Искане на отчет от УС на СФСМВР

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот 4x4 » 21 Мар 2011, 17:25

ДОКАТО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БЪДЕ СМЕНЕН ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ОЩЕ ДВА ТРИ ДОГОВОРА ПО СТАНИШЕВСКИ ДЕТО СФС ТРЯБВА ДА ПЛАЩА СЛЕД ТОВА, ИМАМ ПРЕДВИД НОВ ДОГОВОР С ВИВАКОМ И Т.Н., ЗАЩО НЕ СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛСКИТЕ КАРТИ КЪМ НАСТОЯЩИЯ ДОГОВОР ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ ИЛИ ПАК ТРЯБВА ДА ИМА ПАРЧЕ ОТ БАНИЦА!!!
Последна промяна belyata на 21 Мар 2011, 17:40, променена общо 1 път
Причина: Използвай главни букви, само когато е граматически правилно да се използват.
4x4
 
Мнения: 86
Регистриран на: 04 Яну 2009, 19:40

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот The Godfather » 21 Мар 2011, 19:02

lasthero написа:Уважаеми колеги, членове и симпатизанти на СФСМВР,
моля не искайте от мен обяснения за неотчетените от Галенти Грозев 6 632,47лева ( шест хиляди, шест стотин тридесет и два лева и 47 ст.) , както и за взетите от Галентин Грозев предварително "заплати" - дарения за м.Март и м.Април 2011г. - 2 466лева.
Телефона на Галенти Грозев е 0879 008571
Ревизията на ФКК към СФСМВР и Комисията на УС за проверка на финансите след 2НК си е свършила работата и протоколите са изпратени на СД заедно с отчетите.
Тъй като Председателя подаде оставка и УС не може да я приеме еднолично, а трябва и решение на НК, а също така и на своето заседание УС на 20.03.2011г. не можа да вземе решение за смяната му поради това , че шест члена на УС гласуваха против (назовавам ги поименно: Лукан Лазарски , Милена Любенова, Иван Мусков, Беясетин Ялама, Галентин Грозев и Борислав Серафимов и е най-добре да питате тях защо подкрепиха тази кражба на пари от Федерацията), по Устава на СФСМВР се свиква ИНК, която да приеме оставката на Г.Грозев и да направи необходимите промени в Устава на СФСМВР, а именно връщането на Федеративния съвет и възможност за бърза смяна на членове на УС при нарушения , без съвместна санкция на УС и НК. На пощите си ще получите протокол № 5 от последното заседание на УС , заедно с докладите от ФКК и комисията на УС за проверките на финансите и установените "липси".
Още веднъж ви моля , при въпроси за липсващите пари да се обръщате към Галентин Грозев, дано на вас ви отговори, защото на УС отказа да даде отговор , считайки за ненужно (и така е записано в протокола на УС), като заплаши да съди СФСМВР , ако бъде сменен като председател от УС без решение на НК.
Оставяме на Вас , членовете и симпатизантите на СФСМВР, възможността сами да се уверите в морала на Г-н Галентин Грозев и членовете на УС, които го подкрепиха.

Борислав Мазнев


Не мога да повярвам, че този "велик човек" Г.Грозев е присвоил някакви пари!! :shock: Говорите за човек, който е казал тези красиви думи:
Времето е в нас, и ние сме във времето
то нас обръща и ние него обръщаме.
България е имала десетки въстания и бунтове, преди да се изправи свободна и горда.
Запитай се, достоен ли си за наследник на тези, които са се изправяли след всяко поражение и унижение, обърсвали са калта и срама и са продължили да се борят и са победили, за да те има сега и теб? На тези, които не са имали на какво да се опрат - без държава, без пари, без оръжие, без свобода и знания, но които не са изпадали в романтика и меланхолия, нито са се чудили как да философстват, ами са си сцепили кожите от труд да стигнат до един блян? Да не мислиш, че те са били в по-добро положение от нас - откъснати от света, 500 години назад и 300 встрани? Да не мислиш, че и тях не ги е било страх, или не са били научени, или не са кървели.
Едно ще кажа, помня прадядо ми, а той е бил роден в робство - 1899г. в Турската империя. Рая. Тоя човек и родителите му са си оставили всичките имоти и дюкяни в Одрин и са дошли в България да живеят в една колиба в Стара Загора. И колибата е била палат, защото са били свободни. И помня, че ми разказваше как е казал лично на Борис III - "Ваше величество, царете си отиват, а България остава!" и как е обиколил за тая дързост сите селски гарнизони, но службата му за него беше рай, защото беше свободен. И той, роден като роб, живя и умря свободен.
Дребен потомък на големи българи /ако и да са неизвестни/ съм и не го крия. Но те са ми дали двете най големи богатства - живот, за да видя света и свобода, за да живея. Но като съм им стъпил на раменете, последното нещо, което ще направя, е да им се изплюя отгоре и като виждам, че нещо не е така, да кажа - така е! И сега виждам, че нещо не е така, и каквото мога, ще сторя, да го оправя. Не заради друго, а защото е работа. А работата иска да бъде свършена.
Так че не питай мен, аз знам, че когато има нужда, това време е в нас и ние сме в него.
Не визирам конкретния човек, знам, че е достоен, нека всеки сам за себе си да отговори.

http://police.ba4ka.com/viewtopic.php?f=6&t=2759&p=65188#p65188
Аватар
The Godfather
 
Мнения: 618
Регистриран на: 13 Юли 2009, 20:33

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот lasthero » 21 Мар 2011, 19:08

Добри, нали знаеш онази попската приказка: "Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря!" :?:
Е , доста хора останахме излъгани , но когато фактите говорят и боговете мълчат. :oops:
Аватар
lasthero
Администратор
 
Мнения: 785
Регистриран на: 15 Дек 2008, 12:52

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот GENTATSO » 21 Мар 2011, 19:38

...........................................................................
Доклад на зам.председател на УС Б.Мазнев, приложен към настоящия протокол.
Становище на П.Петрова относно счетоводството, водено във Федерацията.
По първа точка:
Б.Мазнев: По подадена информация от финансовата къща „Зара Консулт” за това, че е уведомявала Галентин Грозев за неотчетени финансови документи ежемесечно, защо той не е уведомявал УС в продължение на толкова време от м.Юни 2010г. до момента на извършване на проверка ?
Г.Грозев: Не съм счел за необходимо.

В.Попов: Защо не са дадени за одобрение от УС въпросните разходи?
Г.Грозев: Това е мой пропуск.

..........................................................
Господин Грозев мъжеството и достойнството за което претендирате не кореспондират с така направените отговори от Вас пред УС , Въпреки че не одобрявам начина на кореспонденция тук в този форум , съм поел ангажимент и независимо от това дали има нарушение или не на финансовата дисциплина то отношението Ви към този проблем ми дава пълно морално основание да Ви призова НЕЗАБАВНО да преустановите своите действия като председател на УС. Всеки направил пропуски в работата си е длъжен да плати цената за своето поведение .
Що се отнася до членовете на УС не приели оставката на Грозев , аз също подкрепям такава теза стига да съвпада с моето виждане а то е че Грозев следва да направи отчет на ИНК и там присъстващите да вземат своето решение . В противен случай приемането на оставката би означавало, освобождаване на председателя от отговорноста която е поел. Вариантите са два единия е този който избра ИП ,не счете за необходимо да се яви на ИНК- резултата е ясен , другия според мен този в който може да се запази достойнството и да се види истината е явяване На ИНК и даване на отчет пред СФСМВР.
http://vbox7.com/play:4c7afa02
Евгени Крумов- СФСМВР
Аватар
GENTATSO
 
Мнения: 1050
Регистриран на: 22 Яну 2009, 17:07

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот GENTATSO » 21 Мар 2011, 19:42

По останалите проблеми в протокола ще опитам да взема отношение в тема във форума на СФСМВР тъй като наистина считам че, това са вътрешни за организацията проблеми .
http://vbox7.com/play:4c7afa02
Евгени Крумов- СФСМВР
Аватар
GENTATSO
 
Мнения: 1050
Регистриран на: 22 Яну 2009, 17:07

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот lasthero » 21 Мар 2011, 19:51

Именно за това поисках да са свика ИНК ... Нека да застане пред хората и да каже ,... на нас не искаше.
Аватар
lasthero
Администратор
 
Мнения: 785
Регистриран на: 15 Дек 2008, 12:52

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот GENTATSO » 21 Мар 2011, 21:30

lasthero написа:Именно за това поисках да са свика ИНК ... Нека да застане пред хората и да каже ,... на нас не искаше.

Да именно това е правилната и достойна постъпка . излизаме с името си и поставяме въпроса директно - за което те поздравявам и подкрепям . Останалото е ........... айде ще си замълча . :lol:
http://vbox7.com/play:4c7afa02
Евгени Крумов- СФСМВР
Аватар
GENTATSO
 
Мнения: 1050
Регистриран на: 22 Яну 2009, 17:07

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот коприва » 21 Мар 2011, 21:54

Обръщам се към ,,щатните ощипани моми " на вътрешния и външен форум !!! ;)! Във всяко мое писане Ви намеквах за изгубената инерция ,за яловия синдикализъм и за некопентността Ви , но затова пък я подплатихте с нападки и презрение към хората , които искат отговори и предлагат решения !!!
Постоянно Ви давах за пример по стари от СФСМВР синдикати , някой от които дори ни обучаваха в синдикализъм , но гордостта , високата самолюбивост и отричането на другите Ви докараха до там ,че Нац.конференции да са по малко от извънредните национални конференции !!!
И накрая ще си позволя да Ви дам един съвет ! Колеги сме, работим в сфера ,която е много трудна,рискована,стресираща и неблагодарна , но сме интилигентни и с достойнство и за това ,никой няма право да обижда, унижава и отхвърля същите тези колеги и техните мнения и идеи , защото на някой от тях същите тези ,,ощипани моми " трябва вода да им носят !!! :idea:
Аватар
коприва
 
Мнения: 288
Регистриран на: 16 Яну 2009, 20:19

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот ТАЙФУН » 22 Мар 2011, 00:26

Добър вечер!
Много странни събития напоследък се случват в това СФСМВР!
Интересното е друго,че някой има полза да се всяват вътрешни ежби!
Грозев бил злоупотребил със финасови средства,това го чета тука,интересното обаче е ,че надали този човек е толкова неопитен,че да се остави да не оправдае по някакъв начин разходването на тези средства,при положение,че е показал своя интелект?
Какво излиза,че една част от УС е сигурен в неговите "финасови злоупотреби",друга част не са убедени във това?Пак има разделение!Повечето членове на сегашния УС,за мене са сериозни и отговорни хора,както и членовете на ФКК,имам предвид,Мазнев,Лазарски,Любенова,Мусков,Ялама,Радулска,Петров,Тенев,Павлова,/изивнявам се ако съм пропуснал някой,но пиша тези които познавам добре,другите не ги познавам чак толкова/така че,явно има още над какво да се разсъждава!Интересното е че никъде няма становище на счетоводната къща,дали финансово всичко е наред!
Но,четейки написаното от Мазнев, ми е много странно,че един председател и финансов отговорник,"не счита за нужно"да уведомява колегите си за своите действия!Михайлов е прав,нарушени са:
ПРИНЦИПИТЕ НА РАБОТА НА СФСМВР:
1. ПРОЗРАЧНОСТ;
2. ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ;
3. ЕКИПЕН МОДЕЛ НА ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО ИМ;
4. НЕТЪРПИМОСТ КЪМ ВСЯКАКВИ ПРОВОКАЦИОННИ НАСТРОЕНИЯ, ОБСТРУКЦИИ И ДЕЙСТВИЯ В УЩЪРБ НА ФЕДЕРАЦИЯТА И ПРЕСЛЕДВАНИТЕ ЦЕЛИ;
5. ИНИЦИАТИВНОСТ;

Спокойна вечер на всички!
СФСМВР-FOREVER!
ТАЙФУН
 
Мнения: 85
Регистриран на: 10 Мар 2009, 16:26

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот katana1977 » 22 Мар 2011, 07:21

Да, наистина казах тези думи и основанието за тях също ще стане ясно, но в никакъв случай не е израз на пренебрежение или на проява на чувство за собствена значимост.
По същество твърдението на lasthero, че съм откраднал или присвоил пари от Федерацията, е лъжа.
Не съм ощетил, нито пък тепърва смятам да ощетявам Федерацията.
За това също ще представя лично на делегатите на конференцията необходимите доказателства.
Съгласен съм, че щом членовете на Федерацията решат, трябва да се оттегля, трябва и ще го направя незабавно, независимо от всичко.
Дотогава обаче имам задължения, с които съм натоварен и няма как да ги прекратя, тъй като никой не ме е освободил от тях. Информация за работата ми имат на практика всички, така че не виждам основания за притеснение.
За съжаление знам, че предстоят множество страсти и емоции, както и множество обвинения, които пак за съжаление в крайна сметка ще се окажат безпочвени. За да не изпадаме в махленски разпри и надговаряния, засега предпочитам да спра да пиша, за да не дразня онези, които позволяват на емоциите да надделеят над разума им, но продължавам да чета всичко, което се пише.
Независимо, че УС реши да прекрати изплащането на месечното ми възнаграждение, няма да прекратя ползването на неплатения ми отпуск, защото текущата работа си продължава и трябва да се върши.
Галентин Грозев
СД № 073 - 05 РУП - СДВР
katana1977
 
Мнения: 364
Регистриран на: 26 Окт 2009, 19:45

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот ZZTop » 22 Мар 2011, 08:57

Благодариме ти бащице, че ще продължиш да се грижиш за нас. Само те моля, намали темпото и изпълни решението на УС, което не е записано незнайно защо в протокола да не пипаш повече във финансите на федерацията!
Илия Хрисимов
Академия на МВР
ZZTop
 
Мнения: 174
Регистриран на: 21 Дек 2008, 19:25

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот madcop » 22 Мар 2011, 09:09

Независимо, че УС реши да прекрати изплащането на месечното ми възнаграждение, няма да прекратя ползването на неплатения ми отпуск, защото текущата работа си продължава и трябва да се върши.


Защо да прекратяваш отпуска, нали си изтегли абсолютно самоволно заплатите за два месеца напред, една седмица преди разглеждането на "измислената" ти оставка. Смешен си!
ПО-ДОБРЕ СЪС ЗНАМЕ В РЪКАТА ОТКОЛКОТО С ИБРИК НА ГЛАВАТА!!!
madcop
 
Мнения: 529
Регистриран на: 28 Дек 2008, 17:38

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот ZZTop » 22 Мар 2011, 09:12

katana1977 написа:.............
По същество твърдението на lasthero, че съм откраднал или присвоил пари от Федерацията, е лъжа.
Не съм ощетил, нито пък тепърва смятам да ощетявам Федерацията.
За това също ще представя лично на делегатите на конференцията необходимите доказателства.
....................

Дадени бяха два месеца за да ни представиш необходимите документи и ти не го стори. Сега ще ги представиш на ИНК пред делегатите?!
Илия Хрисимов
Академия на МВР
ZZTop
 
Мнения: 174
Регистриран на: 21 Дек 2008, 19:25

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот madcop » 22 Мар 2011, 09:13

Не е нужно който и да е от нас да прави нещо. Хората ще решат събата ти. Я кажи между другото, как така използваш служебната кола на синдиката като лична, и на какво основание автомобила домува пред блока ти?!? Един друг"играч" правеше така, на тая кола не и върви определено.
ПО-ДОБРЕ СЪС ЗНАМЕ В РЪКАТА ОТКОЛКОТО С ИБРИК НА ГЛАВАТА!!!
madcop
 
Мнения: 529
Регистриран на: 28 Дек 2008, 17:38

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот Shadow » 22 Мар 2011, 10:31

Еееееееех г-н Крумов,
говорих Ви аз ама Вие..........
И народа е казал:
Да би мирно седяло,не би чудо видяло!
Всяка случайност е скрита форма на необходимост!
http://www.vbox7.com/play:24bf8b79
Shadow
 
Мнения: 331
Регистриран на: 18 Дек 2008, 19:35

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот Иван Иванов » 22 Мар 2011, 11:11

Уважаеми колеги,
Отдавна престанах да чета форумите, защото се убедих, че това са места за хора без работа, които без всякакъв морал си изливат болни душевни състояния. Съжалявам, че трябва да го кажа и да го комуникирам със служители на МВР, които по призвание са хора на честта и достойнството. Още повече - някои господа 'синдикалисти', четейки мненията им, ако това е синдикализъм, затова не съм член на СФСМВР, въпреки голямото ми желание. За първи път влизам във форума и мотивите ми са отзвука от последния УС на СФСМВР. Аз съм от Пловдив, за вас ще бъда колегата Иван Иванов и няма да се представям, защото след всички което прочетох, току виж и аз трябва да доказвам, че нямам сестра....Ще се върна в началото - господа Хрисимов и Мазнев - първо да попитам, дали с такъв успех си вършите работата и какво всъщност вършите, защото ако засека хронологията, вие сте постоянно във форуми....Хвала на такива служители на МВР!!! КОнкретно към г-н Мазнев, тъй като имам нечестта да ви познавам - когато беше скандала с Вас и 'преместването' ви в Първомай (а колко по-лесно щеше да бъде да ви уволнят) кой беше този, който се застъпи публично за вас пред цяла България и влезе в битка с ръководството на МВР, за да ви защити? Цяла България знае - ГАЛЕНТИН ГРОЗЕВ!!! И сега имате наглостта да го нападате и неоснователно да го компроментирате? Вие, освен да си бъркате в носа и да стоите във форумите, какво направихте за синдикалното си дружество? Освен само да парадирате....Вашето грубо, нагло и неморално отношение ми намирисва на болезнени болни амбиции за председателското място...НО вие, г-н Мазнев, нямате и капка потенциал за това...Сега само критикувате, а мислите ли, че по този начин можете да спечелите доверие и нови симпатизанти? Жалко, че заради вашата злоба и малодушие, ще пострада цялата федерация....Г-н Хрисимов, който и да сте....такива служители като вас, не са никому 'хрисими', това е уродливостта в системата, която всеки един от нас среща по някое време на кариерата си, при вас е дошла много рано....Не е достойно за мъже да се държат като '....', вие си изберете думата, защото е под нивото ми да кореспондирам с вас,. Оценете какво направи г-н Грозев и престанете със злъчното си отношение, защото той не само е лице на СФСМВР, а единственият, който работи и поема всички ангажименти, битки и удари, докато вие се държите като 'ощипани моми', а сега сте много велики...., режисирахте всичко това, за да го наклеветите...Просто нямам думи!!! Вие сте квазисиндикалисти - който и да е член, първо заслужава защита, а след това - нека другите по го оценяват!!! Жалко, много жалко за СФСМВР от такива хора като вас....
Иван Иванов
 
Мнения: 8
Регистриран на: 22 Мар 2011, 10:46

Re: Искане на отчет от УС на СФСМВР

Мнениеот Иван Иванов » 22 Мар 2011, 11:24

Колеги, много жалко наистина....превръщате се в опасно копие на 'системата', която уж искате да промените и правите същите неща, от които уж защитавате колегите - това към Б.Мазнев, И. Хрисимов и 'колегата' Емил....Започвате да ми приличате на партнийни чиновници с партийни поръчения, чиято цел е да оклеветят г-н Грозев...Само си задайте въпроса - ако всички това, в което упреквате г-н Грозев - е плод на вашите лъжи и интриги - с какво чувство ще продъжите да работите в Мвр и как ще се наричате синдикалисти? Май много сте си повярвали...., ама само се навивате, мислете и за след това и какъв пример даватеи на колеги, и на семействата си...
Иван Иванов
 
Мнения: 8
Регистриран на: 22 Мар 2011, 10:46

ПредишнаСледваща

Назад към Синдикална дейност

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта