vladovlado2 написа:Тази година завършвам Психология- бакалавър. Моля запознатите да ми помогнат с информация как да се подготвя, за да кандидатствам за магистърската програма Национална и държавна сигурност в Симеоново- какви са изпитите, от къде да видя тестове от минали години или друго важно за кандидатстването.
vladovlado2 написа:Тази година завършвам Психология- бакалавър. Моля запознатите да ми помогнат с информация как да се подготвя, за да кандидатствам за магистърската програма Национална и държавна сигурност в Симеоново- какви са изпитите, от къде да видя тестове от минали години или друго важно за кандидатстването.
wikidoinowa написа:Здравейте, завършвам "Стопански и финансов контрол" със специализации "Финансово разузнаване" и "Валутен, митнически и данъчен контрол". Нуждая се от малко помощ, относно магистратурите в АМВР. Насочила съм се към "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред" и "Стратегическо ръководство и управление на сигурността и обществения ред". Какви са тестовете - отворени или затворени въпроси? Темите сменят ли ги всяка година, понеже си намерих актуалните, но не знам дали да започвам да ги уча. Моля хората, завършили една от двете програми да споделят мнението си за програмата като цяло. Всички мнения са добре дошли! Благодаря предварително! :)
zizu написа:Здравейте! Аз също съм се насочила към магистратура ,,Защита на националната сигурност'' в АМВР или ,,Национална и регионална сигурност'' в НВУ. Дипломиран бакалавър по археология съм. Общият успех от следването и дипломната ми работа е висок. Нуждая се от малко разяснения. Разгледах подробно информацията в страницата на АМВР. Все още няма актуален конспект. Искам да попитам запознатите, дали се продават сборници с примерни тестове? Интересува ме също има ли реална възможност за реализация по специалността за хората като мен, които са с бакалавърска степен в друго направление. Благодаря за отговорите!
klep4o1986 написа:Здеавейте, колеги!
Можете ли да ми отговорите, какво представлява тестът за прием в магистърска програма за специалността "Национална сигурност" в Академията при положение, че сън служител в МВР?
Благодаря Ви предварително!
Назад към Конкурси и кандидатстване в МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта