Пък, моята линийка е по- голяма. Нека ти!

dsuzunov написа:Ами...да си ги мерим, тогава.
Пък, моята линийка е по- голяма. Нека ти!![]()
Само прецизност му е цаката! С тез любителски линийки, къде сте тръгнали да се мерите?
nqmabivshi написа:"h"- то няма значение. "f"- то е важно. Затова нека измерим "f"- то
Най-общо интервютата имат четири основни разновидности:
1. Неструктурирани интервюта, при които интервюиращият е свободен да задава всякакви въпроси и субективно да интерпретира и оценява отговорите на изследваното лице.
2. Интервюта, при които интервюиращия няма списък с въпроси, които да задава, но разполага с области, които трябва да засегне и със списъци с професионално-значими качества и противопоказания, извлечени чрез анализ на дейността.
3. Интервюта, в които интервюиращият разполага с предварителен списък с въпроси, които трябва да зададе и с предварително установена система за оценяване на отговорите, но свободен сам да прецени кога и в какъв ред да зададе самите въпроси.
4. Напълно структурирани интервюта, в които интервюиращият задава на всички изследвани лица точно определен списък от въпроси и в точно фиксиран ред.
Pozitano написа:Приятелю Дакота ,
що ли от известно време взех да си мисля , че Ти , Замунда ,Боби , 8401 та даже и Дзукеро сте едно мероприятие на института по психология на МВР?Най-общо интервютата имат четири основни разновидности:
1. Неструктурирани интервюта, при които интервюиращият е свободен да задава всякакви въпроси и субективно да интерпретира и оценява отговорите на изследваното лице.
2. Интервюта, при които интервюиращия няма списък с въпроси, които да задава, но разполага с области, които трябва да засегне и със списъци с професионално-значими качества и противопоказания, извлечени чрез анализ на дейността.
3. Интервюта, в които интервюиращият разполага с предварителен списък с въпроси, които трябва да зададе и с предварително установена система за оценяване на отговорите, но свободен сам да прецени кога и в какъв ред да зададе самите въпроси.
4. Напълно структурирани интервюта, в които интервюиращият задава на всички изследвани лица точно определен списък от въпроси и в точно фиксиран ред.
dakota_ написа:Момчета,един случай от днес преди обяд.
Автопатрул на ПП в район обозначен със съответните знаци за радарен контрол с ограничение на скоростта 50км/ч,спира лек автомобил опел "астра" със софийска регистрация за превишена скорост.Радара е регистрирал 86км/ч. ,правят проверка на водача,водача показва служебна карта,казва "Колега,съжалявам но много бързаме с колегата до мен,имаме една среща за която заскъсняваме..."
Следва връщане на документите и "Приятно пътуване"..
Обажда ми се дежурният в ОДЧ,че ме търсят в управлението от отедел"Инспекторат",отивам в РУ , стискаме си ръцете показват ди дкоментите,разказват ми случая,искат обяснения,разпоредих да извикат патрула,дойде проверяващият и му изчезна усмивката от лицето...
Написа си обясненията,попитаха го "всеки път ли е така колегиален","писал ли е актове на колеги до момента","случвало ли му се е и друг път да пуска колеги след засечено нарушение",изобщо все "прекрасни" въпроси...
Разказвам го не,че се е случило нещо страхотно и нечувано,но е хубаво всеки да си слага капачка за задника...
Случаят ще има продължение,не знам наказанието какво ще бъде, както за него така и за началника му,защото извода който направиха е,че "така го е инструктирал началника му"...
NANIOX написа: Темата се превръща в кой е по-по-най..................................????????????????
Назад към Освободи напрежението - Смех
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта