ovenen написа:Абе незнам какво и кой ще удари, ама завчера една докторка от 7 ДКЦ буквално изхвърлила жена ми бременна в 7-месец, защото видиш ли "веднъж не дойдохте да си платите, а все висите за талони по здравната каса". Дословен цитат, при положение, че гинеколожката иска конкретното изследване и изрично натъртва, че за бременни всичко минава по касата, а т.н "специалист" ги кара да чакат 2 часа при запазен час и ги ругае, че "се стискали за 30 лева". Аз хич не се и очудих, ама жена ми два часа не можеше да проумее къде и е грешката. Аз пак ще дам 30 лв, ама не на тая нервозна женица, а на друг специалист, но в частната му практика. Аз не знам защо изобщо следва да внасяме здравни вноски, като мангала без нищо да даде получава много повече, щото влизат на преглед и отвън висят 10 човека и само чакат нещо да не им хареса след прегледа.
ovenen написа:Да, ама 50-годишна лекарка срещу 90 кг мъж, не става, аз още не схващам какъв и е проблемът, при положения, че докторката ще си вземе парите, щото нали все пак отиваш там с талон за специалист? Абе луда работа, ама тва е Бг риалити.
ovenen написа:Аз като изведох бабата се връщам и му давам 20 кинта, викам "Докторе, да се почерпиш за празниците", така ме погледна, че ми стана ясно, че пред мен стои достоен човек - истински лекар по призвание.
ovenen написа:това го оставям за другата седмица, като я водя на контролен, то ще е лек срам, ама торбето е стегнато, ама взех 12 годишен "чивас", аз си го харесвам него
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта