Преди време бях пуснал подобна тема, но някъде се затри.
Така че, да вземем да се преброим и ние.
Димитър Узунов, работя в БНТЛ ОД МВР гр. Пловдив
kuka5 написа:Преподавателят ми по криминалистика казваше:Експерт значи знаещ, можещ
dsuzunov написа:Винаги е имало изключения.
Преди години и при нас работеше един индивид, който снимаше МП докато свърши филма и след това само имитираше заснемане. Проблема се оказа, във факта, че човекът не знаеше сак да постави нов филм във фотоапарата.
Въпросният "колега" беше сътворил нов именник на българските имена. Пример:
КирЕл, СимИон, СтУян.
Пенсионира се (по съвет от ръководството) но, когато минава покрай службата все пита дали му пазим мястото, защото съдел МВР за да го върнат.
Lord написа:dsuzunov написа:Винаги е имало изключения.
Преди години и при нас работеше един индивид, който снимаше МП докато свърши филма и след това само имитираше заснемане. Проблема се оказа, във факта, че човекът не знаеше сак да постави нов филм във фотоапарата.
Въпросният "колега" беше сътворил нов именник на българските имена. Пример:
КирЕл, СимИон, СтУян.
Пенсионира се (по съвет от ръководството) но, когато минава покрай службата все пита дали му пазим мястото, защото съдел МВР за да го върнат.
Върнаха ли го?
HanSolo написа:Дакота, хубави думи казваш за експертите, но ми се ще малко по-добре да се познава тяхната задача. Тя е не да попълни липсващата информация, а да я докаже.
dakota_ написа:HanSolo написа:Дакота, хубави думи казваш за експертите, но ми се ще малко по-добре да се познава тяхната задача. Тя е не да попълни липсващата информация, а да я докаже.
Почти целият ми стаж преминава в съвместна работа с експерти...Няма как експерта да запълни липсваща информация,освен ако не с доказателства...Като по този начин потвърди или отхвърли налична оперативна информация или пък даде изцяло нова информация..
Назад към Теми и преброявания по групи от МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта