Lord написа:Тъй и тъй мечтаем - по-добре едни 5% от 01.07. т.г., а?
Да ти кажа правичко стигат ми , тази кола е "Рено 5"-позната на доста синдикални членове и ми стигат напълно. виж на другата само гражданската е повече ама добре че е жената .
Lord написа:Тъй и тъй мечтаем - по-добре едни 5% от 01.07. т.г., а?
коприва написа:Хората с които тръгнахме и тези с които тогава разговарях ,знаеха много добре моето мнение за увеличението на заплатите от първите ни 6 искания !!! И тогава и сега моето мнение е , че в тази криза ,в тази стагнация и при този недоимък,безработица и ниски заплати на гражданите , никой няма да ни увеличи така драстично заплатите ! Моля те попитай хора от нашето Синдикално дружество и тогава ме наричай хамелион !!! Не бъркайте мечтите и еуфорията с реалността и здравия разум !!!
коприва написа:от Lord » преди 19 минути
Тъй и тъй мечтаем - по-добре едни 5% от 01.07. т.г., а?
Много падна мизата бре !!! До преди 1-2 месеца от СФС искаха 50% увеличение на заплатата !!! Погледнете какво писах тогава ,че това ще стане на ,,Куково лято "!!! Трябва да се усавременят порциона,извънредния труд ,като се забрави тавана от 50 ч.,плащането по друга ставка на празничните и нац. празници наряди и тогава ще има по-големи заплати ,изработени със собсвенния си труд !!!
ntvladimirov написа:Колега я кажи защо в тази "Криза" увеличиха заплатите на Дознателите, Доктори, Съдии,Прокурори,ДАНС пък за нас обикновенният Държавен Служител все е "Криза" и все "Няма".Можеш ли да обясниш защо се получи такава огромна разлика в заплатите на Полицаите кетегория "Е" и Другите категории. /говорим за около 500 лв. че и повече/.Задавам тези въпроси не защото не знам а за да престанете да ни баламосвате с думи от рода на Криза и тем подобни. Това с кризата е директория за политици не за синдикалисти.
zmeigoranin написа:не разбрахте ли че без ЕФЕКТИВНА стачка ще ни мотат още 100 години ако могат" наште хора"
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта