kotarak написа:Като гледам колко мишоци има сред граничарите. Само знаят да ланкат, но когато стане въпрос за истинските неща се крият. Нищо не става от тях.СРАМ И ПОЗОР че за граничари.Пълни мухльовци.
До скоро бях граничар.
kotarak написа:Като гледам колко мишоци има сред граничарите. Само знаят да ланкат, но когато стане въпрос за истинските неща се крият. Нищо не става от тях.СРАМ И ПОЗОР че за граничари.Пълни мухльовци.
До скоро граничар.
До скоро граничар.
kotarak написа:Първо към Дакота:
Знам ти слабоумието и много пъти съм спорил с теб, така че не искам да ти обръщам внимание.
После към куката:
Кука явно много неща не знаеш за граничарите.Вземи малко обиколи границата, за да видиш за какво става на въпрос.Ще ти побелее косата.Когато няма кой да те подкрепи от колегите нищо не може да направиш, колкото и усилия да хвърляш.Това се отнася и за прокопи.Направих им дружество и със собствени усилия без ничия подкрепа се опитах да променя нещата там,но явно нямах достатъчно свестни колеги.Чакаха само нещо да им дадеш,само за пари питаха кога ще им се даде, все едно сме финансова институция.А аз не съм се спасил единично,защото спечелих конкурс и сега съм на съвсем друга длъжност и в друг регион.И ако си направиш труда да прочетеш малко,ще разбереш че не бездействам и съм учредил още едно дружество.А който е свикнал да е кара какво е в момента и само заплата да му тече - много му здраве.Аз искам тая скапана система да се промени.
Shadow написа:към последните двама пишещи:
Да ви кажа и на двамата,моята коса е по-бяла и от на двамата косите.Единия от вас е доста по-малък и съответно е логично да е по неопитен.
За другия не коментирам.
Shadow написа:Имах в предвид котарака не го вземай чак толкова на вътре.
А инак да ти кажа - Не е генетично!/за косата/
Относно опита мисля,че 10 г са достатъчни /поне за мен/ инак имам още много да уча.Предполагам че и всички тук.
Бъдете здрави!
kotarak написа:Тук съм напълно съгласен с теб.Но на места, особено в малките градчета все още има деление и то какво.Мога да кажа, че на места колеги от РУП имат много против граничари.Не знам защо и не искам да коментирам подробности.Нямаш ли опора и на кого да се довериш от колегите в МВР, работата няма да върви.А такива случаи съм виждал много.
Назад към Теми и преброявания по групи от МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта