малкия написа:Аз също не виждам какво има да се крие. Не виждам и някой да се е опитвал да скрие нещо.
Просто коментирах "дочутото", че СФС е искала извънредно заседание на ССП. Е, това не е вярно. Ако си прочел внимателно публикуваното в сайта на Федерацията, би трябвало да се съгласиш.
Защото си мисля, че има известна разлика между това да изпратиш писмо с искане за среща с министъра (в резултат на което той да възможи на заместниците си да организират слеща с представители на всички синдикати) и това да поискаш извънредно заседание на ССП.
малкия написа:Знаеш ли, някак не обичам да давам разяснения върху неща, започващи с "Дочухме, че..."
При формулиран по друг начин въпрос можеше да има и друг отговор. Да не говорим, че тук не става дума и за въпрос - просто твърдение, базирано на "дочухме" - е грешно бяха дочули...
ntvladimirov написа:[Нещо взехте много да се издигате в небесата.Завоювахте си разни привилегии от МВР и с вас не може вече да се говори. Преиначавате думите на колегите, не приемате никакви критики, искате все вашата да е , философствате и т.н. Все неща които не са присъщи на обикновенния полицаи.Последно време не можем да ви разберем на какъв език говорите.Имам впредвид изявленията и на други ваши колеги в този форум.Тези качества са идеални но когато се водят преговори а не когато се говори и обяснява на обикновенния колега.
ntvladimirov написа:малкия написа:Знаеш ли, някак не обичам да давам разяснения върху неща, започващи с "Дочухме, че..."
При формулиран по друг начин въпрос можеше да има и друг отговор. Да не говорим, че тук не става дума и за въпрос - просто твърдение, базирано на "дочухме" - е грешно бяха дочули...
Нещо взехте много да се издигате в небесата.Завоювахте си разни привилегии от МВР и с вас не може вече да се говори. Преиначавате думите на колегите, не приемате никакви критики, искате все вашата да е , философствате и т.н. Все неща които не са присъщи на обикновенния полицаи.Последно време не можем да ви разберем на какъв език говорите.Имам впредвид изявленията и на други ваши колеги в този форум.Тези качества са идеални но когато се водят преговори а не когато се говори и обяснява на обикновенния колега.
ntvladimirov написа:малкия написа:Знаеш ли, някак не обичам да давам разяснения върху неща, започващи с "Дочухме, че..."
Нещо взехте много да се издигате в небесата.Завоювахте си разни привилегии от МВР и с вас не може вече да се говори. Преиначавате думите на колегите, не приемате никакви критики, искате все вашата да е , философствате и т.н. Все неща които не са присъщи на обикновенния полицаи.Последно време не можем да ви разберем на какъв език говорите.Имам впредвид изявленията и на други ваши колеги в този форум.Тези качества са идеални но когато се водят преговори а не когато се говори и обяснява на обикновенния колега.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта