Amateur написа:Остава съда да не е корумпиран.2 автомобила ми запалиха и какво стана нищо,първия случай се прекрати проади неизвестен извършител а втория ги хванаха имаше признания от 3ма срещу един прекратиха срещу тях образуваха срещу въпросния един и понеже се прекратява срещу тях първите показания отпаднаха и на вторите казаха че не знаят и не помнят нищо и така оправдаха ги...
Васил написа:ако откраднеш 100 милиона ти правят паметник в България, ако се бориш за по-добър живот сиреч ( тая система не ми харесва) идват от МВР и те мачкат... това е за милиони няма закони за кокошка няма прошка!
Васил написа:2 коментара писах и 2 пъти от 3 отговора идва линейка..... нали е за свободно мнение? всеки има прави да си мисли и казва каквото иска!
Васил написа:ако откраднеш 100 милиона ти правят паметник в България, ако се бориш за по-добър живот сиреч ( тая система не ми харесва) идват от МВР и те мачкат... това е за милиони няма закони за кокошка няма прошка!
Васил написа:няма значение .... само ще ти кажа че ако змията се вмирисва от главата... и ако не знаете кой "бизнесмен" (мафиот) с какво се занимава питайте народа... всеки един се знае кой наркотици, кой рекети, кой джамбаз, кой проституция, това са обществени тайни само съдебната власт не ги знае и няма доказателства !
dakota_ написа:Явно ще излезеш оперативно интересно лице два автомобила да ти запалят не е шега работа...Може да са хора,които си окрал преди време...
dakota_ написа: Само със знание не става,трябват и доказателства или и доказателствата са без значение,посочваме някой изправяме го стената и с автомата...
Ако разполагаш с доказателства,вратите на МВР са широко отворени да се явиш и да дадеш информацията с която разполагаш...
Null написа:Изопачаваш нещо думите на човека.. и доказателства се събират от който трябва, ако трябва аз или той да ги събира, си остави служебната карта и най-вече дебитната и още днес рано сутрин тръгвам да 'събирам' . btw: Нещо за пенсионната реформа да знаеш
катюша написа:
Допускаш съществени грешки,защото не познаваш работата ни!
Ще ти кажа какво се случва почти всеки ден с мен.
Извърши се някъде кражба,домова кражба,от паркинг...където се сетиш.Пристига потърпевшия и казва,аз знам кой го направи,това е ..(еди кой си).. Питам го видя ли го,отговора е не съм го видял,но ми каза еди кой си,намирам този който му е казал,но той също не го е видял,но знае,защото еди какво си...
Това са техните доказателства,които имат...Всъщност да не кажеш,че изопачавам нещо,нямат доказателства.
Моята работа е да намеря кой е извършил кражбата,аз си върша работата и то както трябва по закон,не както ме учи потърпевшия и не както му се иска на потърпевшия (да си разчисти сметките с някой с който са се гледали на криво),но понеже няма никаква гаранция,че откраднатото ще бъде намерено или ако задържим заподозрян,той ще си изпее всичко,случва се да няма доказателства и потърпевшия да пие една студена вода.
В същото време ако потърпевшия е този във форума,започва да тръби навсякъде по всички съседи,как той е казал на полицията кой е крадеца,но понеже полицията работи с крадците и дели с тях,крадеца не е задържан.
Такива заслужават да им се тегли по един здрав бой,заслужават и да ги осъди човек,но заслужава ли си да се ставаме слуги на човешката простотия.
Null написа:dakota_ написа:Явно ще излезеш оперативно интересно лице два автомобила да ти запалят не е шега работа...Може да са хора,които си окрал преди време...
миналата зима по 10на коли на вечер горяха в Бг, сигурно всички са били на оперативно интересни лица.. някаква милиционерска логика ли е, що ли..dakota_ написа: Само със знание не става,трябват и доказателства или и доказателствата са без значение,посочваме някой изправяме го стената и с автомата...
Ако разполагаш с доказателства,вратите на МВР са широко отворени да се явиш и да дадеш информацията с която разполагаш...
Изопачаваш нещо думите на човека.. и доказателства се събират от който трябва, ако трябва аз или той да ги събира, си остави служебната карта и най-вече дебитната и още днес рано сутрин тръгвам да 'събирам' . btw: Нещо за пенсионната реформа да знаеш
Васил написа:няма доказателства добре ... той не е работил от както пада комунизма а има имоти и коли за 2 милиона лева... всички бивши и сегашни министри, повечето депутати, общински съветници, мутри и прочие имат по 2-3 хотела в сл.бряг... 2-3 в Боровец, а съдебната власт няма доказателства.... защото разбираш ли хотела бил на брат му чакай бе кой е брат ти с какво се занимава...ония хотел е на шурея .... какво после да си говорим за съдебна власт.... боклука се напил , надрусал смачкал някой с колата 3 години условна.... бабата в градината и намират канабис , то даже не е засят ами дивачка(сам поникнал) и искат 2 години затвор... не ми говорете за съдебна власт... не знам защо изобщо я има тази тема като е публична тайна че съда е за някой само за другите е просто нещо си което не ги касае .... и вие като служители на МВР не сте виновни че е така... вашата работа е да ги хващате , а други ги съдят просто не знам защо се палите толкова и я защитавате ама да имате право да я пазите ... нали и понякога е с вас аз осъден полицай не съм видял ........ защото и в редиците на МВР има бая за изчистване ..... както и във всеки един слой от обществото....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта