отстранен от длъжност

отстранен от длъжност

Мнениеот киро76 » 22 Фев 2015, 11:05

Здравейте колеги искам да попитам тези, които са по запознати колко време може да трае отстранен от длъжност. Бях отстранен от длъжност имаше проверка тя приключи сега се чака решение на директора, но минаха вече над 3 (три) месеца от отстраняване и резултат още няма. Няма заведено дело срещу мен. Може ли такова нещо три месеца без доходи, заеми имаме почти всички(нямаш право да работиш другаде) семейства имаме, малко колегиалност. Нарочно ли го правят да те мачкат психически :oops: .Поне да излиза някакъв резултат ако е уволнение да си действам по обжалването така ще може да се хвана на друга работа или да се запиша на борсата поне ще имам някакви доходи. Ако някой е запознат или е минавал по този път да сподели.
киро76
 
Мнения: 4
Регистриран на: 22 Фев 2015, 10:36

Re: отстранен от длъжност

Мнениеот justAfriend » 24 Фев 2015, 20:35

Колега, дръж се и стискай зъби! Отстраняването от длъжност лично за мен е мачкане със законни средства. Нямаш доходи, а съгласно ЗМВР не може и да работиш, тъй като формално все още си служител. Моето отстраняване беше почти 4 месеца, като през това време бях лишен от всякакви доходи, а имах и две малки деца у дома и съпруга без работа. Да не говорим за щурите призовавания по всяко време по далечни краища на страната... Нека това тежи на съвестта на тези, които направиха постановката, но аз никога няма да забравя това унижение. за съжаление и децата ми не могат да го забравят...
В заповедта за отстраняване вероятно са вписани мотивите и си знаеш и за какво е образувано дисциплинарното производство. Следи преклузивните срокове, а след това обжалвай.
Успех!
justAfriend
 
Мнения: 56
Регистриран на: 13 Юни 2010, 18:49

Re: отстранен от длъжност

Мнениеот киро76 » 24 Фев 2015, 22:47

Със сигурност няма да оставя нещата така ако се стигне до уволнение.Вярно е няма такова мачкане повече от 3 месеца вече и то със бременна жена до мен,която от тези проблеми получи кръвоизлив и постъпи в болница точно в деня като ми връчеха заповедта за отстраняване.Борбата ми с тях ще е докрай!!!
П.С.-ако някой е доволен от адвоката си тук е момента да ме насочи към него.
киро76
 
Мнения: 4
Регистриран на: 22 Фев 2015, 10:36

Re: отстранен от длъжност

Мнениеот киро76 » 09 Мар 2015, 19:44

Ами уволниха ме сега вече ще се ходи по мъките :idea: Видя се за пореден път, че Етичният кодекс се използва само и тогава, когато трябва някой началник да се саморазправи с подчинен.
киро76
 
Мнения: 4
Регистриран на: 22 Фев 2015, 10:36


Назад към Професионални теми, съвети и помощ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта