klimbo84 написа: Та въпросът ми е: това добре ли е или не?
Индивидуално психодиагностично интервю с психолог. В интервюто се дискутират въпроси и теми, които се отнасят до жизнения път на кандидата и неговия социален опит до момента. Съобразени са с целта и критериите на оценяването и не позволяват дискриминация на кандидатите на базата на етнически, полов или религиозен принцип.
veritas написа:Здравейте,приятели!
На мен също ми престои психологическо изследване за категория "Г".От около седмица се подготвям старателно.
Ще се радвам да споделите Вашите впечатления,мнения,съвети и препоръки,които могат да бъдат полезни за този изпит!
Благодаря Ви предварително!
Пожелвам успех на кандидатстващите!
kkarakashev написа:Има 12 страници със примерни задачи и насоки. Погледнете линковете, "подсказките" от бъдещи и вече настоящи служители и ще е достатъчно за вас.
klimbo84 написа:Мисля, че човекът пита за психологическото изследване! На мен друго ми е чудно! Как така се подготвя старателно за психо изпита?
klimbo84 написа:Здравейте! Знам че ще ми се накарате, ама да попитам все пак.Днес бях на психологическо изследване и след попълване на тестовете ми предстоеше беседа с психолог. Тя протече по следния начин - пита ме за родителите, къде съм учил, работил, дали имам проблеми с органите на реда, актове и т.н. И нищо друго само това. Държа ме около 25-30 мин и приключихме. Та въпросът ми е: това добре ли е или не?
Inderor написа:Здравейте, догодина ми предстои да кандидатствам в Симеоново. Зачетох се тук, че говорите за индивидуално психодиагностично интервю с психолог. Говорех с момчетата от предишния випуск в мойто училище, които са кандидаствали в академията, и те ми казаха, че от тази година се премахва това интервю, т.е. при тях е нямало и този, когото е бил съмнителен, е късан директно. Искам да попитам дали тази получена информация е достоверна, защото в сайта на академията чета, че има лица-психолози. И ако наистина ги има, тогава защо при техните изпити не e имало такива?
П.С. Говора за приема на курсанти - юни месец 2012-та година.
Назад към Конкурси и кандидатстване в МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта