Страница 1 от 1

Административна реформа в МВР

МнениеПубликувано на: 31 Яну 2017, 19:58
от jelly
Възможно е темата ми да не се отнася до голяма част от участниците тук, но бих била признателна, ако някой сподели мнение по въпроса - лично или известно му... Това, което ме вълнува е "преобразуването" на трудовите отношения от служители по ЗМВР в служители по Закона за държавния служител. И най-вече ме интересува разликата в заплащането. До колкото разбирам, има колеги на това дередже, които са ги подкарали още от днес и са подписали новите си договори. Ако някой може да сподели повече инфо, относно възнаграждение, отпуска, пари за дрехи и др.
Аз от своя страна изказвам съболезнованията си към всички ощетени от ситуацията, като мен. И да не забравяме, че в МВР е напълно възможно за един ден да закрият групата, която ръководиш, да зачеркнат цялата ти дейност и да те държат до последно в неведение, относно това какво те чака от утре... Хубава да Ви е вечерта, пък утре ще му мислим :?:

Re: Административна реформа в МВР

МнениеПубликувано на: 02 Фев 2017, 09:19
от MasterCop

Re: Административна реформа в МВР

МнениеПубликувано на: 02 Фев 2017, 11:40
от кпц
jelly написа:...Това, което ме вълнува е "преобразуването" на трудовите отношения от служители по ЗМВР в служители по Закона за държавния служител. И най-вече ме интересува разликата в заплащането. До колкото разбирам, има колеги на това дередже, които са ги подкарали още от днес и са подписали новите си договори. Ако някой може да сподели повече инфо, относно възнаграждение, отпуска, пари за дрехи и др. ...

Ако имате настина интерес, защо не прочетете там в края на ЗМВР? Например параграф 69 и следващите.
След това и като вече знаете основното, може да питате за детайли, останали трудни за разгадаване. :PS)

Re: Административна реформа в МВР

МнениеПубликувано на: 02 Фев 2017, 19:43
от KOKOROKO
Има ли някой идея кои длъжности ще преминат трета категория и кои ще са лртп.

Re: Административна реформа в МВР

МнениеПубликувано на: 02 Фев 2017, 20:09
от кпц
Както вече писах по-горе, идеята за длъжностите е написана в края на ЗМВР. :idea: