Щом не знаете, че ВСШ "Георги Димитров", ВИ на МВР и ВИПОНД е едно и също нещо и вече се нарича АМВР - Академия на МВР, сте напълно ясни! От 14 юни 2002 г. е университет с наименование "Академия на МВР" !!! Сега сме 2009-та !!! Аз не успях да се класирам като вас - оказа се, че съм неблагонадежден според тогавашните разбирания /1983 -та/ и изобщо не ме допуснаха до кандидатстване! За повече информация: http://www.academy.mvr.bg/default.htm
На мен отдавна си ми напълно ясен и то с това,че много неща не са ти ясни. Когато беше ВСШ "Г.Димитров" дипломите които издаваха при завършване на учебното заведение се признаваше завършена гражданска специалност "Право",става дума за 1-ви и 2-ри факултет...като чета какво пишеш,явно и сега си неблагонадежден. Но да се придържаме към темата....
Sir Humphrey написа:@JohnDow Да не би да ти е липсвал работническо-селският произход?
Не, в характеристиката от секретаря на кварталната първична партийна организация пишело, че комсомолецът еди кой си нещо си не бил подходящ за работа в органите на народната милиция. Ама не му се сърдя, изкарах много по-интересно училище и много по-вълнуваща специалност!
Ние, служителите на МВР, желаем министерството да е силно и работещо. Служещо, единственно и само, на българското общество! Аз искам по-добро бъдеще за нашите деца !!!