dakota_ написа:Заслужава ли си заради такова нещо да ти ограничат достъпа до сайта.От такива неща човек може само да си извлече поуки и да няма залитане и превъзнасяне на хора на които е гласувано доверие.
Аз се усмихвам,като чета тези неща,защото на мен ми трябва да видя и чуя как се държи и говори един човек и да го разбера що за стока е...
Не съжалявай за нищо,което е било преди повее от две години,защото един синдикат не може да се олицетворява с една шепа хора.Старите хора са казали "Шило в торба не стои",моето мнение го бях казал още преди шилото да пробие торбата. СФСМВР е млад синдикат и като всяка нещо,което е младо и се развива има право на своите грешки!Важно е да се вземат необходимите поуки и да не се допускат същите грешки.
Това което се е случило,че тези хора са се отцепили и са направили друго сдружение,може да се окаже,че е един плюс за СФСМВР.Бях писал,че не познавам новият лидер на СФС Валентин Попов,но повярвай ми,че не се лъжа в добрата си преценка за него.Този път СФС е попаднала на точният човек и такива изцепки трудно биха могли да се случат!
Приятелю.това е прекалено.litex написа:повечето случаи децата на такива ниски твари страдат!
paolon написа:Приятелю.това е прекалено.litex написа:повечето случаи децата на такива ниски твари страдат!
iliaaa написа:И категорично не сме типа синдикат от вица по долу:
"Български бизнесмен отива на посещение в Америка, на обмяна на опит. Във фирмата, в която го водят – стачка. Какво искат, пита. Искат 10 процента увеличение на заплатите и безплатна храна. Сега ще преговаряме, ще кандисат на 5 и по един “Макдоналдс” на обяд, му отговарят. А, казва българинът, вие сте много либерални, бе. При нас свиква човекът работниците и обявява: Заради кризата ви намаляваме заплатите с 20 процента. Няма протести и въпроси. Ама това му се видяло недостатъчно, та на другия ден пак ги събира и им казва: Утре ще ви бесим. Въпроси? За огромна изненада от задните редове се вдига една ръка: Извинявайте много, а въжетата от къщи ли да си ги носим или ги осигуряват профсъюзите?"
litex написа:С този господин сте от един РУП,не можеш ли да му забиеш един \"приятелски\" тек,ама така,че да му се стори чифт и вместо да пише писма с плевенските @урви да вземе да върне откраднатото и да върви при културолозите да не мърси МВР,че станахме за смях с такива крадливи мушмороци!
Lord написа:litex написа:С този господин сте от един РУП,не можеш ли да му забиеш един \"приятелски\" тек,ама така,че да му се стори чифт и вместо да пише писма с плевенските @урви да вземе да върне откраднатото и да върви при културолозите да не мърси МВР,че станахме за смях с такива крадливи мушмороци!
Колега, по принцип боли ме @**О за въпросните персони, пък и не съм член на въпросните синдикални организации, ама ми се струва, че не е редно да стигаме до цинизъм в нета /друг въпрос е, че вече никой цивилен не чете форумите ни/, все пак става въпрос за колеги и колежки, наистина ми иде в повече...
GENTATSO написа:от dakota_ ...............................................Вие като сте такива големи полицаи,защо се дадохте на един културолог да ви покаже какво е учил и какво владее най-добре...........
Винаги е възможно човек да те излъже , а пък когато е колега е още по-лесно . Истината е в мъжеството да си признаеш че те е излъгал, и по нормален и [url]законен[/url] начин да му покажеш, какво "мислиш" за него и да вземеш необходимите марки по отношение на персоната му.
Защото, примерите за това как всички знаем, кой какви ги е свършил но пък продължава да си стои на "поста " необеспокояван от никой са достатъчно много , е при нас в СФСМВР няма да се мълчи за тези проблеми ,независимо от цената .
.................. а Дядо Владика е казал точно обратното на това дето си написал
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта