dakota_ написа:Др.старшина няма светлоотразителна жилетка,облякъл е добрият стар шинел...и няма оплаквания... К'ви времена бяха,какъв живот беше и какво доживяхме сега
А с какви радиостанции работехме?
dakota_ написа:Др.старшина няма светлоотразителна жилетка,облякъл е добрият стар шинел...и няма оплаквания... К'ви времена бяха,какъв живот беше и какво доживяхме сега
BatRambo написа:Ами аз имах "рядкото щастие" да поработя близо 2 годинки в Пловдивското гето Столипиново...беше по времето точно преди Демокрацията, в Милицията, де! Та имам 1-ва ръка натрупан опит и аз... :
C.
osata написа:BatRambo написа:Ами аз имах "рядкото щастие" да поработя близо 2 годинки в Пловдивското гето Столипиново...беше по времето точно преди Демокрацията, в Милицията, де! Та имам 1-ва ръка натрупан опит и аз... :
C.
ооо, аз преди 7 години като бях в патрула беше едно, а сега съвсем друго. А преди 20 години съм чувал от колеги.... те не са се престрашавали да отидат в центъра на Варна, а това да хвърлят камък или потрошат полицейска кола..... после е имало тревога при качулките и вършеене из махалата.. както казваше колегата, като ги почнем в единия край, в другия край вече сами са хванали айдука и ни го водят.
Филмирането е нещо много хубаво, но пък не те ли притеснява, че дори и телефонен разговор и т.н. ти записват?
А това дето го казваш по Тв, че от 500 дела една глоба ( акт ) не ти е паднала в съда ви, искам и аз такъв съд у нас.
Направи ли ти впечатление лекият пътен безпорядък у нас? Все пак си бил поне.. известно време това лято?
И сега по-старите знаят,но обстоятелствата са други и това знание е неприложимо.dakota_ написа:Но тогава и милиционерите бяхме по-други и знаехме какво и как се прави...
paolon написа:И сега по-старите знаят,но обстоятелствата са други и това знание е неприложимо.dakota_ написа:Но тогава и милиционерите бяхме по-други и знаехме какво и как се прави...
ntvladimirov написа:Вярно е че обстоятелствата бяха други. Престъпленията се разкриваха по оперативен път. А сега се разчита на подслушване на телефони. Като променят всяка година ЗМВР , да не би науката криминалистика или криманологията да са променени. Не мисля а и няма как .Всичко вече е измислено. Просто няма желание за работа. Мисли се само за увеличение на заплатите, за стачки и тем подобни.Реве се постоянно че няма компютри , химикалки, листа и т.н.
Но стига вече.Темата е усмивки от старите ленти . Много насериозно се вземаме включително и аз които съм от старата гвардия а тогава като ни проучваха гледаха първо да сме мързели и второ бъзикачи. Дакота ще каже и още да можем да пием без да се напиваме а и да уважаваме булките из района![]()
.
dakota_ написа:ntvladimirov написа:...Моят шефнаставник (знаеш,че имаше такива добри колеги) ме шамаросваше бащински по врата и ми казваше "Много внимавай да не се напънеш да ставаш майстор в този занаят,гледай винаги да си чирак,защото този занаят ще ти щипе от джоба.."
ggeenn написа:dakota_ написа:ntvladimirov написа:...Моят шефнаставник (знаеш,че имаше такива добри колеги) ме шамаросваше бащински по врата и ми казваше "Много внимавай да не се напънеш да ставаш майстор в този занаят,гледай винаги да си чирак,защото този занаят ще ти щипе от джоба.."
Моя пък казваше,че ако на младини даваш пари за п...и/булки то на старини даваш дупе за хляб!
Sir Humphrey написа:Пословиците и поговорките са много хубаво и полезно нещо, стига да се употребяват с мярка.
Назад към Освободи напрежението - Смех
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта