Страница 1 от 1

Миналата година на тази дата

МнениеПубликувано на: 10 Яну 2010, 02:46
от stoni
... за да не си повтаряме грешките а и да си припомняме важните събития от миналата година предлагам тук да напомняме за събития и теми, които са били на дневен ред и значими в работата и събитията.
Много от нещата, които ще протичат ще следват хода в един цикъл, който вече преминахме...така в настоящето, обръщайки справка назад ще се предпазваме от грешки в бъдещето. нека сме в час с настоящето да си поправяме грешките от миналото за да владеем бъдещето.

Миналата година тук сме си говорили с един председател на СФС...после какво стана и как загубихме 6 важни месеца за да се намерим отново на същото място.
Нека това да поучи новото управително тяло.

Пет Яну 09, 2009
viewtopic.php?f=5&t=144&start=18#p4808

Re: Миналата година на тази дата

МнениеПубликувано на: 14 Яну 2010, 17:42
от stoni
от stoni » Сря Яну 14, 2009 6:02 pm

Снощи следях фудболните форуми...това си беше подготвена манипулация в тях. Лидерите на групичките им както ви е известно си имат опашцици сред нашите службички и после ви е ясно...
Хората на Расате също са под този контрол....дори в дъното стои и Бойко с онези люблянски разбойници на Юлии...Те искат да вкарат общественото мнение в коловоза от нуждата на "силна ръка". Пазете се от това, че това е разиграния сценарии в Путинска Русия и днес се прави опит да се приложи и в БГ. Тук е трудно, защото Бълагария не е Русия и влиянието на ЕС е силно но те няма да се откажат никога.
viewtopic.php?f=5&t=169&start=144

Re: Миналата година на тази дата

МнениеПубликувано на: 15 Яну 2010, 11:29
от vj_petkova
14.01.2009. Пред Парламента преди една година. http://vbox7.com/play:e846edf5
Много се коментира, мненията, които се изказваха, бяха противоречиви - от едната крайност, до другата. И все пак... Да се замислим, това би ли се случило в нормална държава... Къде по света биха си позволили да посягат на полицаи. И каква е границата на търпение срещу подобни провокации... А иначе... много е лесно да се говори за "полицейски произвол"... Особено в страна, където държавата не защитава своите "служители на реда".

Re: Миналата година на тази дата

МнениеПубликувано на: 15 Яну 2010, 11:46
от biskan
Свеждам глава пред полицаите, които в този ден бяха пред парламента. Незнам от къде намирате сили толкова години да работите при тези условия.

Re: Миналата година на тази дата

МнениеПубликувано на: 15 Фев 2010, 22:02
от konrad
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СФСМВР !
http://www.sfsmvr.eu/