В инструкцията, отдаването на чест трябва да се сведе до "санитарния минимум"

. В МВР останаха много малко рицари, на ръководно и всякъкво ниво.
Примери: В една структура, където служители на ръководни нива, ежедневно показват кой е "по-по- най" един на друг, понеже са имали и имат отношение(интриги) на лична основа, и от целия този цирк срадат редовите служители. Какво правим? Кой е рицаря, който трябва да се уважава?
Понеже не мога да търпя глупости и простотии от хората, независимо на какво ниво и положение са в обществото, винаги изказвам мнение дори и да не им харесва. По "татoво" време, партийното ръководство ми каза, че съм със западно влияние, сега незнам с какво съм

!
От 7до 10 май бях на първо начлно обучение по здравословни и безопасни условия на труд, лекция изнесе шефката на трудова медицина в МВР. Поредната "парашутиска"! Тя изобщо не е наясно в кое ведомство е назначена, явно не си беше прочела основните нормативни документи и дори лекциите от университета. Наложи се да я репликирам на доста места от лекцията, и май преждевременно приключи. Всичко което ни преподаваха като нормативна база, го знам от старата ми работа, всяка година съм се явявял на изпит по ТБ и оказване на първа помощ.
Но, иначе дамата дойде и си "заслужи" командировката. По инструкция и спазване на йерархията и на нея трябва да отдавам чест, ама защо?
В ЦСПП при обучението на новите колеги, преподаващ се 'изцепил", че границите териториалното море са означени, НЕ очертани с шамандури. А сметнете колко парични средства са необходими за това скъпо обурудване, по думите на преподаващия материала. Смях, ама голям смях!
От вчера вече има 12 години работа при условия за пенсиониране по 1 категория

, и още 12 години упражнявана професия от 1 категория труд. Сегашната работа е итересна, динамична, но ..... преглеждам разписанието на Теминал 2- Летище София.