kuka5 написа:192 явно идолът ви си е намерил кой да му държи ......../вие си решете какво/. Вие явно сте като жените хем ви е..т, хем го целувате, халал да ви е.
madcop написа:ЕЙ гунгалов, простотията ти край няма, не стига че с лизача ивчо си затрихте дружетвото, ами и продължаваш да се заяждаш по най-долен начин във форума. Само се питам плъх такъв защо като ти бях пред очите не се заяде да видим тогава кой кого, плужек страхлив![]()
![]()
Създай си синдикат, имаш си вожд, имаш си и ибричия колега от вашето и без това изпаднало отвсякъде и взето за подбив районно. За пет стотинки не ставаш, повръща ми се само като се сетя за теб и ивчето, плужеци.
Районно управление в Смолян с нов шеф.
Досегашния началник сектор "криминален" Юри Топов е изпълняващия длъжността,Евгени Василев е в ОДП и е началник група "Управление на кризи и бедствия" .Новината потвърди комисар Кирил Хаджихристев.Рокадата е по заповед на министъра на МВР Ц.Цветанов от 10.03.2010 год.А преместването на Василев е по служебна необходимост уточни комисар Хаджихристев.Юри Топов досега е бил единственият началник на РУна МВР -Смолян втори по ранг след Василев.На въпроса дали шефската длъжност ще отиде на конкурс,комисар Хаджихристев уточни ,че това ще преценява министерството.
bari68 написа:madcop написа:ЕЙ гунгалов, простотията ти край няма, не стига че с лизача ивчо си затрихте дружетвото, ами и продължаваш да се заяждаш по най-долен начин във форума. Само се питам плъх такъв защо като ти бях пред очите не се заяде да видим тогава кой кого, плужек страхлив![]()
![]()
Създай си синдикат, имаш си вожд, имаш си и ибричия колега от вашето и без това изпаднало отвсякъде и взето за подбив районно. За пет стотинки не ставаш, повръща ми се само като се сетя за теб и ивчето, плужеци.
А защо си мислиш ,че и РПУ -Смолян не е "изпаднало отвсякъде и взето за подбив районно"заради един велик синдикалист член на УС на СФСМВР Милован Давидов ??? Защо не си виждате и вашите членове на УС какви ги вършат и ,че дружество вече в РПУ Смолян няма и няма и да има ??? Поинтересувайте се колко човека ще има на протеста на 20 от Смолян и ще разберете до къде стигна авторитета на СФСМВР заради М.Давидов....
Бивш член на СФСМВР.
cveteto написа:Слуховете за разпадането на МД Смолян са силно преувеличени. МД в РУ на МВР Смолян е в отлично здраве и само преди дни си избра нов председател. Освен ако напусналия член ан МД не е считал себе си за цялото дружество.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта