ТРЕЗОР написа:Моля за съвет .....имам намерение да си закупя навигация за колата .Досега ползвах Гармина на един познат , но съм заделил едни 200 лева

и мисля да си купя вече лична.Знам , че парите ми не са много , но моля за съвет някой ако е ползвал и други модели да сподели инфо.Интересува ме да има бг.говор , вграден софтуер за камери и пол.засади ,гаранция и т.н. .....Гармина ,1 които го ползвах имаше всичко , но цените му

.......
Стандартна цена за Гармин е около 400лв. Моя съвет е по това, което аз съм изтрадал

Бих ти препоръчал GSM с GPS. Има един недостатък - малък екран но преимуществата са:
1- Имаш телефон + навигация
2- Имаш варианти за няколко вида навигации и после след теста да си оставиш която ти е удобна.
3- С продажбата на стария телефон би намалил от цената на новият.

Аз съм с Nokia 500. (за около 200лв може да закупиш сносен модел 2 ръка аз продадох моят 5800 за толкова в перфекто качество)
На телефона съм позлвал:
- Нокиа мапс (безплатна)- картите са добре със обновяваният и нямат закъснение в движението
-Гармин (безплатна но с малко играчка за инсталиране): има понякога малко закъсняване понякога в движението. Понякога казвам на всекидневно позване 1-5 пъти в седмицата за около 10-20 секунди. Картите са обнвяват постоянно. Има данни за камери и други полезни обекти.
- Сиджик - Мнго обстойна карта със номера дори и на входовете ба блокове (единственият и недостатък е че има вероятност последната карта да няма последните промени в даден участък от движението) Подробна информация на обекти.
Скъпа е Гармин. + това няма как на апарат гармин да се сложи друга карта - иначе е най-добрата - но скъпа.