Отнето свидетелство заради глоба за паркиране.

Отнето свидетелство заради глоба за паркиране.

Мнениеот LegendartSpartac » 04 Ное 2018, 23:46

Здравейте на всички. В сряда на 31-ви октомври , пътувах за летище София и на цариградско шосе точно пред ''Джъмбо'' ме спряха за проверка . Никога не съм имал каквито или да е нарушения. След проверката се установи , че имам неплатена глоба за паркиране в размер на 20 лева , глобата е от 16-ти октомври и съм имал 7 дни да я платя. Тъй като не съм я платил служителите ми взеха книжката и талона , както и малкия талон на автомобила ми., докато не си платя глобата. Тъй като беше към полунощ нищо не работеше и нямаше къде да я платя а трябвало да се плаща само в клон на ''easypay''', попитах ги ако я платя през телефона ще ми дадат ли книжката още там , те ми казаха не , трябва ни оригинал и копие , че си я платил в ''éasypay''''Аз съм от град Карлово област Пловдив. Със 300 зора и висене на паркинга на джъмбо , един приятел дойде и се прибрахме . Още на следващия ден си платих глобата, но сега не знам от къде да си взема книжката. Служителя който ми я взе , ми каза , че още на следващия ден ще я изпратят от София в Пловдив и аз да си я взема от Пловдив до 2,3 дни. Имам няколко приятели полицай и те ми казват , че поне месец ще мине , а мен това не ме устройва. На 16-ти ноември трябва да пътувам за чужбина и ми трябва книжката и вече не знам къде да се обадя и да попитам как мога да си я взема по бързо. На документите от катаджията не пише от кое районно управление са ,пише само имената и егн-то на двамата полицай и техните лични адреси и най отгоре пише ''столична дирекция по вътрешните работи'' . Някой ме посъветваха да ида в районното от което са ми я взели в София , но не знам кое е то . Звъннах на няколко телефона от интернет , и ми се навикаха , че това не било тяхна работа и да съм се бил оправял. София е на 130 км от мен , а Пловдив на 80 , не мога всеки ден да ходя и да питам ''тук ли ми е книжката'' и само да ме връщат и не знам какво да правя. Всякакъв съвет от вас ще ми е от голяма полза. Благодаря ви !
LegendartSpartac

Назад към Теми за граждани