Паниковски написа:Само за работещите на улицата да се зачита 2-ра категория труд, всички останали да се пенсионират при условията на трета категория!
Сексуални услуги ли се имат предвид?

Паниковски написа:Само за работещите на улицата да се зачита 2-ра категория труд, всички останали да се пенсионират при условията на трета категория!
само че аз съм мл.експерт-водач на ОА на ДОГ-ДСОГ- ти като стар служител би трябвало да знаеш тези съкращения и си забравил да ни впишеш в графа - канцеларски плъхове ........то по твоята логика и колегата на пост№1 трябва да мине трета категория ,както и всички ОР....
Научи се да уважаваш труда на другите ако искаш да уважавт тебе и твоя труд.
Научете се и вие да уважавате труда на хората които упражняват изключително тежък труд и се пенсионерат на 63 години!
Бях оперативен дежурен между 1987 - 1992 година в доста голямо районно управлвние!
Паниковски написа:Бях оперативен дежурен между 1987 - 1992 година в доста голямо районно управлвние!
А ти по Бай Тошово време изглежда се седнал на стола направо от милицонерското училище ....
I категория само за онези, за които има повишена заплаха за живота!
как ще си почнал 1982г.и си оцелял през две вълни на пенсионрвания с 27г.стаж,при 32г.който твърдиш че имаш. Вариянтите са няколко,единия е да допуснем че служиш от1982г,трябва да си голям слагач на началника за да не те пенсионират.
dragon2 написа:Зелени ----------
Станциите бяха "Тантал".
Назад към Освободи напрежението - Смех
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта