Здравейте.Искам да попитам,ако някой има точна информация,без гадаене,каква е заплата на един криминалист,който работи в МВР.
Ще съм благодарен,да кажат тези,които наистина знаят.
Теодор написа:Здравейте.Искам да попитам,ако някой има точна информация,без гадаене,каква е заплата на един криминалист,който работи в МВР.
Теодор написа:Здравейте.Искам да попитам,ако някой има точна информация,без гадаене,каква е заплата на един криминалист,който работи в МВР.
Lord написа:В МВР няма длъжност "криминалист". Каква точно служба в МВР имаш предвид?
Комунизма отдавна си отиде а майка Тереза взе че умря . Като влезеш в магазина никой не те пита дали си се посветил на обществото ЧЕЗ и Топлофикация също не ги вълнуват такива факти . Та в днешно време е повече от нормално човек да пита колко ще получава и да си направи една проста сметка дали за тези пари си заслужава да си губи времето .XXX1 написа:Теодор написа:Здравейте.Искам да попитам,ако някой има точна информация,без гадаене,каква е заплата на един криминалист,който работи в МВР.
Не очаквай да забогатееш в полицията. Не знам и защо почти на всички основния мотив за работа е "каква заплата ще получавам". Заплатите не са големи, не са и минимални-стигат за преживяване и покриване на основните нужди. Но както казах по-горе, не ми харесва това, че почти на всички кандидати основния мотив е заплащането, а не това да се посветят на една професия, която е в служба на обществото и помощ на хората.
stenli написа:Комунизма отдавна си отиде а майка Тереза взе че умря . Като влезеш в магазина никой не те пита дали си се посветил на обществото ЧЕЗ и Топлофикация също не ги вълнуват такива факти . Та в днешно време е повече от нормално човек да пита колко ще получава и да си направи една проста сметка дали за тези пари си заслужава да си губи времето .XXX1 написа:Теодор написа:Здравейте.Искам да попитам,ако някой има точна информация,без гадаене,каква е заплата на един криминалист,който работи в МВР.
Не очаквай да забогатееш в полицията. Не знам и защо почти на всички основния мотив за работа е "каква заплата ще получавам". Заплатите не са големи, не са и минимални-стигат за преживяване и покриване на основните нужди. Но както казах по-горе, не ми харесва това, че почти на всички кандидати основния мотив е заплащането, а не това да се посветят на една професия, която е в служба на обществото и помощ на хората.
Всеки сам решава за себе си . Аз моя избор съм го направил и като съм постъпвал и като се пенсионирах . Идеализма е много хубаво нещо но обикновено отрезвяването настъпва след поне десетина години служба като оцениш колко компромиси трябва да направиш със службата и в семейството .XXX1 написа:
Тогава не виждам защо този човек ще си "губи времето" в полицията, щом за теб тази професия е губене на време. Аз лично не бих взел на служба такъв кандидат, който пита само за парите и се интересува само от заплатата.... Вярно е, от всякъде ни притискат сметки и задължения, но аз съм отговорил кратко и ясно на човека, че доходите в полицията са нормални, от тях няма да забогатее, но няма да остане и гладен...Има други сфери с къде,къде по-ниско заплащане.
r_vardarov написа:Ще вземеш на работа тези който кандидатстват за нея не който ни се иска.Всеки трябва да си отстоява интереса.Щото децата в къщи не ядат морално удовлетворение.Щом държавата не може да усигори добро заплащане няма как да иска отлични кадри.
На времето като се кандидатстваше за мисия навън задължително се минаваше на изпит за език и психо . ОФП не помня дали се държеше или признаваха годишния . Та отиваме ние на стадион Раковски там доста колеги от различни служби и градове . Тогава психолозите бяха изключително печени и още преди да си седнал срещу него си му ясен видял те е като на рентген какво представляваш и колко ти е багажа . Естествено първия въпрос беше защо искаш да отидеш някъде където може да те убият още на първия ден . Отговора беше първо за пари и после всичко останало . Имаше един колега дали от дирекцията дали от окръжно на въпроса отговорил мене парите не ме вълнуват искам да дам своя принос за спасяването на бедния и изстрадал камбоджански народ . Дали си беше луд авантюрист или толкова имаше в главата не знам ама го скъсаха . Та толкова за мотивацията и идеализмаXXX1 написа:Ама разбира се, нека кандидатват, всеки има право да кандидатсва. Психолога и началниците на ЗИ (ако въобще стигне до там) доста ще му се зарадват, като изръси няколко изречения от типа колко точно щяла да му бъде заплатата и дали си струвало да си губи времето
Назад към Професионални теми, съвети и помощ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта