Тест за интелигентност и психо тест

Re: Тест за интелигентност и психо тест

Мнениеот kkarakashev » 22 Юни 2013, 23:08

Interrogator написа:Здравейте, надявам се да ми помогнете с няколко отговори на моите притеснения... Кандидатствам и ми предстои психо, изчетох доста коментари по темата и си направих една бегла картина за психото, но това което ме интересува е друго, на физическия изкарах 17 т. със счупен пръст на крака, умрях от болка но направих максимума за моментното ми състояние. Нека да си дойдем на думата... та на теста за интелигентност изкарах 30 т. не беше, кой знае колко труден, но се чудих с тези мои 47 точки, има ли смисал да се явявам по-натам, тъй като за 20 места се борим 60 човека, а аз съм доста назад... Благодаря предваротелно за отговорите и сорри за латиницата но моя device е от usa и няма български.

Колега, само ще ти дам пример:
С 12т. на Фи и последващи резултати на другите изпити съм бил резерва.
Не се отказвай и продължи. Късмет!
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://inmemoriam.mavar.info
Аватар
kkarakashev

Мнениеот Interrogator » 26 Юни 2013, 12:36

kkarakashev написа:
Interrogator написа:Здравейте, надявам се да ми помогнете с няколко отговори на моите притеснения... Кандидатствам и ми предстои психо, изчетох доста коментари по темата и си направих една бегла картина за психото, но това което ме интересува е друго, на физическия изкарах 17 т. със счупен пръст на крака, умрях от болка но направих максимума за моментното ми състояние. Нека да си дойдем на думата... та на теста за интелигентност изкарах 30 т. не беше, кой знае колко труден, но се чудих с тези мои 47 точки, има ли смисал да се явявам по-натам, тъй като за 20 места се борим 60 човека, а аз съм доста назад... Благодаря предваротелно за отговорите и сорри за латиницата но моя device е от usa и няма български.

Колега, само ще ти дам пример:
С 12т. на Фи и последващи резултати на другите изпити съм бил резерва.
Не се отказвай и продължи. Късмет!

Благодаря за подкрепата Каракашев, ще пробвам пък каквото сабя покаже. Извини ме за неуместния въпрос но как така си бил резерва ? Значи ли това, че ти дава право на заемане на първата свободна позиция когато и кадето и да е?
Interrogator

Мнениеот Interrogator » 26 Юни 2013, 12:40

Police92 написа:Като човек,който се е явявал 5 пъти в рамките на 2 години и половина ти казвам, че имаш шанс. Голяма част от кандидатите ще отпаднат на ПИ, ако хванеш по-висок резултат, ще дръпнеш напред в класирането. Желая ти успех :)

Напълно ти се доверявам, но ти след тези 5 пъти успя ли накрая ?
Interrogator

Мнениеот Interrogator » 26 Юни 2013, 12:44

MasterCop написа:Със 17 точки на физическия според мен няма смисъл, освен ако не смяташ да се явиш на друг конкурс и искаш да натрупаш опит... Така или иначе дали ще се продължиш да участваш в този конкурс зависи от класирането, не от желанието ти...
Не разбрах какъв е тоя "device от usa" но за да пишеш в този форум трябва да имаш кирилица! http://police.ba4ka.com/viewtopic.php?f=7&t=1109#p34177

Ще ти напиша какво се е случило веднага след изпита, според теб има ли хора които на последните два етапа биха искара ли по 30 точки, абе направо въпросът ми е, възможно ли е да се изкарат 30 т на психото ?
Interrogator

Мнениеот goblin3 » 26 Юни 2013, 16:09

Имам 2 книжки с психотестове,ако някой е заинтересован да пише лс.
goblin3

Мнениеот kkarakashev » 26 Юни 2013, 19:13

Interrogator написа:
MasterCop написа:Със 17 точки на физическия според мен няма смисъл, освен ако не смяташ да се явиш на друг конкурс и искаш да натрупаш опит... Така или иначе дали ще се продължиш да участваш в този конкурс зависи от класирането, не от желанието ти...
Не разбрах какъв е тоя "device от usa" но за да пишеш в този форум трябва да имаш кирилица! viewtopic.php?f=7&t=1109#p34177

Ще ти напиша какво се е случило веднага след изпита, според теб има ли хора които на последните два етапа биха искара ли по 30 точки, абе направо въпросът ми е, възможно ли е да се изкарат 30 т на психото ?

99.999999 % невъзможно, НО ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ В КОЯ ДЪРЖАВА СЕ НАМИРАМЕ ;)
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://inmemoriam.mavar.info
Аватар
kkarakashev

Мнениеот Police92 » 26 Юни 2013, 21:25

Interrogator написа:
Не разбрах какъв е тоя "device от usa" но за да пишеш в този форум трябва да имаш кирилица! http://police.ba4ka.com/viewtopic.php?f=7&t=1109#p34177

Ами, почти съм успял. В София винаги минавам, в родната ми област един път ме скъсаха и не ме оставят сега да мина. Иначе и на мене ми казваха психолозите, че 28,29,30 са невъзможни и 2012 година, когато ме прецакаха... видях кандидат с 28 точки, за да може да стигне до заветните 3 бройки :) Сам си прави изводите. На 21 години съм имам 5 кандидатствания (в момент 2 )
Аватар
Police92

Мнениеот Interrogator » 27 Юни 2013, 07:37

Пожелавам ти най-искренни успехи !
Interrogator

Мнениеот milench0 » 27 Юни 2013, 15:32

Правилно над 23/24 точки на изпит за човек който е изън МВР мирише на манипулация.
milench0

Мнениеот toki4a » 28 Юни 2013, 21:42

milench0 написа:Правилно над 23/24 точки на изпит за човек който е изън МВР мирише на манипулация.

Със сигурност има доста хора, които влизат в системата благодарение на т. нар. "манипулации" , но по твоите думи всеки 2-ри е с "жокер". Айде моля ви се, омръзна ми да чета такива мнения вече. Всеки, който отпаднал от конкурс тръби, че е ощетен, че имало връзкари и прочие и прочие... Веднъж замислихте ли се, че просто не отговаряте на изискванията за дадената позиция? Отделно много се набляга, че резултатите конкретно за психологическото изследване са за моментното психологическо състояние - т.е. може да сте перфектни, но към момента на изследването да имате някакви противопоказания? Живота в момента е напрегнат, всеки е в стрес и това се отразява на резултатите. Ако някой, който за пръв път кандидатства и чете мненията ще си рече, че "тука е е.аси шурбаджанащината в това МеВеРе!". Съвсем сериозно момчета и момичета, вземете се в ръце, не мрънкайте а следвайте целите си, борете се, пък ако не стане здраве да е, света не свършва!
Аватар
toki4a

Мнениеот paolon » 28 Юни 2013, 22:36

toki4a написа:Със сигурност има доста хора, които влизат в системата благодарение на т. нар. "манипулации" , но по твоите думи всеки 2-ри е с "жокер".

Да ,така е.
toki4a написа: борете се, пък ако не стане здраве да е, света не свършва!

Ако не стане,търсете точния човек,дайте му някаква сума и сте вътре.
Аватар
paolon

Мнениеот milench0 » 28 Юни 2013, 22:51

токи4а да всеки 2-ри е с познати и жокери , в момента съм в школата и сме си говорили а и го виждам с очите си, то няма лошо но поне да не взимат параолимпиици.
milench0

Мнениеот Police92 » 30 Юни 2013, 11:14

toki4a написа:
milench0 написа:Правилно над 23/24 точки на изпит за човек който е изън МВР мирише на манипулация.

Със сигурност има доста хора, които влизат в системата благодарение на т. нар. "манипулации" , но по твоите думи всеки 2-ри е с "жокер". Айде моля ви се, омръзна ми да чета такива мнения вече. Всеки, който отпаднал от конкурс тръби, че е ощетен, че имало връзкари и прочие и прочие... Веднъж замислихте ли се, че просто не отговаряте на изискванията за дадената позиция? Отделно много се набляга, че резултатите конкретно за психологическото изследване са за моментното психологическо състояние - т.е. може да сте перфектни, но към момента на изследването да имате някакви противопоказания? Живота в момента е напрегнат, всеки е в стрес и това се отразява на резултатите. Ако някой, който за пръв път кандидатства и чете мненията ще си рече, че "тука е е.аси шурбаджанащината в това МеВеРе!". Съвсем сериозно момчета и момичета, вземете се в ръце, не мрънкайте а следвайте целите си, борете се, пък ако не стане здраве да е, света не свършва!

Ще ти кажа едно, от 2011 година кандидатствам само в МВР.
2011 - АМВР всички изпити без проблем (недостатъчен бал)
2012 - Конкурс за категория Е , викат ме заедно с другите преминали да дадем нужните документи за Заключително интервю, излизат резултатите слагат ми 5 точки ( а бях сигурен първенец, за родното ми градче) Обясняват ми от ЧР, че са ме изпратили като преминал, но комисията е решила да отпадна :lol:
2012 - отново на същото място. Обясняват ми, че пак ще ми пишат 5 точки. Всичко беше добре, докато не казах, че съм изкарал 5 точки преди 2 месеца, тогава интервюто се насочи към края си .... и да си насоча интелекта някъде другаде, защото не ставам за тази професия (правят се и на Господ)
2013 - АМВР- отново; специалност Гранична Полиция - отново без никакви проблеми - чакам класиране
2013 - ПИ на същото заветно място - ПРЕДСТОИ. Но този път ще искам преразглеждане на работата ми ( не съм сигурен каква точно е процедурата)

Както съм казвал и преди. Сами си правете изводите. Тъжното в случая е, че винаги давам всичко от себе си, искам само с това да се занимавам, старая се до последно, а те ми пропиляват вече 1 година и половина. Също така ме накараха за момент да се усъмня в себе си, но както виждате оказах се прав и не се предадох и за момент. Ще видим средата на юли месец как ще се развият нещата :)
Аватар
Police92

Мнениеот team2002 » 11 Юли 2013, 12:19

Здравейте!
Кандидатствам за категория "В" към ГДИН. Предстои ми тест за интелигентност.
Дали някой има представа тестовете същите ли са като за полицията?
Благодаря Ви предварително!
team2002

Мнениеот dakota_ » 11 Юли 2013, 15:20

team2002 написа:Здравейте!
Кандидатствам за категория "В" към ГДИН. Предстои ми тест за интелигентност.
Дали някой има представа тестовете същите ли са като за полицията?
Благодаря Ви предварително!

Там тестовете са по-сложни,изисква се и по-голям интелект от тези за МВР.
В ГДИН е необходимо да имаш допълнителни качества,да знаеш как да вкарваш мобилни телефони,СИМ карти,алкохол и дрога без да те заловят колегите от оперативно обслужване на местата за лишаване от свобода... За кат. "В" има още допълнителни изисквания,защото от тях зависят и повече неща ;) Изобщо здрава психика и висок интелект се изисква за ГДИН :D
dakota_

Мнениеот team2002 » 12 Юли 2013, 08:58

Дакота- всичките ти постове са все в този дух нали ;)

Моля да ми отговорят хора, който не са тук, за да си чешат езиците :)
team2002

Мнениеот катюша » 12 Юли 2013, 11:39

team2002 написа:Дакота- всичките ти постове са все в този дух нали ;)

Моля да ми отговорят хора, който не са тук, за да си чешат езиците :)

Правилно ти е отговорил колегата dakota_. Ти кандидатстваш за неговата категория,а кат. "В" и в затворите и в МВР е категорията на бизнесмените ;)
Каквато и далавера да се заформи в затвора,без участието на служител кат."В" и нагоре е обречена...Те са бизнесмените,които управляват процесите и те са винаги сухи,по веригата горят корумпирани черноработници кат."Е" и "Д" това са "машите" на кат."В" ...
Напиши в интернет ССЗБ и ще изскочи сайта на тези,които ще ти бъдат колеги ако започнеш работа в ГДИН и там ще питаш за тестовете...
Тук в сайта сме тези,които закопчаваме корумпирани пазачи в затвора и търчим да издирване изпуснатите от "кошарата" черни "овце",дали изпуснати поради малоумие или изпуснати срещу съответната сума ;)
катюша

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси и кандидатстване в МВР