КОМПРОМЕТИРАЩО ОТ ЗАТВОРА ВАРНА!

Re: КОМПРОМЕТИРАЩО ОТ ЗАТВОРА ВАРНА!

Мнениеот rotari_club » 12 Ное 2010, 21:44

Председателя на Окръжен съд Варна - Ванухи Аракелян е леля на един от босовете на варненската мафия Армен. Същият излежавайки присъда в затвора – Разделна удря с юмрук старшина за което е преместен на още по-леко место – ТПО Варна. Случаят естествено е потулен. Няколко месеца след това при рутинен обиск, служителите на затвора намират в джобовете на Армен около 100 гр. марихуана..... инцидента естествено отново е покрит, а арменеца просто е преместен от ТПО-то в затвора. Същия тази Армен когато е на свобода реже пръсти на хора. В момента Черпанския, Мазния и Армен командват и дерибействат във Варненския затвор, бият, заплашват и изнудват останалите затворници. Естествено, никой не ги разследва за престъпленията които вършат там. Това ни навежда на мисълта, че част от „приходите им” вероятно отива при власт имащите им покровители. Ние питаме защо и до кога мафията и власта ще са едно цяло и ще се хвърля само прах в очите на хората .

Ротари Клуб Интернешънъл в това писмо посочва дейсвителни факти и събития който могат да бъдат проверени и проследени във времето от хора които няма да си затворят очите, и биха били обективни докрай. Дали има такива хора в България,.... може би?... и дали Ванухи Аракелян е сред тях?
Копие от настоящото писмо ще изпратим на FACEBOOK, НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ВТV, БНТ, ТV СКАТ, ТV ЕВРОПА, М САТ, ТV ЧЕРНО МОРЕ.... Министерството на правосъдието, Министерството на вътрешните работи, ДАНС, Главния прокурор, Български Хелсингски комитет, Президента на Република България, Министър Председателя на РБ, Министерски съвет, Народно събрание и други.
rotari_club
 
Мнения: 10
Регистриран на: 10 Ное 2010, 20:48

Re: КОМПРОМЕТИРАЩО ОТ ЗАТВОРА ВАРНА!

Мнениеот боби сод софия » 13 Ное 2010, 22:29

Определено това го има и винаги ще го има в затворите било то Варна или други.Но прави впечетление, че на повечето клипове са едни и същи лица.Твърденията са ви доста сериозни и доколко са доказуеми.Това не е шега работа няколко видео клипчета с неясно качество и съмнителен произход по никакъв начин не биха могли да бъдат използвани.
Някой до сега направил ли си е труда да се опита да разбере дали са правени във затвора и кога и от кого и дали в дъното на това не се крие нещо друго освен търсене на правда?
КЛЕТВА
ЗАКЛЕВАМ СЕ, ЧЕ ОТ ТОЗИ ЧАС ПОЕМАМ В СЪРЦЕТО СИ ЦЯЛАТА МОЯ РОДИНА - СЪС ЗЕМЯТА И НЕБЕТО И ЗНАМ, ЧЕ МОЯТ СРАМ ЩЕ БЪДЕ И НЕЙН СРАМ,
А МОЯТА СПРАВЕДЛИВОСТ - НЕЙНА СПРАВЕДЛИВОСТ
И МОЕТО МЪЖЕСТВО - НЕЙНО МЪЖЕСТВО

ЗА НАС ЧЕСТТА, А ЗА РОДИНАТА СЛАВАТА
Аватар
боби сод софия
 
Мнения: 375
Регистриран на: 26 Юни 2010, 23:50

Re: КОМПРОМЕТИРАЩО ОТ ЗАТВОРА ВАРНА!

Мнениеот boscobesta » 18 Ное 2010, 10:06

Чирпанският в момента подържа връзка с доста хора,най-странен е случая с един от свидетелите вкарали го вътре в затвора, тази информация пристигна при нас от две места и колегите нищо не направиха,аз нямам право да се разпореждам относно нови разработки,а и вече съм преместен в РПУ,на база какво и защо някой хора продават свободно наркотици дълги години без да бъдат обезпокоявани е друг въпрос.. Има резон някой да вземат леки присъди, някой съдействат и се взема в предвид,но да вземат условни присъди не е един от тях и автоматически да продължават своята дейност със самочувствието на недосегаеми е малко странно нещо за мен лично.Не ми трябва дори оперативни данни или СРС за да ги спрем на уллицата и да открием достатъчно наркотици за да влязат в нарушение на условна и да докажем и разпространение...
Това често ме вкарва и мен лично в недоумеие...
boscobesta
 
Мнения: 1
Регистриран на: 18 Ное 2010, 09:55

Re: КОМПРОМЕТИРАЩО ОТ ЗАТВОРА ВАРНА!

Мнениеот боби сод софия » 19 Ное 2010, 00:39

MasterCop2 написа:Чирпанският в момента подържа връзка с доста хора,най-странен е случая с един от свидетелите вкарали го вътре в затвора, тази информация пристигна при нас от две места и колегите нищо не направиха,аз нямам право да се разпореждам относно нови разработки,а и вече съм преместен в РПУ,на база какво и защо някой хора продават свободно наркотици дълги години без да бъдат обезпокоявани е друг въпрос.. Има резон някой да вземат леки присъди, някой съдействат и се взема в предвид,но да вземат условни присъди не е един от тях и автоматически да продължават своята дейност със самочувствието на недосегаеми е малко странно нещо за мен лично.Не ми трябва дори оперативни данни или СРС за да ги спрем на уллицата и да открием достатъчно наркотици за да влязат в нарушение на условна и да докажем и разпространение...
Това често ме вкарва и мен лично в недоумеие...

тук в форуна се бях натъкнал на скоро на една изповед на дознателка от 6 то РПУ там според разказа и заради това, че си е свършила работата и бяха сасипали живота, в буквалния смисъл.но за жалост винаги е било и ще бъде така нищо не може да се промени.ако някои дръзне да си свърши работата бързо го слагат на земята.
КЛЕТВА
ЗАКЛЕВАМ СЕ, ЧЕ ОТ ТОЗИ ЧАС ПОЕМАМ В СЪРЦЕТО СИ ЦЯЛАТА МОЯ РОДИНА - СЪС ЗЕМЯТА И НЕБЕТО И ЗНАМ, ЧЕ МОЯТ СРАМ ЩЕ БЪДЕ И НЕЙН СРАМ,
А МОЯТА СПРАВЕДЛИВОСТ - НЕЙНА СПРАВЕДЛИВОСТ
И МОЕТО МЪЖЕСТВО - НЕЙНО МЪЖЕСТВО

ЗА НАС ЧЕСТТА, А ЗА РОДИНАТА СЛАВАТА
Аватар
боби сод софия
 
Мнения: 375
Регистриран на: 26 Юни 2010, 23:50

Re: КОМПРОМЕТИРАЩО ОТ ЗАТВОРА ВАРНА!

Мнениеот 7 4 9 » 20 Ное 2010, 03:11

Здравейте,смея да твърдя,че съм добре запознат със случаят "КОМПРОМЕТИРАЩО ОТ ЗАТВОРА ВАРНА!" (публикуваните видеоматериали в "http:rotariclub.com" и писмото публикувано в сайта). Всичко написано в в това писмо са думи само на един от затворниците в ОЗ-Варна на име Теодор, който излежава присъда за имотна измама в особено големи размери. Целта на вапросният Теодор е да подкопае авторитета на управата на затвора. "Rotari.com" е сравнително нов сайт. Още преди този сайт да се появи като адрес в интернет пространството Теодор многократно е споделял с други затворници, че не е доволен от администрацията и надзирателите в затвора. Разказвал е подробно за идеите си, че смята да прави сайт за запознанства (явно с помощ от вън), в който да се предлага платената услуга "sex-chat", за която щял да търси млади и привлекателни момичета. Изглежда обаче, че находчивият измамник е избрал парво да заложи на рекламата (като се има впредвид в какви времена живеем, каква по заинтригуваща реклама от тази). Интересното, обаче е че лицата, които се споменават в писмото не присъстват във видеоклиповете. Още по интересното е, че на някои от клиповете ясно се чува именно гласът на Теодор (обърнете внимание на клипчето с турчина, който се моли). От сигурен източник знам, че главният енициатор (както и оператор) на тези "пиеси" е именно въпросният Теодор. За едно нещо обаче наистина му свалям шапка - какво по добро от това да обвиниш групата на Чирпанския?! Тяхното дело доста нашумя последната година и лесно се привлича общественото внимание като се пише за тях, а всички знаем какво става когато веднаж те нарочат за "черната овца". Това е много хитър ход от негова страна (на Теодор). но нека си зададем двата въпроса - до колко може да се вярва на човек, който излежава присъда за измама в особено големи размери и дали ако разпраснат групата на Чирпанския в други затвори разпространението на наркотици и издевателствата над затворници в варненският затвор ще спрат? Според мен и на двата въпроса отговорът е НЕ, но но сигурно както винаги се случва в България хората ще повярват не на истината, а на някой изкусен манипулатор.
7 4 9
 
Мнения: 1
Регистриран на: 19 Ное 2010, 01:52

Re: КОМПРОМЕТИРАЩО ОТ ЗАТВОРА ВАРНА!

Мнениеот dakota_ » 20 Ное 2010, 20:57

То като гледам клиповете май доверието в Управата на затвора във Варна отдаване е подкопано...Това което се вижда на клиповете е престъпна небрежност...Не знам дали автора е Теодор и това няма никакво значение,това което има значение е отзвука от тези клипове и въпросите,които възникват когато човек ги гледа...Дали затвора във Варна има управа,дали има охрана,на круши ли е охраната или на гъби...И всичко това се случва,както се вижда на клиповете посред бял ден...
dakota_
 
Мнения: 6506
Регистриран на: 20 Фев 2009, 20:49

Re: КОМПРОМЕТИРАЩО ОТ ЗАТВОРА ВАРНА!

Мнениеот vesocop » 05 Дек 2010, 13:59

Клиповете сами говорят за себе си ,думите са излишни тука.Тези като ги гледах се зачудех в затвора ли са.
vesocop
 
Мнения: 131
Регистриран на: 02 Яну 2009, 17:45

Re: КОМПРОМЕТИРАЩО ОТ ЗАТВОРА ВАРНА!

Мнениеот rotari_club » 06 Дек 2010, 10:34

Вижте прикачения файл. Това е една от снимките на интернет страница от профила на Армен Хачикян във фейсбук от 02.12.2010 г. чрез мобилна мрежа. Постоянен е, хронологията му е ежедневна. Няма лошо - образова се момчето, но доколкото знам GSM-ите за забранени в затвора, а това е даже телефон с 3H.
rotari_club
 
Мнения: 10
Регистриран на: 10 Ное 2010, 20:48

Предишна

Назад към Синдикат на служителите в затворите

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron