Вдигане на заплатите - "в оптимален срок"

Re: Вдигане на заплатите - "в оптимален срок"

Мнениеот GENTATSO » 12 Фев 2011, 13:03

Lord написа:Тъй и тъй мечтаем - по-добре едни 5% от 01.07. т.г., а? :D

Да ти кажа правичко стигат ми , тази кола е "Рено 5"-позната на доста синдикални членове :lol: и ми стигат напълно. виж на другата само гражданската е повече :o ама добре че е жената :D .
http://vbox7.com/play:4c7afa02
Евгени Крумов- СФСМВР
Аватар
GENTATSO

Мнениеот ntvladimirov » 12 Фев 2011, 13:12

коприва написа:Хората с които тръгнахме и тези с които тогава разговарях ,знаеха много добре моето мнение за увеличението на заплатите от първите ни 6 искания !!! И тогава и сега моето мнение е , че в тази криза ,в тази стагнация и при този недоимък,безработица и ниски заплати на гражданите , никой няма да ни увеличи така драстично заплатите ! Моля те попитай хора от нашето Синдикално дружество и тогава ме наричай хамелион !!! Не бъркайте мечтите и еуфорията с реалността и здравия разум !!! ;)!

Колега я кажи защо в тази "Криза" увеличиха заплатите на Дознателите, Доктори, Съдии,Прокурори,ДАНС пък за нас обикновенният Държавен Служител все е "Криза" и все "Няма".Можеш ли да обясниш защо се получи такава огромна разлика в заплатите на Полицаите кетегория "Е" и Другите категории. /говорим за около 500 лв. че и повече/.Задавам тези въпроси не защото не знам а за да престанете да ни баламосвате с думи от рода на Криза и тем подобни. Това с кризата е директория за политици не за синдикалисти.
Николай Владимиров
Щастлив Пенсионер.

див човек и силен ветар ништо го не спира
Аватар
ntvladimirov

Re: Увеличен порцион-няма ли да го платят най-накрая

Мнениеот GENTATSO » 12 Фев 2011, 13:16

коприва написа:от Lord » преди 19 минути
Тъй и тъй мечтаем - по-добре едни 5% от 01.07. т.г., а?

Много падна мизата бре !!! До преди 1-2 месеца от СФС искаха 50% увеличение на заплатата !!! Погледнете какво писах тогава ,че това ще стане на ,,Куково лято "!!! Трябва да се усавременят порциона,извънредния труд ,като се забрави тавана от 50 ч.,плащането по друга ставка на празничните и нац. празници наряди и тогава ще има по-големи заплати ,изработени със собсвенния си труд !!!

Жорка айде чети преди да се изхвърляш , колегата ти е обяснил а и не е нужно дати обяснява, ама а де , че това си е негово мнение , ако питаш мен 50% вече са малко защото изгубихме поне още 15 % в инфлация досега а не се знае още колко ще изгубиме . Ти сам трябва да си спомниш че аз съм противник на това което ти подържаш а именно за надбавките . Определено трябва да има оценка на всяко работно място , оттам редуциране размера на заплатите до тъкъв че да е обвързан с работното място . И чак тогава ако някъде има нужда да се дават добавки за отрови , шумове и прочие. останалото си е подигравка , аз ще взимам 30 лв. за работа със крим. контингент а ти ще взимаш 25 дрън дрън .
И сега за да не направиш поредното изявление в стил ...." тия от СФСМВР искат вече 75%" отново ти повтарям това си е мое лично мнение . А иначе дано късата ти памет да си припомни че искането за 50 % се роди на площада, докато пушихме и пихме вода и бе включено в основните 6 искания на "контактната груп"а а това е доста преди създаването на СФСМВР. Факт е че СФСМВР подкрепи след това предложението ,като напълно основетелно и единствено състоянието на финансова криза, и призивите на доста колеги да не бъдем максималисти доведоха до това, че това искане да не е на първо място но то определено никога не е отхвърляно като искане . Това дали ще стане сега , утре , или на куково лято е въпрос на време ;)
http://vbox7.com/play:4c7afa02
Евгени Крумов- СФСМВР
Аватар
GENTATSO

Мнениеот kuka5 » 12 Фев 2011, 14:56

ntvladimirov написа:Колега я кажи защо в тази "Криза" увеличиха заплатите на Дознателите, Доктори, Съдии,Прокурори,ДАНС пък за нас обикновенният Държавен Служител все е "Криза" и все "Няма".Можеш ли да обясниш защо се получи такава огромна разлика в заплатите на Полицаите кетегория "Е" и Другите категории. /говорим за около 500 лв. че и повече/.Задавам тези въпроси не защото не знам а за да престанете да ни баламосвате с думи от рода на Криза и тем подобни. Това с кризата е директория за политици не за синдикалисти.

Колегата плюе точно срещу синдикалистите, ако не си разбрал, за това, че искат увеличение..............
Аватар
kuka5

Мнениеот wer » 12 Мар 2011, 16:27

,,Пари нема - действайте' - Вие като говорите с некоя мацка и Ви обещае :lol: ....не е задьлжително да стане ..нали? :lol: ,, просто си е културно отказване" ;) Крайно време е да го разберете.Пари ще има когато ни оправят щата ... в момента сме на ниво ...289 лв за полицай категория Е и. :lol: ..... 300 лв за пазачи .Постановлвние 171 ...2009 г не сьм сигурен но ако някои изяви желание за точност ще го намеря.При добро желание да ни измькне от там..... това е само по воля на правителството.Останалото е в сферата на добрите пожелания :lol: и подобни обещания за заплащане на порцион,празнични и нощен труд и те така и пак така
wer

Мнениеот InfoInfo » 12 Мар 2011, 17:17

За да се увеличат заплатите трябва или да се увеличи бюджета на МВР или да се намалят служителите, защото основното разходно перо са заплатите на състава. Останалите пера както и да ги прекрояваш не можеш от тях да осигуриш пари за заплати. Това е горчивата истина.
Какво точно ще направи правителството не знам, но все-пак идват избори, а преди избори всеки гледа да носи благи вести на хората за да се сетят за него с добро в тъмната стаичка.
InfoInfo

Мнениеот zmeigoranin » 23 Мар 2011, 19:13

не разбрахте ли че без ЕФЕКТИВНА стачка ще ни мотат още 100 години ако могат" наште хора"
zmeigoranin

Мнениеот wert0 » 24 Мар 2011, 11:03

zmeigoranin написа:не разбрахте ли че без ЕФЕКТИВНА стачка ще ни мотат още 100 години ако могат" наште хора"

Не се заблуждавайте ,без волята на политическа партия, не може ефективна стачка .
Да не би "пиенето на вода и пушенето "да беше без инициатива на сега управляващите ни ..........?
wert0

Мнениеот velkov_1914 » 24 Мар 2011, 12:41

Te заплатите са вдигнати "на трупчета"! :lol:
PEUGEOT 406 2.1 TD
Аватар
velkov_1914

Мнениеот bobbi66 » 10 Дек 2011, 17:17

А да видим сега към днешна дата мъжкаря Цеци дали ги вдигна заплатите или вдигна поредната пушилка? А
Или стана работа на Манго от ТКЗС -то "Преди изборите ми викахте"дургарю Манго", след тях - да та ....в циганина. :?:
bobbi66

Предишна

Назад към Предстоящи събития