от manuel » 30 Май 2010, 14:36
Въобще не съм навлязал в работата на СФС, по никакъв повод не желая да навлизам, допринасям и да се интересувам от нещото наречено СФСМВР. Оставам абсолютно безразличен - такъв какъвто съм бил в последните няколко месеца. Смятам, че подобно формирование няма поле за развитие при стеклите се така обстоятелства. А относно 5-те лева АБСОЛЮТНО нищо не искам, не съм искал и никога, ама никога няма да поискам точно от този формат. Причината да напусна е, че невиждам смисъл в съществуването на СФС и за мен тя съществува само формално. Не съвпадат възгладите ми с обявената позиция, няма ги вече идеите, принципите, волята, начина на работа и всички ония неща, които бяха в зародиша на СФС. Считам, че някои люде трябва първо да се научат да търпят и приемат критика, да се научат, че когато някой ги "захапе" те да го "захапят" два пъти, да бъдат борбени и амбициозни, да не се влиаят от чужди мнения и захванат ли се с нещо да го правят както трябва и докарват докрай. Човек трябва да може да поема отговорности и когато се "омаже" да има сили да признае грешката си.
Невиждам нещо лошо в това да попитам по какъв начин да стане с картата, защото и това не е уредено в "Устава". Не смятам, че изказвайки мнението и позицията си съм уронил в каквато и да е степен престижа на СФС. Просто се отказвам и толкова. Нито смятам да изразявам мнението си гласно, нито по какъвто и да е повод да преча на дейността на Федерацията, нито пък съм неин враг от тук насетне. Точната дума е БЕЗРАЗЛИЧЕН.
Наистина темата приключи.
На съществата, които възнамеряват лекичко да се опитват да се заяждат пишейки, както на тях им е удобно ще им кажа следното - Тълкувате Евангелието, тъй както дявола го прави.
Благодаря на отзовалите се. Все пак нещата трябва да са изяснени с тези на пръв поглед дребни неуредици.
И в заключение ще цитирам един от любимите ми Философи - ЖАН-ЖАК РУСО, живял през 18век. Сигурен съм, че хората, които ме познават, а пък и други, и страничните безпристрастни наблюдатели / колкото и малко да са те / ще ме разберат.
"Който бие камбаната не присъства на тържеството".