Ех,защо още не са живи баба и дядо на село,че да хапваме истинско месо.inkognito написа:чудото беше,че за около 40 мин. беше сварено,нещо което не може да се случи с домашно пиле,там поне 2 часа се вари месото.
Ех,защо още не са живи баба и дядо на село,че да хапваме истинско месо.inkognito написа:чудото беше,че за около 40 мин. беше сварено,нещо което не може да се случи с домашно пиле,там поне 2 часа се вари месото.
paolon написа:Ех,защо още не са живи баба и дядо на село,че да хапваме истинско месо.inkognito написа:чудото беше,че за около 40 мин. беше сварено,нещо което не може да се случи с домашно пиле,там поне 2 часа се вари месото.
Този "изби рибата". Дали щеше да го заяви, ако "ешерихия коли" беше дошла у нас и имаше стотици в тежко състояние и няколко починали? Вероятно солите не са съвсем безвредни щом го казва, но пък бактерията директно заплашва човешкия живот. Според мен просто неумесно намесва другата актуална тема от деня.clearly написа:Осем от 14 пилета са с наднормено съдържание на вода Според Мирослав Найденов солите в пилешкото са по-опасни от ешерихия коли
"Има колеги, които продават охладени пилешки филета с много високо съдържание на вода.
kkarakashev написа:Аз за това рядко ям пилешко, а за кремвирш и дума да не става. То не , че има нещо направено като хората, ама тези 2 продукта са ..............
clearly написа:kkarakashev написа:Аз за това рядко ям пилешко, а за кремвирш и дума да не става. То не , че има нещо направено като хората, ама тези 2 продукта са ..............
Пилешко да не ядем,свинско тоже,саламите бъкани със сланина и други неиндефицирани примеси,кашавалът и сиренето уж има въведен стандарт ,,Ст.планина ''и те неузрели е какво да ядем???Мечтая си за оно време когато нямаше избор ,но имаше по качествена храна.
dakota_ написа:clearly написа:kkarakashev написа:Аз за това рядко ям пилешко, а за кремвирш и дума да не става. То не , че има нещо направено като хората, ама тези 2 продукта са ..............
Пилешко да не ядем,свинско тоже,саламите бъкани със сланина и други неиндефицирани примеси,кашавалът и сиренето уж има въведен стандарт ,,Ст.планина ''и те неузрели е какво да ядем???Мечтая си за оно време когато нямаше избор ,но имаше по качествена храна.
Какво точно от храните не е имало по онова време?Аз поне като се замисля имаше всичко и беше качествено...Сега има пак всичко,но е сурогат!
clearly написа:Дакота и какъв избор имаше по магазините по време на тато???Аз лично не съм усетила нямане, тъй като нашите работеха оно време към ,,Обществено хранене''.Майка беше в ТРЗ, а татко отговаряше за транспортните колите в гаража им .
MasterCop написа:Специално за тези краставици казаха, че за да се заразят хората фатално с въпросната бактерия, тя трябва да е в доста висока концентрация, че отделения от нея токсин да е наистина опасен. Това би могло да се случи ако се консумират зеленчуците без въобще да са измити! А уж много културни били европейците...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта