наказание ли могат да те понижът в категория или има вариант и по собствено желание ?
dakota_ написа:spawn88 написа:абе човек просто информативно питам за да знам дали има такива варианти.... много просто категория Е нямат тези задължения, които имат Инспекторите и работата им не е толкова натоварена, колкото тяхната. Само с наказание ли могат да те понижът в категория или има вариант и по собствено желание ?
За какъв грездей питаш като не си полицай и това не те касае? Продължаваш със задаването на тъпи въпроси,ако се окаже,че с наказание не може да те "понижът" в категория,следващия ти въпрос явно ще бъде за понижаване в длъжност или степен на длъжност,но явно не знаеш какво е длъжност и степен на длъжност и сигурно за това не си го задал до момента... Намери си някакво друго занимание,хвани да прочетеш ЗМВР,ППЗМВР и като станеш готов с тях,пиши да ти кажа в каква посока да продължиш с четенето за да получиш поне елементарна представа за МВР и да не ни занимаваш с характеропатията си...
crazyspawn написа:Здравейте колеги имам 1 въпрос който ми е интересен.
При преместване от дирекция в друга дирекция в полицията кои съгласия са важни например: Началника на сегашното районно пише НЕ , директора на дирекцията пише НЕ , а пък директора на ГД"НП" пише ДА и директора на новата дирекция пише ДА ще мине ли заявлението или не.
cop7777 написа:Здравейте колеги. Искам да Ви попитам макар,че горе е обяснено но все пак, има ли според Вас някаква пречка относно премстване от полиция в пожарна при положение че има някаква "уговорка" да речем Аз съм служител от 2г. и 9 месеца.Благодаря
Назад към Професионални теми, съвети и помощ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта