Тест за интелигентност и психо тест

Re: Тест за интелигентност и психо тест

Мнениеот dakota_ » 12 Юли 2013, 15:11

team2002 написа:Дакота- всичките ти постове са все в този дух нали ;)

Моля да ми отговорят хора, който не са тук, за да си чешат езиците :)

Прегледай тук http://www.gdin.bg/Pages/Competitions/I ... ntid=25914 мисля,че има доста неща,които може да те заинтригуват.Иначе под формата на майтап могат да се споделят доста щекотливи неща,които се случват,но доста хора се правят на ощипани и се държат сякаш не са чували,че това е част от ежедневието ;)
dakota_

Мнениеот team2002 » 12 Юли 2013, 18:25

Искренно се надявам да нямам много срещи от третия вид :)
Но нека първо ме приемат :)

Мерси за информацията!
team2002

Мнениеот team2002 » 12 Юли 2013, 18:28

dakota_ написа:

Прегледай тук http://www.gdin.bg/Pages/Competitions/I ... ntid=25914 мисля,че има доста неща,които може да те заинтригуват.Иначе под формата на майтап могат да се споделят доста щекотливи неща,които се случват,но доста хора се правят на ощипани и се държат сякаш не са чували,че това е част от ежедневието ;)

Това го видях...но ми се иска информация от някой, който се е явявал......
Съмнявам се, че ще ме приемат. Ако имах приятелка там да ми съдейства...
team2002

Мнениеот катюша » 13 Юли 2013, 10:24

team2002 написа:
dakota_ написа:

Това го видях...но ми се иска информация от някой, който се е явявал......
Съмнявам се, че ще ме приемат. Ако имах приятелка там да ми съдейства...

По-скоро се интересувай за подходящ "придружител" на изпита за да го вземеш успешно ;) Предполагам кандидатстваш за началник на арест,с доста неща ще имаш срещи на тази длъжност :D Успех!
катюша

Мнениеот team2002 » 14 Юли 2013, 10:07

О не :) Не кандидатствам за това :) Нещо не мога да се откажа от полите и роклите :)
Не познавам никой там, но видях от кандидати които се познавам с хора от там...светът е малък..хората нагли :(
Стискайте палци! От това зависи и бъдещето на едно три годишно хлапе
team2002

Мнениеот GIvanov87 » 12 Юли 2015, 21:58

Искам да попитам един малко неуместен въпрос относно един от въпросниците на психологичното интервю. Казуса е следният,на един от въпросниците на един въпрос без да искам съм дал грешен отговор за моята личност.И въпроса ми е може ли ако на един въпрос съм отговорил противопоказно това да навреди на цялото ми представяне в интервюто. Благодаря предварително за отговора.
GIvanov87

Мнениеот bobsan » 13 Юли 2015, 17:00

Според мен може да повлияе отрицателно. Особено ако имаш и други противоречиви отговори. Мисля, че на мен точно такава грешка (може би повече от една) ми изигра лоша шега на "психото". Но все пак не се вкарвай във филми-може би всичко е наред.
bobsan

психо тестове за мвр

Мнениеот razer » 16 Юни 2017, 21:41

Здравейте.Искам да кандидатствам за полицай и разгледах как стоят нещата на сайта на мвр и видях че основно са скъсани на психо теста някой можели да ми каже къде да намеря подобни тестове или да ми изпрати някакви за да се подготвя горе долу за да съм запознат и да се справя успешно
razer

Как да издържа психотестът?

Мнениеот Ivan Tsotsarov » 24 Юли 2017, 18:41

Здравейте казвам се Иван Цоцаров и съм на 22г.
Завършил съм средно специално образование в град Нова Загора,с диплома 5.09 и съм от най-голямото циганско село в България с.Градец.
Аз съм чист Циганин и не го крия няма защо да се правя на такъв какъвто не съм,но съм израстнал сред българи и съм се научил да уважавам и ценя културно историческоте ценности на моята родина България!
Кандидатствах за полицаи-старши полицаи 2 пъти, но и в двата случая бях скъсан на писмения психотест.
На физическия изпит никога не съм имал проблем,always petfect.
Въпросът ми беше как да премина тази невъзможна бариера?
Ivan Tsotsarov

Мнениеот r34lp0lice » 22 Авг 2017, 20:54

Здравейте,

Искам да споделя за теста за интелигентност, който бях тази година.

Правихме ТКС (Тест за когнитивните способности) 2013 г., който се състоеше от мисля 12 или 11 задачи общо. Времето, което ни беше дадено беше около 2 часа общо като за мен лично наистина не достигаше.

Първата задача беше текст от 30 реда с правописни и пунктуационни грешки - в отговорите трябва да посочите дали съответно на всеки ред има 0, 1, 2 или 3 грешки.
Втората и третата задача са за избор на думи - синоними и антоними. Може би четвъртата задача (може да съм объркал реда) беше за обща информация - кой е автор на определени произведения и т.н. След това имаше задачи избор на аргументи от текстове и изречения - мисля, че бяха 2 такива. Задача със задачи по математика. Задача за нека да го наречем логическа мисъл (не съм сигурен как се води) от типа ако А винаги е по-голямо от B и по-голямо от C значи C със сигурност е по-малко от B (това е само за пример). Естествено имаше задача с невербален интелект (фигурки с определна последователност). За другите задачи не се сещам, но последната е за 5 мин. да се запомят 20 регистрационни номера и съответните им марки автомобили. Тоест след тези 5 мин. трябва да свържете всяка марка автомобил със съответния рег. нормер.
r34lp0lice

Мнениеот r34lp0lice » 25 Авг 2017, 22:13

Какви според вас са разликите и приликите в профилите на служител за охранителна и служител за криминална?
r34lp0lice

Мнениеот Lord » 09 Сеп 2017, 16:21

r34lp0lice написа:Какви според вас са разликите и приликите в профилите на служител за охранителна и служител за криминална?

Разликите са огромни, прилики почти няма. Най-трудното, ако може така да се изразя, за преминаване е психо изследването за разузнавач в криминална, което е логично, защото се предполага, че ще разполагаш с класифицирана информация, поради което е нужно да си устойчив на всевъзможни външни влияния и "изкушения". ;)
Аватар
Lord

Мнениеот r34lp0lice » 12 Сеп 2017, 19:57

Да, аз не издържах това изследване. Направи ми впечатление, че на много от въпросите отговарях със средни стойности, тоест на тази книжка с по 3 възможни отговора, на голяма част от въпросите отговорях с "между а и в". Като излязох от теста и се замислих, че може би по този начин ще излезе, че съм някак нерешителен. Колкото до твърденията от сорта на "Аз съм роден лидер" - отговарях с "да". И после за зачудих дали това не би оказало по-скоро негативно влияние на резултата. Все пак "Разузнавач" се води изпълнителска длъжност и не знам до колко се търсят лидерски качества.
r34lp0lice

Мнениеот Ivan98 » 27 Сеп 2017, 08:24

Колко е максимума точки на теста за интелигентност, при кандидатстване в АМВР?
Ivan98

Кандидат

Мнениеот ProSAW » 29 Мар 2018, 15:54

Здравейте, за първи път кандидатствам за обявена свободна длъжност за гранична полиция и ми предстои тест за интелигентност и психотест.Имам доста познати които казват без връзки си скъсан,но аз съм решил да се боря до край.Може ли да ми дадете някакви съвети как да се подготвя за изпита ,и дали навярно са избрани кандидатие предварително.10 души се борим за едно свободно място,благодаря предварително
ProSAW

Мнениеот Lyubo Petrov » 14 Апр 2018, 09:21

В интернет колега има много материали относно питането ти!
Ако разчиташ някой да ти даде въпросите от теста, няма да стане.
Въпросите от теста за интелигентност са елементарни иска се само малко съобразителност и отговаряй максимално бързо защото всичко е за време.
Личностният тест е друго нещо там трябва да си честен без да лъжеш защото ще се разбере.
Въпросите са изключително много и се потретват, но формулирани по друг начин.
Успех!
Любомир Петров - ОДМВР Русе
Аватар
Lyubo Petrov

Мнениеот Онзи » 27 Апр 2018, 09:02

На психото връзки няма.
Като съвет- бъди себе си. Не се прави на мнохо готин :D
Втори път се явявам на психо, и втори път преминавам минимума, а аз връзки нямам.
Онзи

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси и кандидатстване в МВР