Според мен , тези бази трябва да се закрият и ще ви кажа , защо........около 19 години съм в тази полиция и карта съм ползвал два пъти .Първо през 2000 година , през септември и то с големи напъни , въпреки , че не е активен сезон.Втория път бе миналата година - август месец , но за до взема тази карта се наложи да ползвам много голям жокер "обади се на приятел" ....И двата пъти съм бил на Китен. Какво да ви кажа - първия път бе идеално , за разлика от миналата година - пълно разочарование .....храната беше ужасна / не че съм манаджия , но ../ , баните в ужасно състояние , недобро почистване на стайте , чаршафите се сменят само два пъти и добре че жената бе взела от къщи ,крушката в коридора нямаше кои да я смени четри дена въпреки напомнянено ни , асансьора през два-три дена бе повреден.....Плюсовете бяха охраняемия паркинг , близкия плаж и най-вече за малките деца прекрасната градина за игра. В края на смяната бях приятно изненадан , че трябва да доплатя някакви режийни пари , а на цялата сума и ДДС

.....Въпреки , че картите за нашата дирекция са малко , прави впечатление , че почти всяка година едни и същи се уреждат с карти , като това са служители от кат.Г , както и шантонерките от администрацията от

Дирекцията........Прави впечатление , че като бях на плажа и погледна към станцията , се виждаше , че няколко стай от последните етажи видимо бяха свободни / пуснати пердета и без хавлии да съхнат / и когато попитах един от обслужващия персонал , защо тези стай не се пускат , той взе да мънка , че трябвало да имат и свободни стай , защото не се знае , кой големец от министерството може да дойде внезапно и как да го върнат

......а такъв имаше на шестия етаж - един гъзар с млада жена , която съм сигурен , че не му беше жена бяха заели цял апартамент.....