gatzo написа:Питам по този начин, защото моя началник отказа да изпрати официалното ми питане чрез него до ГД''ИН", и да разберат повече хора, че тоталитаризма в Затвора гр. Бобов дол не си е отишъл. Полагането на извънреден труд без заплащане и без заповед в нашия Затвор е факт обоснован на заповед ЛС-1182 от 2007 , която противоречи на поне три закона.
gatzo написа:На среща със зам. министъра ХР. Ангелов и Гл.Директор П. Василев, Гл.Директор заяви, че ще уеднакви отчитането на работното време,но пак ни остави в мъглата. Тъй като знам, че и той чете ,чати във форума, аз питам.Господин Гл .Директор напишете колко часа ще зачитате за работени от 24 часово дежурство?
todoroff написа:Има ли някой идея как се смята 24 часовото дежурство при военните? Май за 24 часа си се броят пълните 24 без каквито и да е почивки.
nqmabivshi написа:todoroff написа:Има ли някой идея как се смята 24 часовото дежурство при военните? Май за 24 часа си се броят пълните 24 без каквито и да е почивки.
Именно! Няма такова животно като 20часа никъде в България. Само при нас се "прилага" и "тества" издръжливостта на служителите. Затова никой никога няма да ти го напише черно на бяло 24=20.
todoroff написа:Остава адвоката да ги призове в съдебната зала и там да напишат веднъж за винаги 24=24 или 12=12
Назад към Синдикат на служителите в затворите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта