от mi60 » 28 Сеп 2010, 07:34
Та да кажа !
В СФСМВР никога не е имало за цел да сваля или да издига когото и да е било,дали министър,дали депутат,дали кмет, или областен управител,началник и т.н
От самото си създаване та до ден днешен,СФСМВР постоянно показва и се стреми да помогне на чиновниците в МВР,как да се справят с проблемите,които затрупват министерството.
Това,че до сега няма чуваемост от тези чиновници, на предложенията,които са дадени от организацията,показва,че няма воля за диалог,реформив МВР.
Пак казвам, докато има "НИЕ"-"ВИЕ",нищо няма да постигнем. пример:"годфатер" ,ние си имаме хартия и тонер, ако вие си нямате,имаме си и бензин" и т.н и т.н
Относно изказванията на Галентин Грозев,Валентин Попов или други членове на Федерацията,ще кажа ,че тези хора говорят това,което е одобрено от колективния орган,тоест от УС,/в този орган имам честта да бъда и аз/,които е провел преди това разговори със други членове,които имат необходимите познания в дадената област.Затова,казаното от колегите винаги е стойностно.
Ако приемем хипотезата,че СФСМВР има членска маса от 8000члена, а числеността на МВР е 56000 служителя,то мисля,че се получава,че всеки седми служител е член на СФСМВР, и забележете, никъде не се търсят само и единствено привилегии за членове на СФСМВР във професионално отношение,а се търсят за всички! Даже, мога да кажа,че много хора от МВР казват след дискусията в "Родина" и "Сейзмограф"-"Браво на наште, аре да се вдигаме" и т.н
това го казвам за информация на всички,които си мислят,провокират и нагнетяват отрицателно отношение както към СФСМВР,така и към нейните членове.
Благодаря за вниманието!