МлПИ и ПИ

Re: В демографски грохнала България изборът е ..............

Мнениеот thanatos » 19 Ное 2011, 08:03

Началникът на РУП за това е Началник, за да се запознае с проблемите на гражданите, извън срещите им с местните полицейски служители и това не е топене на служителите, а по-скоро активиране на усилията им да изпълняват сведените от Ръководството задачи. За това и има приемни дни на Началника на РУП. Така, че inkognito, ако все още не си се отказала направи това, което ти казах, или това което Lord ти предложи, а ако те е срам, Аз ще ти уредя такава среща, това го мога. ;)
thanatos
 

Re: В демографски грохнала България изборът е ..............

Мнениеот inkognito » 19 Ное 2011, 17:36

Lord написа: inkognito, всеки има право на мнение. Приемам твоето право на мнение, но не и верността му.
По отношение на Н.Д., като н-к на 01-во, ми човека си носеше врътовръзките, ходеше да играе тенис на корт 3 пъти в седмицата със служебен а-л, в работно време, а подопечните му пътуваха на стоп до селата, които обслужват или по заплатено време го правеха с лични МПС.
По отношение на споменатите проблеми в Сандрово и Мартен - силно преувеличени са. Има пресцентър и всеки може да види колко престъпления има в този регион. Там цигански набези почти няма. Вярно е, че има голям проблем с мутренските простотии в Мартен, има няколко групи /български/, които тормозят централна северна България с набезите си по източване на нафта от аварирали леки и товарни автомобили по републиканските пътища, хващаме ги, ту са в панделата, ту излязат и пак почнат, но такъв е животът. Има в Мартен и няколко малоумника, контингент по линия ПЗО, и с тях е като с нафтаджиите.

Танатос дава не лош съвет за новия началник на 02-ро, но моят съвет е за една среща с началника на ПУ-Мартен, един от най-опитните полицаи в областта с мнооого инфо от целия град и района. ;)


Аз също приемам твоето право да имаш мнение,но това не означава,че съм съгласна с него.По отношение на Н.Д явно го познаваш само на външен вид и не си работил с него за да го опознаеш като човек.Аз го познавам като човек и като характер и мога да ти кажа,че това което съм написала за него е напълно точно и вярно.Какво лошо има да ходи с вратовръзка и да носи костюм,какво лошо има да ходи да играе тенис,доколкото знам в полицията няма работно време,така поне казва другаря dakota_ ;) значи може да ходи по всяко време на тенис и на спорт...Работата му вървеше и това никой не може да го отрече,ползваше се с уважение и думата му тежеше...
Никога не е отговарял на гражданите така както dakota_ е отговорил на мен с безобразно поучителен и надменен тон.
Забравете това,че сте началници,ние също сме хора и може някой да е свикнал при него хората да ходят с наведена глава,но за такова нещо се работи и човек трябва да го заслужи.
Знам какво има в Мартен,защото има две приятелки там и им ходя на госсти...къщите и на двете бяха отарашени,крадците не са заловени за да знам дали са цигани или българи,но това е без значение за кражбата и загубата...Към 2-ро РУП един МлПИ който кара много добре мотор,ако така добре си вършеше работата цена нямаше да има :) Знам и какво се случва в Сандрово...Според мен не е достатъчно да подменят само Н-ци на РУП.В един театър режисьора на постановката може да е много добър,но актьорите ако са посредствени,представлението ще е слабо и зрителите разочаровани...Много хора трябва да си защитят длъжностите на които са и да си заслужат заплатите които получават,само тогава ще може да се решават успешно текущите задачи и само тогава ще имат основание да имат претенции и да искат да им се вярва...

ПП/ Съвета на thanatos наистина е добър и знам,че ще срещна разбиране,но само с разбиране нещата не се решават,трябва да има екшън ;)
inkognito
 
Мнения: 843
Регистриран на: 04 Ное 2010, 12:33

Re: МлПИ и ПИ

Мнениеот turanagasama » 26 Ное 2011, 19:39

inkognito написа:
inkognito написа:...Тя тази държава не е грохнала за един ден,от много години се разграбва,а милицията и после полицията почти нищо не направиха това да спре!Да ти благодаря за поздрава и да ти кажа,че си изпуснал като не си откликнал на поканата за банкет от данъчните,защото нашите банкети не са така скучни като вашите ;)


MasterCop написа:Бъркаш властите нещо...


Да,така съм объркала властите,че сега ще се разбере за коя власт става дума :D Заради бездействието на тази власт селата се обезлюдиха и на много хора се наложи да си продадат къщите и дворовете по селата само и само да се спасят от набезите на циганите,които без да бъдат обезпокоявани от властта на която е възложен контрола,влизат по къщите и дворовете и омитат всичко след себе си...Никой не може да засее нищо на полето,защото циганите го обират и труда на хората отива на вятъра.Вече всички се сещат за коя власт става дума...Има едни хора на които длъжността е МлПИ и са служители кат.Д,носят сини ризки,панталонче,запасват и коланче,като ги погледне човек да не може поглед да свали от тях :D хубави,милички,добрички,като им погледнат свършената работа,тя само на хартия отчетена,документирана и резултата на практика никакъв,но по документи са барнали всичко както си му е реда...Сутрин отиват на оперативка,след това към 10.00-10.30 часа се появяват по селата и почват да се побарват където ги сърби и където не ги сърби...ръчкат си колите,напишат някое предупредително протоколче и като стане 16.00 ч. качват се и заминават да се отчитат :D
Като ги видя и се сещам за една песен в която се пее "@едераст,@едераст,но облечен с власт..." за какво им е дадена власт и за какво са представители на една власт,като работата им "Не ти е мамо работа..."
За да съм още по-ясна ще споделя,че ходя в едно Русенско село Сандрово,там се краде на лудо,селото е в района на 2-ро РУП,даже в Мартен направиха УП,но кражбите не спират...Същото е в района на "Хаджитеновата чешма" на "Батмиш" и "Над езерото",вилни зони,които се тарашат ежедевно и оправия няма защото няма власт която да озапти развилнелите се крадци.Какво е това чудо МлПИ да се появява за няколко часа и след това да се осигурява покой и икой да не обезпокоява крадците в кражбите им...Тия неща също водят до демографски срив и обезлюдяване на цели населени места в държавата!

Като прочетох тези редове разбрах че си нямаш и понятие от това какво трябва да прави Мл.ПИ или ПИ.
turanagasama
 
Мнения: 29
Регистриран на: 15 Мар 2009, 01:36

Re: МлПИ и ПИ

Мнениеот bega4kata » 27 Ное 2011, 11:32

От нашата работа всеки "разбира" ;) Още повече много по- лесно е голословно да се критикарства и словоблудства, вместо да се предприемат някакви действия нещата да се променят. Така просто някои хора оправдават собствената си пасивност и мързел.
inkognito написа: Съвета на thanatos наистина е добър и знам,че ще срещна разбиране,но само с разбиране нещата не се решават

Повече какво да говорим.
Празна раница не пази граница, уважаема г-жо Министър!
Аватар
bega4kata
 
Мнения: 1324
Регистриран на: 10 Яну 2009, 14:13

Re: МлПИ и ПИ

Мнениеот litex » 27 Ное 2011, 16:15

Не прочетох никъде след като inkogito не разбира от нашата работа,кое точно не разбира и къде греши.Лесно се казва на човек,че не разбира,но трябва този,който разбира да му посочи грешките.Прочетох от какво е недоволна и с някои неща съм напълно съгласен и критиката е основателна.Доста от нещата зависят от субективният фактор,има мързеливи ПИ и МлПИ има и такива които си гледат съвестно работата и гражданите нямат оплаквания от тяхната пасивност.
Истина е,че не може да угодим на всички,но не трябва никой да се сърди когато го посочат с пръст,че не си е свършил работата и самият той знае,че не е свършил и е могъл да я свърши по-добре.
Да кажем,че по селата нещата са идеални е смешно и невярно,на много места нещата са изпуснати и това е в резултат на слабата работа на ПИ и МлПИ и на Н-ци на РУП и с основание се поставят някои въпроси относно тяхната ефективност.
Не прочетох само критика в мненията на inkognito,защото пише,че на адреса си по местожителство няма оплаквания от работата на колегите МлПИ и ПИ.
Има емоция в мненията,но тя е разбираема и не бих казал,че всичко което е написала са неверни неща,има истина и няма лошо да погледнем нещата с очите на гражданите,защото и ние сме граждани и всичко което се случва,се случва на всички нас
litex
 
Мнения: 506
Регистриран на: 14 Май 2011, 10:36

Предишна

Назад към Предложения и дискусии

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта