toki4a написа:milench0 написа:Правилно над 23/24 точки на изпит за човек който е изън МВР мирише на манипулация.
Със сигурност има доста хора, които влизат в системата благодарение на т. нар. "манипулации" , но по твоите думи всеки 2-ри е с "жокер". Айде моля ви се, омръзна ми да чета такива мнения вече. Всеки, който отпаднал от конкурс тръби, че е ощетен, че имало връзкари и прочие и прочие... Веднъж замислихте ли се, че просто не отговаряте на изискванията за дадената позиция? Отделно много се набляга, че резултатите конкретно за психологическото изследване са за моментното психологическо състояние - т.е. може да сте перфектни, но към момента на изследването да имате някакви противопоказания? Живота в момента е напрегнат, всеки е в стрес и това се отразява на резултатите. Ако някой, който за пръв път кандидатства и чете мненията ще си рече, че "тука е е.аси шурбаджанащината в това МеВеРе!". Съвсем сериозно момчета и момичета, вземете се в ръце, не мрънкайте а следвайте целите си, борете се, пък ако не стане здраве да е, света не свършва!
Ще ти кажа едно, от 2011 година кандидатствам само в МВР.
2011 - АМВР всички изпити без проблем (недостатъчен бал)
2012 - Конкурс за категория Е , викат ме заедно с другите преминали да дадем нужните документи за Заключително интервю, излизат резултатите слагат ми 5 точки ( а бях сигурен първенец, за родното ми градче) Обясняват ми от ЧР, че са ме изпратили като преминал, но комисията е решила да отпадна
2012 - отново на същото място. Обясняват ми, че пак ще ми пишат 5 точки. Всичко беше добре, докато не казах, че съм изкарал 5 точки преди 2 месеца, тогава интервюто се насочи към края си .... и да си насоча интелекта някъде другаде, защото не ставам за тази професия (правят се и на Господ)
2013 - АМВР- отново; специалност Гранична Полиция - отново без никакви проблеми - чакам класиране
2013 - ПИ на същото заветно място - ПРЕДСТОИ. Но този път ще искам преразглеждане на работата ми ( не съм сигурен каква точно е процедурата)
Както съм казвал и преди. Сами си правете изводите. Тъжното в случая е, че винаги давам всичко от себе си, искам само с това да се занимавам, старая се до последно, а те ми пропиляват вече 1 година и половина. Също така ме накараха за момент да се усъмня в себе си, но както виждате оказах се прав и не се предадох и за момент. Ще видим средата на юли месец как ще се развият нещата