valon написа:Сподели какво си разбрал,че и на нас ни предстои изпит да се знае какво да се очаква!!!
Inderor написа:valon написа:Сподели какво си разбрал,че и на нас ни предстои изпит да се знае какво да се очаква!!!
Очаква се тест, в който има личностни въпроси и по този начин се определя нашата личност(екстраверт или невротик). И да знаеш какви са въпросите - това няма да ти помогне, защото за различните хора няма грешни отговори, а ако сам се оплетеш - ти си ви виновен тогава! Пиши това, което ти идва на ума и не се замисляй много на въпроси. Успех на всички ни!!!
Inderor написа:по този начин се определя нашата личност(екстраверт или невротик)
goblin3 написа:.Напишете,ако е възможно "Профила" отговарящ на изискванията.Благодаря!!!
Titiriti написа:..Искам да попитам тук присъстващите възможно ли е според вас,резултатите от теста за интелиг.да се манипулират.... питам защото съм доста озадачена от моето ппредставяне...на теста бяхме 9 души,вече бяха отпаднали 4 защото имаше изпит преди това за специфични познания,очаквах поне 27 ,8 .....все пак наясно съм със познанията и интелекта си .....изумих се ,когато видях ,че имам 9 т..... а най-странно ми се стори ,че четирима от кандидатите имаха бал 30..като се има предвид ,че имам първоначална представа за тях ; изказ,поведение,възраст ,дикция дори .... останах изумена.....естествено ми отказаха да погледна работата си...кандидатствах за кат.Г..дано този път публикувате това което съм написала
mitko358 написа:здр скоро ми предстои интелектуален тест ако някой може да помогни с някой въпрос ако се е явявал скоро с някакви правила по БЕЛ и някой формула по математика s=v.t да си го припомня ще съм му ще съм му благодарен ако помогне да пише на ли
goblin3 написа:Здравейте!Благодаря на всички за полезната информация относно ТИ .Моля дайте повече инфо за ПИ.Който е ходил и го е минавал да сподели мнения.Напишете,ако е възможно "Профила" отговарящ на изискванията.Благодаря!!!
Назад към Конкурси и кандидатстване в МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта