Заплата на Патрулиращи полицаи

Заплата на Патрулиращи полицаи

Мнениеот Sporent » 16 Юни 2015, 21:43

Добър вечер,искам да поговорим за най-рядко говорената тема в мвр:заплати.Ще говоря направо,кратко и ясно.Имам приятели полицаи с висше, и те са патрулиращи и сме говорили на тема заплати защото сме си близки и искам да знам дали това е вярно.Токущо назначен служител взима 800 лева чисти и 300 още ваучер за храна на месец и ако си с више и станеш инспектор вярно ли е че заплатата ти е около 2000-2400 чисти.Искам не филмирани отговори а истински ако може :).Нормално е според мен да не достигат 800лева ако отглеждаш един куп деца и жена ти харчи по 3 милиона на ден.Искам да се изясни тази тема, защото ми писна да чета, че българските полицаи взимат по 3лева на месец и т.н и да се разбере, че във всяка работа има боклуци а не само в мвр.
Sporent

Re: Заплата на Патрулиращи полицаи

Мнениеот kolors » 17 Юни 2015, 16:46

Здр малко са те послъгали приятелите ти,стартовата заплата за патрулиращ полицай е 1600лв.като ваучерите за храна започват от 350лв и в зависимост от членовете на семейството стигат до 600лв. Ако пък си с "више" и решиш да станеш инспектор там вече е голяма пара. Заплатите започват от 3000лв имайки предвид че съпругата ти може да пръска много. Тука вече няма ваучери ,а се раздават купони за ресторанти поне три звезди който може да ползваш в гарнизона кадето служиш.
kolors

Мнениеот Lord » 17 Юни 2015, 18:23

Sporent написа:...... и ако си с више и станеш инспектор вярно ли е че заплатата ти е около 2000-2400 чисти......

Минимум толкова, във виетнамски донги! :lol:
Аватар
Lord

Мнениеот Sporent » 17 Юни 2015, 18:35

kolors написа:Здр малко са те послъгали приятелите ти,стартовата заплата за патрулиращ полицай е 1600лв.като ваучерите за храна започват от 350лв и в зависимост от членовете на семейството стигат до 600лв. Ако пък си с "више" и решиш да станеш инспектор там вече е голяма пара. Заплатите започват от 3000лв имайки предвид че съпругата ти може да пръска много. Тука вече няма ваучери ,а се раздават купони за ресторанти поне три звезди който може да ползваш в гарнизона кадето служиш.

моля те кажи ми, че не се шегуваш умолявам те
Sporent

Мнениеот dsuzunov » 17 Юни 2015, 19:35

Заплатата на новоназначен патрулиращ полицай, без предишен трудов стаж е около 650-700лв. Чиста сума. Ваучери за храна не се получават от края на миналата година. Преди, когато ги плащаха, бяха по 2.40лв. за 8 часа. В заплатата, която съм посочил по-горе са включени и 120лв. порционни пари, които не се включват в осигурителния доход. За всяка година трудов стаж в МВР се начисляват по 2% от основната заплата. Максималният процент е 40%. Полицай със стаж над 20 години получава около 1000 лв. чисто. Инспекторите получават с около 200-250лв. повече. В общи линии, това е полицейската заплата у нас.
Димитър Узунов - Пловдив
Аватар
dsuzunov

Мнениеот bobiraio » 18 Юни 2015, 13:15

Sporent написа:
kolors написа:Здр малко са те послъгали приятелите ти,стартовата заплата за патрулиращ полицай е 1600лв.като ваучерите за храна започват от 350лв и в зависимост от членовете на семейството стигат до 600лв. Ако пък си с "више" и решиш да станеш инспектор там вече е голяма пара. Заплатите започват от 3000лв имайки предвид че съпругата ти може да пръска много. Тука вече няма ваучери ,а се раздават купони за ресторанти поне три звезди който може да ползваш в гарнизона кадето служиш.

моля те кажи ми, че не се шегуваш умолявам те

Не се шегува ,но и той е назад с цифрите . 1600 лв взимат патрулиращ полицай в малките населени места . В областните градове и тези който са с над 35 000 жители получават стартова заплата 2000 лв. Чистачките вземат най -малко : 1100 лв. , вярно малко са ,но пак е на топло в жегите и на студено в студовете. Шефовете не се коментират, те са друга бира от към пари. Има и една особеност и тя е, че ако си женен получаваш + 1000 лв заради жената, но трябва удостоверение за сключен граждански брак. Ако се разведеш не губиш цялата надбавка ,а само половината, за да имаш да удавиш мъката в алкохол или да черпиш приятели за щастливо разведен.
bobiraio

Мнениеот minchev94 » 12 Яну 2019, 00:27

Към днешна дата заплатата на новоназначен полицай някой може ли да каже каква е
minchev94

Назад към Теми за граждани