Здравейте.
Да опиша и моята случка. Преди няколко дни седя в лявата лента на кръстовището на бул. Дондуков и ул. Кракра, посока бул.Васил Левски и чакам на червен светофар. В дясната се нарежда бакшиш, пред него платното е заето от паркирали коли. Светва зелено, той дава газ и ме засича. За да не го таранирам, бия спирачки и навивам в ляво. Да, ама там от Кракра завива трамвая и ме уцели по левите врати. Таксиджията видя какво стана и се изниза като пръдня в гащи.
Идва полиция - обяснявам им как са ме засекли, но това въобще не беше отразено в протокола/акта. Тъй като имам дашборд камера, им предложих да вземат записа, но те не пожелаха, нямало спорна ситуация, те само констатирали нещата между мен и трамвая, естествено в моя вреда.
Въпросите ми са, как да процедирам в случая? Да изчакам наказателното постановление и да обжалвам? Да се опитам да намеря камери на Столична община или КАТ в района, които да са записали ситуацията? За съжаление записът на моята камера е повреден, а и не знам доколко би имал тежест.
Мястото на случката, аз съм там, където са 2те коли по посока В.Левски.
https://www.google.bg/maps/@42.699034,2 ... 6656?hl=bg