Психически тормоз над непълнолетен от пълнолетно лице

Психически тормоз над непълнолетен от пълнолетно лице

Мнениеот iveta_georgieva » 25 Юни 2016, 14:52

Аз съм на 15 и заедно с приятелката ми сме подложени на психически тормоз и заплахи от страна на 21 годишен, който е възможно да има някакви психически проблеми спрямо това което казва. Заплашва ни с преследване, че ще дойде до училището ни насила понеже не искам да говоря с него и съвсем ясно му обясних, че не искам да имам нищо общо с него. Притеснява ме това, че знае къде живея, а има оръжие което спокойно споделя в социалната мрежа с описания, намекващи убийство. Въпросното момче иска да има връзка с мен и не иска да проумее, че щом аз не съм съгласна на това , няма да стане. Имам архиви и чатове, в които казва, че си търсел момиче което със сигурност да не е по-голямо от 16 години , другите били прекалено "дърти за него". Не искам да имам нищо обща с такивя педофили и психопати. Блокирах го отвсякъде, понеже не спира да ми досажда. По начина му на говорене наистина мога да се замисля дали има пкихически проблеми. Каза, че дори и да е блокиран са имал други профила от които следял и също така писа на приятелката ми и в моментя притеснявя и нея. Не искам да имам нищо общо с него, мога ли да няпрявя нещо?
iveta_georgieva
 
Мнения: 1
Регистриран на: 25 Юни 2016, 14:27

Re: Психически тормоз над непълнолетен от пълнолетно лице

Мнениеот dsuzunov » 26 Юни 2016, 10:42

Обърнете се към най-близкото до вас полицейско управление където най-подробно разкажете за притесненията Ви. Желателно е да заведете и приятелката Ви, чиито показания ще засилят фактите.
Димитър Узунов - Пловдив
Аватар
dsuzunov
 
Мнения: 1599
Регистриран на: 19 Дек 2008, 10:35

Re: Психически тормоз над непълнолетен от пълнолетно лице

Мнениеот Lord » 26 Юни 2016, 19:00

Незабавно депозирай заявление в РУ, където е събитието. З@еби социалните мрежи, пускай заявление, посочи свидетели и виж къде живее, сигнализирай и там, нека му отнемат разрешителното за оръжие. Успех!
Аватар
Lord
 
Мнения: 1214
Регистриран на: 17 Дек 2008, 18:30

Re: Психически тормоз над непълнолетен от пълнолетно лице

Мнениеот Stoyanov » 27 Юни 2016, 00:48

Хубаво е да потърсиш помощта на родителите ти преди да потърсиш нечия друга помощ.Те от своя страна би трябвало да знаят, към кого и как да се обърнат. Сподели с тях и следващият път да знаеш, че не всичко което е ''батко'' е добър батко.Ако ме разбираш защото аз те разбирам много добре. Съвет от един 20 годишен... младеж : )
Аватар
Stoyanov
 
Мнения: 12
Регистриран на: 06 Юли 2015, 03:43


Назад към Теми за граждани

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта