Страница 1 от 1

Предрешен ли е конкурса за Началник на Пробационна служба в

МнениеПубликувано на: 21 Апр 2012, 19:55
от o4ilatia
Предрешен ли е конкурсът за Началник на Пробационна служба в Стара Загора , след като кандидат за това място , е съпругата на Директора на Затвора в същия град , госпожа Карушкова ? Вярно , че формално отговаря на условията , но всички запознати с тях изказват мнение , че са мислени специално за нея ! Прав беше едно време Седларов от " Опасен чар" : Милиционер , роднина , милиционер , роднина.........И така до края на света!

Re: Предрешен ли е конкурса за Началник на Пробационна служб

МнениеПубликувано на: 22 Апр 2012, 11:01
от paolon
Голяма част от конкурсите са мислени за определен кандидат.Предварително се прави проучване нашият човек какво има и конкурса се нагажда.По всяка вероятност и при вас е така.

Re: Предрешен ли е конкурса за Началник на Пробационна служб

МнениеПубликувано на: 22 Апр 2012, 12:01
от The Godfather
ВСИЧКИ конкурси за ВСЯКАКВИ началници са ВИНАГИ предрешени.
Началник не се става с конкурс. Конкурса е формалност.

Re: Предрешен ли е конкурса за Началник на Пробационна служб

МнениеПубликувано на: 22 Апр 2012, 21:41
от dizra
Дори и да спечели по честен начин , едва ли ще се чувства комфортно на работното си място ! Приказките и подозренията , че нещата са уредени по втория начин , ще я следват на всякъде ! Да върви тогава , да прави отбор и да върши качествена работа ! Би трябвало да си дава сметка и за негативите , а не само за ползата от мъжовото име ! Законите са закони , но на всякъде трябва и малко морал!

Re: Предрешен ли е конкурса за Началник на Пробационна служб

МнениеПубликувано на: 23 Апр 2012, 08:37
от kkarakashev
:) Защо ли и в други конкурси някой неща (част от заповед на Министъра)например се забравят да се обявят.
В случая говоря примерно за конкурс кат "Е" полицай- водач на АП: Има определени изисквания за тази длъжност, но примерно за една Дирекция то е пропуснато, защото едва ли от кандидатите 20% отговарят на нея. А нали се сещате, че ако не отговарят, то кандидати НЯМА да има :lol: :lol: Поне на мен така ми отговориха. Е в друга Дирекция, тази част от заповедта стриктно се следи :evil: :evil:
Май наистина се гледа кой какво може/има и пишем конкурс по това, а не конкурс и по него кой каквото има/може

Re: Предрешен ли е конкурса за Началник на Пробационна служб

МнениеПубликувано на: 13 Май 2012, 13:51
от petaruz
Абсолютно предрешен конкурс все пак съпругът и има опит в провеждане на конкурси :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Re: Предрешен ли е конкурса за Началник на Пробационна служб

МнениеПубликувано на: 13 Май 2012, 21:55
от dizra
Дори и да е предрешен , ако има някои по-оперени кандидати , това място ще остане незаето още много,много дълго време ! Всее пак не е укоримо или престъпно , да потърсиш на съпругата си добре платено работно място , но когато правиш това от позицията на високо овластен държавен служител в същото направление и сфера , е някак меко казано неудобно и резултатът е винаги съмнителен . Язък за ненадейно споходилата ни демокрация !
Да е жива и здрава госпожата , нека да печели много конкурси ............, но явяването и евентуалното спечелване на този , би и донесъл много лични разочарования ! Приказките , които ще вървят зад гърба и , че е нечие протеже , едва ли ще и бъдат много приятни и едва ли ще допринесат за качествено изпълнение на служебните и задължения ! Отделно , че ако на съответния конкурс се явят някои по-оперени кандидати , мястото ще остане незаето дълго време , а за сеирите да не говорим .

Re: Предрешен ли е конкурса за Началник на Пробационна служб

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2012, 22:22
от o4ilatia
Да и е честито на госпожа Карушкова допускането до конкурса ! Така , като гледам тя се е оказала най-кадърния кандидат и най-вероятния печеливш на финала , измежду един прокурор , няколко бивши и действащи служители на МВР и практекуващи наказателно право от дълги години юристи! А за останалите служители от Пробационната служба и Затвора , който управлява съпругът и , не ми се мисли ! Даже , не им дадоха шанс и да ги разклатят !

Re: Предрешен ли е конкурса за Началник на Пробационна служб

МнениеПубликувано на: 05 Апр 2013, 21:40
от Press
Особено ако става дума за затвора в Ловеч за нашия малък град дори конкурсите за надзиратели са предрешени. Може ли да засичаш с телефон времето на бягането и да се провикваш от единия край на другия да кажеш какво време да бъде написано в бланката за нормативите. И всякакви такива подобни неща които дразнят и да виждаш, че си по- добър от дадения кандидат който взима с 30 точки целият изпит, а теб те режат щото него трябва да го бутнат нищо че е 120 кила ! Дори само да влезеш в сайта на ГДИН и да погледнеш краийното класиране на кандидатите и точките ми те в тея затвори все вундеркинди влизат на работа аджеба са перфектни физически, интелектуално и психически много несериозна работа бих казал порнография.... :lol: