ГПУ-Г.Делчев

Re: Бог да прости!

Мнениеот DJOKO » 28 Май 2009, 13:28

Колеги,някой има ли повече информация за простреляния колега от ГПу-Г.Делчев???????????
“Една власт не се е предала, докато не е предала своята агентура.”
DJOKO
 
Мнения: 105
Регистриран на: 23 Фев 2009, 23:41

Re: Бог да прости!

Мнениеот GKrIvan » 28 Май 2009, 14:30

http://incidents.actualno.com/news_242006.html
ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ ЗА ТОВА СЕ ОТНАСЯ НО НЕ ПИШАТ,ЧЕ Е БИЛ СЛУЖИТЕЛ НА МВР.
МЛАД ПЕНСИОНЕР
Аватар
GKrIvan
 
Мнения: 1508
Регистриран на: 18 Дек 2008, 19:16

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот dakota_ » 28 Май 2009, 22:38

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=360380
Граничен полицай се самоуби в Гоцеделчевско

28 май 2009 09:00 / обновена в 17:12 | Любима Калпачка

В района на местността "Попови ливади" в Гоцеделчевско е открит мъртъв мъж.

Безжизненото тяло на 31-годишния Димитър Ботев е намерено от случайни минувачи в късния следобед вчера, съобщиха от полицията. Димитър Ботев е граничен полицай.

Криминалистите работят по версията самоубийство. По всяка вероятност Димитър Ботев се е прострелял със служебния си пистолет. Късно снощи е изготвена съдебно-медицинска експертиза.

Ботев е бил семеен с две деца. Засега не са известни причините за решението му да сложи край на живота си, информираха криминалисти.

Съседи на Димитър в Гоце Делчев коментират, че той е имал страст към хазартните игри и може би е залагал в "черно тото".
dakota_
 
Мнения: 6506
Регистриран на: 20 Фев 2009, 20:49

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот Police_M » 29 Май 2009, 17:06

полицай Ботев беше добър колега и приятел бог да го прости . има хора в Гоце Делчев който се мислят за недостежими Черното тото и други работи тези хора трябва да са вътре защото изнундват и заплашват и семействата но явно някой прокурори им са мили паричките и бързо приключват производствата към тях.има изстичане информация към тази престъпна група от съдебната система.Не може при скрита акция на МВР и прокуротурата те бяха
предупредени предварително и в момента продължават със залозите и ти се усмихват подигравателно.ако не се спре това ще има още жертви на черното тото.
Police_M
 
Мнения: 9
Регистриран на: 24 Апр 2009, 09:28

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот roko » 30 Май 2009, 18:48

Смърта на Димитър Ботев би трябвало да потресе всички служители В МВР. Защо ли? Дотам ли го докарахме? Шепа лица от престъпният контингент да принудят служител на МВР да се самоубие. Ами къде бяхме ние когато тези хора по същият начин принудиха друг един млад мъж да убие собствените си деца. Преди около 15 дни трети млад мъж от гр.Гоце Делчев прави опит да се самоубие заради дълг към Никола Камбов от 3000лв. Върнал 8 и още му търсели. Тъй като не знаел, че парите му се облагат с 10 процента седмична лихва. Така въпросните лихвари принуждават техните жертви или да се заробят в дългове към тях или да посегнат на живота си. Георги Зирев погълна 15 хапчета диазепам с надеждата, че ще си отиде от този свят, заплашвали него и семейството да връща още от дълга. Но уви не успя. Остана жив и все още длъжник. Как Димитър Диамандиев, Борислав Мавродиев, Велин Тодоров и Слави Хардалиев принудиха Димитър да се самоубие. Само те знаят. Знаел е и Димитър но той отнесе своята тайна в гроба си. Колко струва човешкият живот? Колко струва живота на две деца? Защо никой нищо не предприема Защо тези лица са на свобода. Защо не са в затвора където им е мястото. Защото част от техните парички, които печелят от престъпната си дейност ще отидат за предизборна кампания на някои господа. Нали трябваше като приберат Златко "Баретата" да се разбие престъпната му групировка. Уви какво стана те работят още по брутално и от преди. Събират се около 500000 лв месечно и се носят в гр. София. Ресторанта където Мавродиев събира всичката пара от пиринско го знае всяко дете от града. Но уви нищо никой не предприема. Парите ги транспортира до там всеки последен петък от месеца Витко Марков но пак нищо то най вероятно не е незаконно да транспортираш незаконно придобити парични средства. Оказва се, че изнудването също не е незаконно. Незаконните залагания също в нашата държава неса незаконни. Лихварството и то май нее било то на 10 или 20 процента лихва. Три смъртни случая за няколко месеца по вина на тези визираните по горе господа и това не било достатъчно да ги осъдят. Питам аз какво трябва да стане. Кога господата политици ще решат да ни защитят нас всички обикновенните хора на тази малка държава. Защото престъпник лесно се става. Всеки може. Но така до никъде не ще я докараме.
roko
 
Мнения: 2
Регистриран на: 30 Май 2009, 18:21

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот Police_M » 31 Май 2009, 15:16

Димитър Димандиев ,Борислав Мавродиев,Атанас Бунов,Николай Камбов , Слави Хардалиев, Велин Тодоров,Крум Стойков, Крум Геров,Това са Хората обидинени в една престъпна група занимаваща се с черно Тото,Лихварство, Наркотици,Контрабанда на цигари,Толкова ли е просто да се вкарат зад решетките просто тези хора са много лесни за обработка къде е проблема колеги защо от година са дават сигнали отгоре за тази престъпна група а нищо не се предприема ако има колеги от Криминална и ГДБОП нека щателно да започнем и работим да ги вкараме всички до един в затвора и да си поемат вината за всички тези смъртни случаи и опити за самоубйство. Ако не се спрат ще има още такива случай .
Police_M
 
Мнения: 9
Регистриран на: 24 Апр 2009, 09:28

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот MAKETO » 31 Май 2009, 16:47

Колега ,каква криминална,каква РЗБОП/ПОТП/ случайно да знаеш Директора на ОД-Благоевград от къде е,а и какъв е бил преди това, явно няма интерес или напротив има интерес тези хора дето изреждате да си работят спокойно.
Бог да прости колегата,но май е трябвало да насочи пистолета в друга посока .
MAKETO
 
Мнения: 27
Регистриран на: 17 Яну 2009, 19:41

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот dakota_ » 31 Май 2009, 17:50

Титянов е от Гоце Делчев и беше началник на управлението...
Но той не е накарал никой да се включва в игри на черно тото.
А да се говори кой какъв е,просто е смешно и се изпада в ситуацията на Яни Янев и Абаджиев...
dakota_
 
Мнения: 6506
Регистриран на: 20 Фев 2009, 20:49

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот Police_M » 31 Май 2009, 18:51

Бил е преди това в икономическа полиция после с протекции на партията става началник на РПУ и ОДП.а след изборите не се знае.Нощния бар е мястото където се събират залозите и парите.а знаем на кой е заведението а имеено депутата син на бивш министър на МВР.
Police_M
 
Мнения: 9
Регистриран на: 24 Апр 2009, 09:28

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот dakota_ » 31 Май 2009, 20:09

Започнал е работа в системата след преврата 1989 год...наистина в икономическа полиция но за партия и др. е смешно да се говори
Стига с тия филми и тази параноя от партията...Яни Янев е от вашият край и нещо ви действа заразително...
dakota_
 
Мнения: 6506
Регистриран на: 20 Фев 2009, 20:49

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот Police_M » 31 Май 2009, 22:20

Колега тук става въпрос че един директор на ОДП позволява подобно нещо в неговия район и неговия град да стават подобни неща не е тайна как стана директор.
Police_M
 
Мнения: 9
Регистриран на: 24 Апр 2009, 09:28

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот dakota_ » 31 Май 2009, 22:51

Защо го пишеш само тук във форума ,подай жалба в Прокуратурата явно разполагаш с много доказателства,нека си получи заслуженото....
Аз лично го познавам и нямам подобни впечатления за него.
dakota_
 
Мнения: 6506
Регистриран на: 20 Фев 2009, 20:49

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот Police_M » 01 Юни 2009, 20:11

Колега аз искам едно тези отрепки да ги вкараме зад решетките а за другото си имаме отдел инспекторат ако има нещо то ще излезе но в един град и то малък незнам защо той не предриема нищо познава ги всички или е безсилен или така му се казва незнам колега но трагедията стана и ако не ги спрем още ще има .всички тези са много лесни за обработка явно си плащат на определено място да ги пазят.
Police_M
 
Мнения: 9
Регистриран на: 24 Апр 2009, 09:28

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот roko » 01 Юни 2009, 21:06

Неискам да обсъждам Титянов но няма как. Нито един арест на лица от контингента от гр.Гоце Делчев за последните две години от както е шеф на ОДП. От тогава между другото - от както той е шеф на ОДП престъпноста в гр.Гоце Делчев е достигнала такова ниво каквото никога не е било. Но да спрем до тук с Титянов. Моля всеки който разполага с данни за Димитър Ботев да ги сподели. Притискан е за пари от Камбов, Мавродиев и Диамандиев. Върнал е ограмни суми - само той си знаел как. В десетки хиляди левове а може и много над това. През декември 2008г върнал дълг от около 40 000лв на Камбов. Последният между другото само за информация е предприел специални мерки отностно сигурността на развиваната от него престъпна дейност. Не обсъжда нищо по мобилният си телефон. Срещите си със своите връзки се правят в РГърция-гр.Драма. Там се поставят задачи на посредниците - кой кой да изнудва по какъв начин и т.н. Трудно ще е много да седокаже престъпната му дейност но нетрябва да се предаваме. Който и да покровителства тези лица трябва вече да е разбрал, че с Димитър чашата преля. Сега е време всички да си получат заслуженото. Не са много хората които общуват с въпросните господа от тази организирана престъпна група. Те са и основните им връзки, с които се правят така наречените виртуални залози. Обещават сес лекота заеми от порядъка на десетки хиляди левове. А след това на следващият месец разбираш за десетпроцентната седмична лихва и така твоите загубени примерно 10 хилади в края на месеца са станали 15. Не е ли време това да спре. Колко още млади хора трябва да си отидат за да се сети някой нещо да направи. Огурчен съм от отношението на медиите. Защо никой не визира въпросните господа отговорни за няколкото смъртни случая в гр.Гоце Делчев през последните месеци. Нима виновните сда жертвите. От какво се криеме. В края на краищата ако накогашният гл.сержант сега гл. инспектор и шеф на РУ не може да се справи със създалата се ситуация да поеме отговорност и вземе решение подобаващо на достоен човек въпреки политическите си протекции. Е същото важи и за шефа на ОДП но в много по голяма сила.
roko
 
Мнения: 2
Регистриран на: 30 Май 2009, 18:21

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот dakota_ » 02 Юни 2009, 06:23

Това е интересен фолклор.Споделете колко ареста сте извършили на предполагаеми престъпници и Директора ви е разпоредил да не се работи по случаите и лицата да бъдат незабавно освободени?
Това е водещото,другото са лирични отклонения...
Относно колегата ,не е трябвало да се хваща за черно тото.
Има едно неписано правило "От тото и от комар никой не може да спечели" Не само колегата си е оставил живота заради залагания а много други хора.
dakota_
 
Мнения: 6506
Регистриран на: 20 Фев 2009, 20:49

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот Police_M » 02 Юни 2009, 07:41

Стига вече нека сме единни . Камбата преди 3 4 години при една спецелизирана акция на НСБОП в един апартамент в софия беше хванат с фалшиво евро и наркотици .но Благодарение на Ангел Гераксиев разледването приключи.измъкна се Много Бизнесмени са забъркани в това тото.Всеки ден Камбата и неговите протижета да го кажем са в Гуцев Бар едно малко заведение в една махала на Гоце Делчев там се извършват залозите и незаконни игри на покер и др работи.Това заведение се води на Двама Братя Гуцеви .Единния бивш футболист а Другия се занимава с Контрабадна на цигари.Единия от братята е свързан с тъй наречения Вуцата от Сандански който преди години беше хванат в гърция с херойн и вкаран в затвора.и после пуснат него Комисията Кушлев го разледва в Сандански.Просто тези са лесни за зобработка до кога ще ги оставяме да си правят каквото си искат.Кой са Хората който ги пазят тези престъпници.
Police_M
 
Мнения: 9
Регистриран на: 24 Апр 2009, 09:28

Re: ГПУ-Г.Делчев

Мнениеот skitnik » 03 Юни 2009, 20:47

Police_M написа:Стига вече нека сме единни . Камбата преди 3 4 години при една спецелизирана акция на НСБОП в един апартамент в софия беше хванат с фалшиво евро и наркотици .но Благодарение на Ангел Гераксиев разледването приключи.измъкна се Много Бизнесмени са забъркани в това тото.Всеки ден Камбата и неговите протижета да го кажем са в Гуцев Бар едно малко заведение в една махала на Гоце Делчев там се извършват залозите и незаконни игри на покер и др работи.Това заведение се води на Двама Братя Гуцеви .Единния бивш футболист а Другия се занимава с Контрабадна на цигари.Единия от братята е свързан с тъй наречения Вуцата от Сандански който преди години беше хванат в гърция с херойн и вкаран в затвора.и после пуснат него Комисията Кушлев го разледва в Сандански.Просто тези са лесни за зобработка до кога ще ги оставяме да си правят каквото си искат.Кой са Хората който ги пазят тези престъпници.
Как никой вече не разбра,че с престъпниците трябва да се работи по друг начин.По тез Ваши балкани трябва да помагате в залесяването на гората по закона на Мърфи.Закона в тази борба срещу престъпността на помага,не викайте неволята,а помогнете си сами за да спите спокойно както Вие така и децата Ви.
skitnik
 
Мнения: 2
Регистриран на: 03 Юни 2009, 20:29

Следваща

Назад към Загинали служители на МВР

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта