dimitur90 написа:dsuzunov написа:Митко, съвсем сериозно, заеми се с правописа, по съвета на колегата.
Това ще е първата причина да те скъсат.
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение, и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
Точно такива хора като тебе държавата няма да се оправи съвсем четливо всичко съм написал.
Моля не си изразявай те глупавите изказвания пред обществото човек ви попита за помощ вие се нахвърляте като хиени.
Написал съм ясно само по-темата да се пиши как може да говориш дали съм неграмотен или не виж се самият ти тогава говори.
Без да съм филолог, ще ти покажа грешките:
-Неправилен словоред:
Точно такива хора като тебе държавата няма да се оправи
съвсем четливо всичко съм написал
-Правописни грешки:
само по-темата да се пиши
правилно е пиш
Е-Липсващи препинателни знаци и главни букви за начало на изреченията:
Точно такива хора като тебе, държавата няма да се оправи. Съвсем четливо всичко съм написал.
Моля, не си изразявайте глупавите изказвания пред обществото. Човек ви попита за помощ, вие се нахвърляте като хиени.
Написал съм ясно само по-темата да се пиши как може да говориш дали съм неграмотен или не виж се самият ти тогава говори
Това са една част от грешките. Вероятно има и още.
Ти пишеш така, както се изразяваш. От това си правя извод, че не четеш, а ако четеш, това са чатовете в нета, където всеки пише както си знае.
Както по-горе ти посочих, това ще е първата причина за да те отрежат.
Дадох ти съвет, какво да направиш, а ти се нахвърли с обиди, сякаш ти дължа услуга. Много бързо се афектираш и което е по-лошо, показваш го. Това ще е втората причина за да те скъсат.
Цитираш чл. 39, но не посочваш, че е от Конституцията на Република България. Още един пропуск.
А и това не е правилният член. Тук никой не ограничава правото ти на писане.
До тук съветите ми бяха даром.
Ако се съобразиш с тях, имаш шанс да постъпиш в МВР.
Със здраве и Честита Баба Марта!