ПРИЗИВ КЪМ КОЛЕГИТЕ РАЗСЛЕДВАЩИ ПОЛИЦАИ!

ПРИЗИВ КЪМ КОЛЕГИТЕ РАЗСЛЕДВАЩИ ПОЛИЦАИ!

Мнениеот katana1977 » 28 Юни 2010, 23:29

Колеги разследващи полицаи,
ГДГП имат специфични проблеми, касаещи само тях и се борят, за да ги решат. При това колегите са и се чувстват част от СФСМВР, както и СФСМВР ги подкрепя.
Имам предложение:
Нека да последваме добрата практика и успешния пример в ГДГП, да обсъдим нашите проблеми в спешен порядък и да инициираме среща с ръководството на МВР и с прокуратурата за започване на работа за решаването им /имам предвид решаването на проблемите ни, енигмите "прокуратура" и "ръководство на МВР" са по-трудно решими/. СФСМВР подкрепя всички свои членове, които имат нужда от помощ, ще подкрепи и разследващите полицаи.
От страна на СФСМВР можем да направим организацията по събирането и обобщаването на мненията и предложенията, изготвянето на писма и документи за срещите, както и самата координация по провеждането им.
От "дознателите" ще трябва само желание за участие и борба.
Знам, че при нас е малко по-различно, що се отнася до съвместни действия, но ножът определено е допрял вече до костния мозък и продължава да се вбива.
Дори тези, на които им е писнало и искат да се махат, могат да помогнат на оставащите.
Само на пръв поглед е страшно, безсмислено и непосилно. В действителност можем да го направим така, че да е полезно - твърдя го от личен опит.
Контакт - 0879 008 571 /в групата на СФСВР/ и 0886 819 730 /в групата на СДВР/, както и galentingrozev@yahoo.com
Галентин Грозев
СД № 073 - 05 РУП - СДВР
katana1977
 
Мнения: 364
Регистриран на: 26 Окт 2009, 19:45

Re: ПРИЗИВ КЪМ КОЛЕГИТЕ РАЗСЛЕДВАЩИ ПОЛИЦАИ!

Мнениеот Димитров » 01 Юли 2010, 21:53

В нащо дружество вече има написана и заведена в деловодството на ОДМВР Варна, Докладна записка за липсата и недостига на консумативи за досъдебното разследване. Колегите от РП я изготвиха, подписаха и заведоха в деловодството. Вече има настроения и намерения да се напишат още няколко докладни от останалите РУП и сектори. Проблемът е сериозен, а тях ги наказват за пресрочените дела. Наричат ги рецидивисти и ......а те не са виновни. Нямат възможност, като МлРИ, РИ, ПИ, ОР и т.нт да си намират спонсори докато пишат ли пишат в канцелариите си. Положението е нетърпимо, няма тонери за изготвяне на фотоалбумите към ДП, от БНТЛ. На всичко му изтича ресурса, а консумативи и резервни части няма.....
АЗ НЯМА ДЯ ПРАЗНУВАМ! А ТИ?
Димитров
 
Мнения: 175
Регистриран на: 10 Фев 2009, 20:29


Назад към Синдикална дейност

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта