Защо се появи САСМВР?

Re: Защо се появи САСМВР?

Мнениеот ntvladimirov » 16 Юни 2011, 17:12

Не е работата само в единството.До колкото знам след като се регистрира законно синдикат МВР веднага му оборудва офис, дава и служебен автомобил и кои знае още какви неща за които ние простолюдието не знаем.
Николай Владимиров
Щастлив Пенсионер.

див човек и силен ветар ништо го не спира
Аватар
ntvladimirov

Мнениеот TT-33 » 16 Юни 2011, 17:20

Ами като видях кои са в САС- един к***т и две плевенски к*р..и ми стана ясно.Язък за хубавата идея заради която излезнахме преди две години на улицата.
P.S.Един от модераторите преди време ме накара да си променя поста,че определението ,,тъпа сабя" било обидно!Сега казвам,че тия са абсолютни к***и и няма да си променя мнението та ако ще и да ме баннат
Последна промяна MasterCop на 16 Юни 2011, 17:38, променена общо 1 път
Причина: Нецензурни изрази!
След Родината най-много обичам жената и децата :)
Аватар
TT-33

Мнениеот dakota_ » 16 Юни 2011, 18:27

Заслужава ли си заради такова нещо да ти ограничат достъпа до сайта.От такива неща човек може само да си извлече поуки и да няма залитане и превъзнасяне на хора на които е гласувано доверие.
Аз се усмихвам,като чета тези неща,защото на мен ми трябва да видя и чуя как се държи и говори един човек и да го разбера що за стока е...
Не съжалявай за нищо,което е било преди повее от две години,защото един синдикат не може да се олицетворява с една шепа хора.Старите хора са казали "Шило в торба не стои",моето мнение го бях казал още преди шилото да пробие торбата. СФСМВР е млад синдикат и като всяка нещо,което е младо и се развива има право на своите грешки!Важно е да се вземат необходимите поуки и да не се допускат същите грешки.
Това което се е случило,че тези хора са се отцепили и са направили друго сдружение,може да се окаже,че е един плюс за СФСМВР.Бях писал,че не познавам новият лидер на СФС Валентин Попов,но повярвай ми,че не се лъжа в добрата си преценка за него.Този път СФС е попаднала на точният човек и такива изцепки трудно биха могли да се случат!
dakota_

Мнениеот TT-33 » 16 Юни 2011, 20:46

Дакота,не може за две ,пардон за три години колкото председатели избрахме все да са гнили и като ги махнеме да правят нов синдикат.Тук не визирам колегата В.Попов.
Вече съм предупреден! Мерси!
След Родината най-много обичам жената и децата :)
Аватар
TT-33

Мнениеот kuka5 » 16 Юни 2011, 20:50

dakota_ написа:Заслужава ли си заради такова нещо да ти ограничат достъпа до сайта.От такива неща човек може само да си извлече поуки и да няма залитане и превъзнасяне на хора на които е гласувано доверие.
Аз се усмихвам,като чета тези неща,защото на мен ми трябва да видя и чуя как се държи и говори един човек и да го разбера що за стока е...
Не съжалявай за нищо,което е било преди повее от две години,защото един синдикат не може да се олицетворява с една шепа хора.Старите хора са казали "Шило в торба не стои",моето мнение го бях казал още преди шилото да пробие торбата. СФСМВР е млад синдикат и като всяка нещо,което е младо и се развива има право на своите грешки!Важно е да се вземат необходимите поуки и да не се допускат същите грешки.
Това което се е случило,че тези хора са се отцепили и са направили друго сдружение,може да се окаже,че е един плюс за СФСМВР.Бях писал,че не познавам новият лидер на СФС Валентин Попов,но повярвай ми,че не се лъжа в добрата си преценка за него.Този път СФС е попаднала на точният човек и такива изцепки трудно биха могли да се случат!

Защо ли си много прав, лошото е, че много от хората показали си главите малко повече от другите сред тълпата се вземат за "великани" и опропастяват всичко. Какво да се прави, просто сме представителна извадка на обществото. Що се отнася до Валентин Попов, преценката ти със сигурност не те лъже, той за втори път е спасителен вариант.......
Аватар
kuka5

Мнениеот ТАЙФУН » 13 Юли 2011, 08:15

Здравейте!
Ще се опитам да дам някаква яснота,защо се появи САС.
В началото на тази година,ФКК на СФСМВР си влезе в ролята и направи ревизия,при която се появиха липси на парични средства в размер на около 7хиляди лева.
Тогавашния председател,който се занимаваше и със финансите,не можа да даде никакъв документ за липсващата сума.Стигна се до разделение в ус,което доведе предизвикването на ИНК.На тази ИНК,която се проведе във Казанлък,любенова,лазарски,грозев бяха пак предложени в ус,но си дадоха отвод.След няколко седмици обявиха,ч създават юл.,което наричатСАС,тоестСиндикален Алианс Сигурност,който ще се явява "коректив".
Това до тука са фактите за създаването на САС.
Другото обаче което убягва от вниманието на всички,е, че :
1.никъде не се споменава,че това е съюз на служители,защитаващи колегите си в мвр,както е при другите организации!
2.от изпратените писма до всички синдикални организации от САС,дори и до ус на СФСМВР,е видно,че тази организация се изживява като самостоятелна и тука изниква въпроса,като как след като са членове на СФСМВР,тези хора предлагат сътрудничество на СФСМВР,че нали те са членове на тази организация!
3.това показва само,че тези хора просто са били лицемери,представяйки се пред всички ни за лоялни към идеята ни!
лек и успешен ден на всички!
СФСМВР-FOREVER!
ТАЙФУН

Мнениеот litex » 13 Юли 2011, 08:47

Извинявай,но как да дадеш ясното за нещо,което е напълно неясно и смрадливо!Преди години,като отсвирихте ИП,не видяхте ли,че ГГ е едно недоразумение в МВР,той не е дори полицай и е абсолютен аутсайдер!Кой ви би по главите да го избирате за нещо,като той е едно крадливо нищо!Като знаете какви легенди се носят за жените в Плевен,кой ви би по главите да избирате две плевенски @урви в ръководството на СФСМВР.
Защо изобщо обясняваш тези неща,за да може още хора да напуснат СФСМВР,за това ли?Всичко е ясно и няма смисъл да се обсъжда повече и само да се дразнят членовете на СФМВР,и да има приказки,че някакви @урви са откраднали парите им от членският внос.Явно ГГ е опрял да плюска от парите на полицаите,което е нормално,нас полицаите ни мразят хората странични на системата на МВР,какъвто е ГГ и гледат да ни крадат и ограбват,както правят всички ниски твари!Нека такива да бъдат коректив на собственото си здраве и да се лекуват,защото такива пари винаги се пръскат по лекари и в повечето случаи децата на такива ниски твари страдат!
litex

Мнениеот paolon » 13 Юли 2011, 20:20

litex написа:повечето случаи децата на такива ниски твари страдат!
Приятелю.това е прекалено.
Аватар
paolon

Мнениеот litex » 14 Юли 2011, 08:45

paolon написа:
litex написа:повечето случаи децата на такива ниски твари страдат!
Приятелю.това е прекалено.

Колега Paolon,извинявам,но ще вметна няколко изречения,за да не остана неразбран правилно.Това което написах,не е пожелание,а предупреждение към всички,които се мислят за безсмъртни и се опитват на гърба на хората да трупат капитал!Има 10 Божи Заповеди и 7 смъртни гряха Гняв,Алчност,Завист,Лакомия,Похот,Високомери,Леност.Една от Божите Заповеди е Не кради!Ако се върнем назад в близкото минало,ще установим,че един човек дойде от чужбина и обеща за 800 дни да се случат чудеса в добра посока!Не само не се случи нищо положително,но и бяхме ограбени..земи,гори,имоти,някои от тях върнати по два пъти...Случайно или не,но му се случи нещастие в личен план,което и до момента не го е оставило.От старите хора знам,че за грешките на родителите.понякога плащат децата им.Нека си пазим децата,защото пари се печелят и губят,но децата са най-голямото ни богатство!
litex

ОТНЕМАНЕ НА МЕДИЦИНСКОТО ОБСЛУЖВАНЕ НА ПОЛИЦАИТЕ

Мнениеот litex » 23 Юли 2011, 11:41

iliaaa написа:И категорично не сме типа синдикат от вица по долу:

"Български бизнесмен отива на посещение в Америка, на обмяна на опит. Във фирмата, в която го водят – стачка. Какво искат, пита. Искат 10 процента увеличение на заплатите и безплатна храна. Сега ще преговаряме, ще кандисат на 5 и по един “Макдоналдс” на обяд, му отговарят. А, казва българинът, вие сте много либерални, бе. При нас свиква човекът работниците и обявява: Заради кризата ви намаляваме заплатите с 20 процента. Няма протести и въпроси. Ама това му се видяло недостатъчно, та на другия ден пак ги събира и им казва: Утре ще ви бесим. Въпроси? За огромна изненада от задните редове се вдига една ръка: Извинявайте много, а въжетата от къщи ли да си ги носим или ги осигуряват профсъюзите?"

При нас излезе съобщение,че откраднатите пари от членски внос към СФСМВР са похарчени от ГГ за въжета,мислил е да ни беси,но нещо му се объркали сметките и сега отишъл да се беси на друго място с други хора...
Последна промяна belyata на 23 Юли 2011, 15:40, променена общо 1 път
Причина: Мненията са преместени от друга тема! Добавен цитат!
litex

Re: ОТНЕМАНЕ НА МЕДИЦИНСКОТО ОБСЛУЖВАНЕ НА ПОЛИЦАИТЕ

Мнениеот iliaaa » 23 Юли 2011, 11:49

САСМВР / чиито Зам. председател е споменатия от Вас господин/ е учреден като абсолютно самостоятелен синдикат /регистриран по ЗЮЛНЦ с решение на СГС/ от представители на 8 дружества на СФСМВР /едно от Плевен от 16 дружества в областта, едно от София от 14 дружества в столицата, едно от Дулово, едно от Омуртаг, едно от Русе, едно от Варна и две неизвестни/.Изпратили са писмо за приемането им като колективен член на СФСМВР, но до момента не са получили такъв статут.
http://sfsmvr.org/
http://www.facebook.com/sfsmvr
илия кузманов ,член на СД 73 на СФСМВР /при 05 РУП СДВР/,член на УС на СФСМВР
Някои правят така, че нещата да се случват.
Други наблюдават как нещата се случват.
А трети се питат дали нещата са се случили...
iliaaa

Мнениеот litex » 23 Юли 2011, 11:57

С този господин сте от един РУП,не можеш ли да му забиеш един \"приятелски\" тек,ама така,че да му се стори чифт и вместо да пише писма с плевенските @урви да вземе да върне откраднатото и да върви при културолозите да не мърси МВР,че станахме за смях с такива крадливи мушмороци!
litex

Мнениеот Lord » 25 Юли 2011, 19:36

litex написа:С този господин сте от един РУП,не можеш ли да му забиеш един \"приятелски\" тек,ама така,че да му се стори чифт и вместо да пише писма с плевенските @урви да вземе да върне откраднатото и да върви при културолозите да не мърси МВР,че станахме за смях с такива крадливи мушмороци!

Колега, по принцип боли ме @**О за въпросните персони, пък и не съм член на въпросните синдикални организации, ама ми се струва, че не е редно да стигаме до цинизъм в нета /друг въпрос е, че вече никой цивилен не чете форумите ни/, все пак става въпрос за колеги и колежки, наистина ми иде в повече...
Аватар
Lord

Мнениеот dakota_ » 25 Юли 2011, 20:44

Lord написа:
litex написа:С този господин сте от един РУП,не можеш ли да му забиеш един \"приятелски\" тек,ама така,че да му се стори чифт и вместо да пише писма с плевенските @урви да вземе да върне откраднатото и да върви при културолозите да не мърси МВР,че станахме за смях с такива крадливи мушмороци!

Колега, по принцип боли ме @**О за въпросните персони, пък и не съм член на въпросните синдикални организации, ама ми се струва, че не е редно да стигаме до цинизъм в нета /друг въпрос е, че вече никой цивилен не чете форумите ни/, все пак става въпрос за колеги и колежки, наистина ми иде в повече...

Изненадваш ме,защо те боли @**О,от тек или от чифт ;) надявам се да не си му направил кефа да му удариш чифт,стига му и тек...или ако си го направил да си взел предпазни мерки,че после ще те съди за издръжка ;)
Не е прав колегата litex,че културолози нямат работа в МВР,имат работа и то точно по специалността си...Културологията е наука за напредъка бил материален или духовен на човека...Значи парите са взети за материалният напредък на самият човек..това е учил,това е направил и вината е в науката и във вас...Вие като сте такива големи полицаи,защо се дадохте на един културолог да ви покаже какво е учил и какво владее най-добре...Дядо Владика казва "Не ме слушай какво ти пея,ами ме гледай какво върша...по тази причина може и да си няма жена,но си има х.. за всеки случай и винаги е нащрек ;) ...
dakota_

Мнениеот GENTATSO » 26 Юли 2011, 20:22

от dakota_ ...............................................Вие като сте такива големи полицаи,защо се дадохте на един културолог да ви покаже какво е учил и какво владее най-добре...........

Винаги е възможно човек да те излъже , а пък когато е колега е още по-лесно . Истината е в мъжеството да си признаеш че те е излъгал, и по нормален и [url]законен[/url] начин да му покажеш, какво "мислиш" за него и да вземеш необходимите марки по отношение на персоната му.
Защото, примерите за това как всички знаем, кой какви ги е свършил но пък продължава да си стои на "поста " необеспокояван от никой са достатъчно много , е при нас в СФСМВР няма да се мълчи за тези проблеми ,независимо от цената . ;)
.................. а Дядо Владика е казал точно обратното на това дето си написал :roll: :roll:
http://vbox7.com/play:4c7afa02
Евгени Крумов- СФСМВР
Аватар
GENTATSO

Мнениеот dakota_ » 27 Юли 2011, 16:51

GENTATSO написа:от dakota_ ...............................................Вие като сте такива големи полицаи,защо се дадохте на един културолог да ви покаже какво е учил и какво владее най-добре...........

Винаги е възможно човек да те излъже , а пък когато е колега е още по-лесно . Истината е в мъжеството да си признаеш че те е излъгал, и по нормален и [url]законен[/url] начин да му покажеш, какво "мислиш" за него и да вземеш необходимите марки по отношение на персоната му.
Защото, примерите за това как всички знаем, кой какви ги е свършил но пък продължава да си стои на "поста " необеспокояван от никой са достатъчно много , е при нас в СФСМВР няма да се мълчи за тези проблеми ,независимо от цената . ;)
.................. а Дядо Владика е казал точно обратното на това дето си написал :roll: :roll:

Гена,при нас дядо Владика казва точно това което аз съм написал,защото ние миряните сме си избрали човек,който казва истината ;) Но иначе си прав на повечето места,както Владиките,така и Председателите на синдикати са на принципа "Слушай ме какво ти говоря,не ме гледай какво върша"
Така и вашият избран и вече низгвернат "владика" искаше да баламосва,да лъже и маже с думи изпразнени от смисъл и съдържание,но както пише в Книгата на книгите "По делата ще го познаете"...Аз на баламосваме не се подавам,бързо разбирам на кой колко му тежи капата и понеже не си мълча ами назовавам нещата с истинските им имена,дори бях "анатемосан" от "владиката" ви...Същият този "владика" се опита да кръщава и админите на сайта,като постави условие или той "владиката" да остане и мен да ме "анатемосат" от сайта или щял да спре да посещава и залива сайта с логореята си...Но понеже както се казва,админа е "Мужик крепкий,умный и очень ответственный" не успя да окъпе никои от админите с празните си приказки и "революционни" идеи...Не след дълго време всички го разбрахте и вкупом се отрекохте от него...Както отбелязах многократно,сега вече сте си намерили Владика,който е почтен човек и каквото говори,това и прави...Поздрави за това и знай,че аз вярвам в СФСМВР макар да не членувам в него!
dakota_

Мнениеот GENTATSO » 28 Юли 2011, 19:04

Абе .........иска ми се да видя аз, този вашия Владика .....брей че праведен ще излезе така :D :D .
А иначе си прав лошото е че, не винаги и не всеки може да има способности като твоите или пък на други пророци, за да гадаем правилно за този или онзи . а иначе всеки си има кривини ...и едни от кривините на онзи който коментирахме понякога са от полза ...но пък за стотинките няма прошка чувствителни сме на няколко неща в СФСМВР едното са парите от чл.внос , другото е "шушу мушу" с политическото ръководство на МВР. има и още няколко но ще си ги премълча засега!! и всеки който се опитва да заобикаля тези правила ще изгуби , рано или късно ще си намери майстора . А иначе и ти сам можеш да направиш разлика в това дали всеки сам може и дава този кредит на доверие, който всички заедно като организация можем да дадем ....двете неща понякога са диаметрално разположени но и неизбежни . :idea:
http://vbox7.com/play:4c7afa02
Евгени Крумов- СФСМВР
Аватар
GENTATSO

ПредишнаСледваща

Назад към Синдикална дейност