velkov_1914 написа:Според мен, не трябва някой който разсъждава различно от мен, да ми е враг или облъчен с радиация! Там се къса връзката с ръководството на СФСМВР и служителите в МВР, както и техния диалог (на ръководството на СФСМВР) с политическото ръководство на МВР. Нетърпимост към различното мнение и липсата на всякъква отчетност и конкретика, са в основата на всички разминавания.
Nabora написа:Г-н velkov_1914, ще ми приятно да си така активно-критичен и към другите синдикати в МВР
GENTATSO написа:velkov_1914 написа:Според мен, не трябва някой който разсъждава различно от мен, да ми е враг или облъчен с радиация! Там се къса връзката с ръководството на СФСМВР и служителите в МВР, както и техния диалог (на ръководството на СФСМВР) с политическото ръководство на МВР. Нетърпимост към различното мнение и липсата на всякъква отчетност и конкретика, са в основата на всички разминавания.
И какво сега според теб трябва ръководството на СФСМВР да се съобразява със абсолютно всеки анонимен идиот който е решил да се прави на много умен. Нали точно както ти имаш право на мнение по същия начин трябва това право да имам и аз .
Време е да се престане и с друго, коя отчетност точно ти липва !?!?!? на кой отчетноста всичко което е направено е публикувано , да една част е само за ползване от членове на СФСМВР и действително невиждам нищо лошо в това , какво го интересува г-н Радиоактивния как се харчи членския внос в СФСМВР !?!?!? Говорейки за всякаква отчетност е възможно да имаш в предвид ерата Павлов, когато всички документи на федерацията бяха в раничката му и в багажника на колата .....е това отдавна не е така и смея да твърдя че офиса е перфектно подреден и всичко което е изпратено получено или работено по него от федерацията може да се намери там. Разбирасе обаче това не може и нетрябва да става от всеки на който му е хрумнало че може да се рови в документите , или пък е решил да се изживява като форумен герой. за това има правила и следва да се спазват .
По отношение на диалога с политическото ръководство съм сигурен че чувствата ни са взаимни .
radioactive написа:GENTATSO,ако един проблем се неглижира, това не значи, че не съществува. Една уважаваща себе си синдикална организация не може да си позволи да изритва и заклеимява всички чието мнение е различно от това на ръководството. Това е признак на тесногръдие и самовлюбеност. Синдикализма не започва и няма да завърши с вас, а вие просто ще убиете вярата в него на голяма част от колегите. По принцип българина /същото важи и за българския полицай/ е дебелокож и търпелив и е необходим много голям трус за да предприеме някакъв обрат в деиствията си.Пример: масовия отлив на членска маса от НПС непосредтвено преди голямото пушене пред МВР през декември 2008 г.
Какво е общото между декември 2008 г. и сега? Ами общото е това, че тогава Рашев не правеше нищо, а вие правите прекалено много, но ялови неща /хляб, зрелища и ... гайди/. Ако ви интересува има ли признаци отлива да се случи отново?Бих казал само скромното ми мнение, което е да сравним броя присъстващи на спонтанния протест от декември 2008 г. и на организираните от СФС през миналата година. Незачитането на различното мнениеи саморазправата с хората немислещи като вас рано или късно ще доведе до един резултат – паричките в каисчката няма да стигнат и за вувузелки.
Колкото до аватара ми, предполагам , че със задълбочените си и изчерпателни коментари вече си впечатлил екипа на Института за ядрени изследвания и ядрена енергетика (ИЯИЯЕ) при БАН. Как да не изпитва човек благородна завист към СФС и добре подготвеният им екип?
velkov_1914 написа:Когато човек си дава парите, има право да знае какво се прави с тях. Членство трябва да е безплатно, иначе остава усещане за комерсиали цели. Може да се намери друг начин на финансиране.Синдикалните организации в този си вид се доближават до политическите, което според мен не е правилно и лидерите на СФСМВР се вживяват в ролята на политици. Тона с който отговаряш на опонентите си е същият, който слушам в парламента. Критиката трябва да се приема и обмисля, иначе ми напомня за едно "АЗ", а във вашия случай "НИЕ"! И по-лошото е, че това "НИЕ" е ръководство, а не самата организация. По отношение на правилата за които говориш от кого са написани, от безмисленните събрания? И подкрепяйте членовете си с действия, а не със съвет (личен опит)!!!
По отношение на правилата за които говориш от кого са написани, от безмисленните събрания? И подкрепяйте членовете си с действия, а не със съвет (личен опит)!!!
inkognito написа:
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта