спорт + здравословно и пълноценно хранене.
15 съвета за здравословно хранене
Хранителни добавки и вещества
Упражнения

dakota_ написа:Всяка сутрин с изключение на зимните дни когато има дълбок сняг,бягам около 3-4 км,в началото когато започнах имах чувството,че ще пукна с течение на времето свикнах и за мен не представлява нищо сериозно да преодолявам тичайки 3-4 км,най-важното е удобните обувки и според сезона,тениска или горнище...
Plovdiv написа:Бих искал да попитам, какви протеини взимате и имате ли наблюдение върху произведените в BG и по конкретно тези на "Нутрим"?
dakota_ написа:Plovdiv написа:Бих искал да попитам, какви протеини взимате и имате ли наблюдение върху произведените в BG и по конкретно тези на "Нутрим"?
По мое скромно мнение е добре да не се занимаваш с химия,ако може с храната да си набавяш необходимите протеини е много по-разумно,все пак ходим на фитнес не за да ставаме професионални културисти или фитнес манияци...аз лично ходя за да поддържам една добра спортна форма и не бих започнал да взимам допълнително протеин под фоммата на добавки защото не желая да си натоварвам отганизма с такива неща,тук ще възникне и въпроса какво правим като спрем да взимаме допълнително протеини и как ще се запълни липсата му...
Имам голям син с който съм имал многократно спорове относно взимането на такива добавки,правил съм му проблеми когато съм виждал,че купува такива неща,не толкова за парите които аз му давам защото е студент,просто се притеснявам за здравето му...
Plovdiv написа:Бих искал да попитам, какви протеини взимате и имате ли наблюдение върху произведените в BG и по конкретно тези на "Нутрим"?
Plovdiv написа:Виждам, че има достатъчно колеги навътре в материята и бих искал да попитам. След тренировки изконсумирвам около 1/4 буркан мед (от тези по 1кг) с цел да заредя изразходваните въглехидрати. Не съм запознат с целия състав на меда и не съм сигуред дали няма да окаже вредно влияние толкова честата му употреба. Предполагам, че Dakota ще е може да даде професионален отговор по въпроса. Благодаря предварително!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта