dsuzunov написа:Заболяването ти ще го "хванат" или на ЕКГ-то или на слушалки при прегледа и вероятно то ще е пречка за работа в МВР.
dsuzunov
Ти полицай ли си.
От къде мога да звъна на МЕДИЦИНСКАТА КОМИСИЯ.
dsuzunov написа:Заболяването ти ще го "хванат" или на ЕКГ-то или на слушалки при прегледа и вероятно то ще е пречка за работа в МВР.
mumunho7 написа:dsuzunov написа:Заболяването ти ще го "хванат" или на ЕКГ-то или на слушалки при прегледа и вероятно то ще е пречка за работа в МВР.
Братле за моето заболяване ли говориш.
Иначе редовно играя по физическо или всеки ден си ритаме бягам редовно.
Но исках да ходя на тренировки по футбол и лекаря ми каза не може само да играя като хоби.
Скоро пак ще ходя и ще я питам.
Някой да ли е имал същият проблем.
police_mans написа:mumunho7 написа:dsuzunov написа:Заболяването ти ще го "хванат" или на ЕКГ-то или на слушалки при прегледа и вероятно то ще е пречка за работа в МВР.
Братле за моето заболяване ли говориш.
Иначе редовно играя по физическо или всеки ден си ритаме бягам редовно.
Но исках да ходя на тренировки по футбол и лекаря ми каза не може само да играя като хоби.
Скоро пак ще ходя и ще я питам.
Някой да ли е имал същият проблем.
Обръщението "Братле" в случая звучи меко казано невъзпитано! Правилното обръщение е господин Узунов,така се обърщат младежите към хора,които са на годините на техните родители!
Можеш да се обадиш на комисията по телефон или да пишеш на е-меил,но лекарите не са врачки да отговарят по телфона на такива въпроси,а преценяват състоянието на кандидатите след обстоен медицински преглед. Завърши,яви се пред медицинската комисия и ще получиш отговор на въпроса си дали можеш да станеш курсант в АМВР!
Успех!
mumunho7 написа:Не мога да намеря никаква информация за болестите.
кпц написа:mumunho7 написа:Не мога да намеря никаква информация за болестите.
Информацията е точно в тази тема. Явно не четеш внимателно.
Пак давам линка, но вече е за последно: http://www.ciela.net/svobodna-zona-darj ... ite-raboti
mumunho7 написа:Здравейте забелязах нещо в линка дето господина изпрати. (Смущения на сърдечната проводимост и нарушения на сърдечния ритъм) незнам точно но шум на сърцето в тази област ли се пада и ако е така ще имам сериозни проблеми.
Назад към Конкурси и кандидатстване в МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта