ЗАТВОРА БУРГАС

ЗАТВОРА БУРГАС

Мнениеот Angeloty » 07 Юни 2010, 20:40

bs:)
ТУК СИНДИКАТА НЕ ПРОРАБОТИ

ГЛАВИТЕ СА МНОГО- НИСКО ДОЛУ :cry:
Angeloty
 
Мнения: 1
Регистриран на: 19 Авг 2009, 17:33

Re: ЗАТВОРА БУРГАС

Мнениеот койота » 07 Юни 2010, 22:56

ГЛАВИТЕ СА МНОГО- НИСКО ДОЛУ :cry:

Това говори зле за служителите на затвора!!! Типична Бъларска гледка!
ЧЛЕН НА СФС-МВР
койота
 
Мнения: 648
Регистриран на: 10 Яну 2009, 12:01

Re: ЗАТВОРА БУРГАС

Мнениеот petaruz » 08 Юни 2010, 01:57

Не се отчайвай колега.И сам можеш да станеш член на ССЗБ а като се съберете 10 ще си направите и дружество.
Ако желаеш звънни ми на тел.0892232966.
Петър Узунов - Председател на Синдикално дружество гр. Стара Загора
Аватар
petaruz
 
Мнения: 13
Регистриран на: 31 Юли 2009, 22:07

Re: ЗАТВОРА БУРГАС

Мнениеот Bui4o Vanio » 08 Юни 2010, 19:26

Всяко начало е трудно колега. Важното е да не губиш надежда. Виждам ,че приемаш синдиката присъце затова прояви инат и не се предавай. Не е необходимо да се събирате много хара като начало.Някой трябва да се престраши и да започне пръв, другите ще тръгнат след него.Затова съберете се десетина мъжки момчета и учередете дружество.Ние ще помагаме с каквото трябва.Ако решите кога ,ще ви изпратим на събранието член на Управителния съвет да помогне с организацията и с каквото е необходимо . На всички ни беше трудно в началото и нямаше кой да ни помогне ,но се преборихме със страха и овчедушието и сега ще вървим напред до постигането на целите си. Нека колегите разберат ,че само заедно можем да постигнем желаните резултати и кагато сме единни трудно ще ни пречупят.
Обади се ще помагаме с каквото е необходимо . УСПЕХ !!! и ГОРЕ ГЛАВИТЕ!!!!! само овцете вървят с наведени глави кам касапина.
Иван П. Петров - Председател на УС на ССЗБ
sszb_pv@abv.bg GSM 089 2 232 965

http://sszb.eu/
Аватар
Bui4o Vanio
 
Мнения: 92
Регистриран на: 03 Сеп 2009, 16:28

Re: ЗАТВОРА БУРГАС

Мнениеот cecimihailov » 09 Юни 2010, 09:15

Съжалявам , че трябва да използвам личната трагедия на един човек за пример , но не ви ли обижда ставащото с Александър Александров и по точно факта , че всеки би могъл да се окаже в неговото положение , а виждаме една незаинтересованост , липса на организация да се мобилизира състава в цялата система да помогне в подобни случай , както и да се търсят механизми за помощ от работодателя и съдействието му пред други институции ? Сигурен съм , че има и други колеги в системата в подобна ситуация , за които дори не научаваме.Между другото той сам казва за PRO BG , че служиш на държавата и в един момент си отхвърлен и се чувстваш , като паразит , което е много жалко. http://novinitepro.bg/bulgaria/zatvorni ... ratel.html
В същото време ежедневния стрес , лишения и дискриминационно отношение към служителите изразяващо се в използване на техния труд в разрез с много трудови норми и незаконосъобразни практики от трудовоправен характер са достатъчна причина за да осмисли всеки ставащото и си даде сметка , че така не бива да продължава.
Още веднъж се връщам към това , с което започнах и ви питам не мислите ли , че няма заинтересованост към нашето социално -икономическо състояние , физическо и психическо здраве , а единствено към задоволяване нуждите на системата от определени нейни потребности за сметка на нас и това не е ли достатъчно да се опитаме да променим посоката , в която вървим и накараме онези , от които зависят тези неща да преосмислят своите виждания и съобразят политиката и действията си ?
Цветан Михайлов-Председател СД гр.Сливен към ССЗБ
Когато има толкова случайности, търси закономерност.

sszb_sliven@abv.bg
Аватар
cecimihailov
 
Мнения: 346
Регистриран на: 18 Авг 2009, 09:41

Re: ЗАТВОРА БУРГАС

Мнениеот Bui4o Vanio » 20 Сеп 2010, 10:06

Добре дошли колеги от Бургас !

Колеги да ни е честито новото СД от Затвора гр. Бургас.
Вече официално имаме Дружество в Бургас , основано от най сериозните момчета, които разбраха ,че само с общите усилия можем да постигнем успехи в борбата за защита на нашите права и интереси от които бяхме лишавани години наред.
От името на Управителния Съвет и от мое име ви поздравявам колеги.Честито и добре дошли в ССЗБ . Успех , колеги!

Призовавам и колегите от другите подразделения на ГДИН в страната да се включат в Синдиката.Време е всички заедно да застанем открито срещу проблемите , да се борим за тяхното решаване и да да направим живота ни такъв, какъвто го искаме и заслужаваме!

Само заедно можем повече ,защото заедно сме по силни!
Иван П. Петров - Председател на УС на ССЗБ
sszb_pv@abv.bg GSM 089 2 232 965

http://sszb.eu/
Аватар
Bui4o Vanio
 
Мнения: 92
Регистриран на: 03 Сеп 2009, 16:28


Назад към Синдикат на служителите в затворите

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта