dsuzunov написа:Никога до сега, не съм се занимавал с прострелване на оръжие и съответно, с гилзотеката.
катюша написа:dog написа:Ти купи ли си? И ако знаеш откъде, кажи и аз да си купя. Моля...
Отиваш при Н-ка на РУП със Заявление,подписва ти се и с подписаното Заявление и служебната карта си намираш офис на "BOB"... Плащаш апарата,взимаш СИМ карта,за картата чакаш да я активират,но не знам от коя дата.
Имаш вариант да вземеш и на колегата Узунов апарата ако е взел такава марка.Апарата е с много добри технически данни
dog написа:Митко, остави, имаш желание. То е така. Свърши работа , пък си ...... Няма значение. А ти мила Катюшке - ГОУЕМА СИ БЕ...ВЕЛИКАН СИ ....Преди да отговаряш - вземи поне се подготви малко. Не подвеждай всички тук. Примири се с това, че човек няма как да знае всичко. Дори и ти.
dog написа:Ок, благодаря ти Дакота. Предполагам, че тепърва ще има списъци при нас,(ако не свършат де) защото сега от форума научаваме тези неща. Какво да се прави....те магаретата знаеш защо ги търсят само...
Пък и щом Bob пускат такава оферта, предполагам, че и други оператори (дай боже) може да предложат нещо.
хората все пак са колеги независимо от нивото на интелигентност
border76 написа:dakota ,dakota не е това начина да покажеш на другите че си по интелигентен от тях кога ще спреш да се бъзикаш с хората все пак са колеги независимо от нивото на интелигентност
gushtera написа:Мали какви елементи има тук начело с индианеца, фамилията му и лизачката на индиански пи...столети
dsuzunov написа:gushtera написа:Мали какви елементи има тук начело с индианеца, фамилията му и лизачката на индиански пи...столети
А лапни шараните къде ги оставяш? Те са главните герои в спектакъла
Назад към Освободи напрежението - Смех
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта