Грешен написа:Толкова ли е смешна темата, че я преместихте тук????Обаче на мен хич не ми е смешно.
Потребителите определят къде и дали може да продължи да стои темата - чрез коментарите си...

Грешен написа:Толкова ли е смешна темата, че я преместихте тук????Обаче на мен хич не ми е смешно.
dog написа:Относно лизането, видяхме го вече от други хора, в друга тема. А пък и дочух, че и на началниците ще дават велосипеди, ама без седалки. Ти като голям вожд би трябвало да знаеш защо баба Яга язди метлата без гащи, нали ?
ЗА ПО ДОБЪР ЗАХВАТ ДАКО !!!
А как ще си карате велосипедите с баба Яга си е ваш проблем...Добре,че поне си минал на обучение през курса за "ПО ДОБЪР ЗАХВАТ" и знаеш какво да правиш...Сега като грабнеш велосипеда ще ти е лесно и удобно
dog написа:А как ще си карате велосипедите с баба Яга си е ваш проблем...Добре,че поне си минал на обучение през курса за "ПО ДОБЪР ЗАХВАТ" и знаеш какво да правиш...Сега като грабнеш велосипеда ще ти е лесно и удобно
Бреееее, пък и майтап не носиш бе. Не се пали толкова и не мърдай, че така по ти влиза .
dog написа::lol: Голям смях пада, а Узунов![]()
![]()
Как така ти пък се сети да пишеш![]()
Вади шпаклата и действай.....да забъркаш гипс за стъпките де
твоята "кръвна " група
dog написа:твоята "кръвна " група
Аз съм "каиш" , "чепик" и т.н....
Назад към Освободи напрежението - Смех
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта