Здравейте. Имам нужда от съвет ? На 09.01.17г подадох заявление за напускане. На 10.02.17г подписах заповедта си за освобождаване от държавна служба. Не ми дадоха нищо освен копие от нея. По закон имам право на обещетение. От човешки ресурси тогава ми казаха че колежката била болнични и няма кой да ми оформи от финансова служба документите. Минаха две седмици и нищо. Ходих вчера и едвам си взех празната тр.книжка без придружаващи я документи? Пак ми казаха че няма кой да ги изготви. Аз искам да получа полагащото ми се по закон.... Това заявление по чл. 252 не съм наясно и ако някой има някаква чернова и може да ми помогне как да процедирам, бих се почуствал поне тук във форума човек.
Съжалявам че през годините имах желание за работа което беше смазано, давах всичко от себе си в службата а насреща ми наказания и курвенски номера, в мен имаше надежда че ще се стабилизират нещата,напротив всичко потъваше буксувайки; пращаха ме къде ли не по уникално безмислени командировки и търпях какви ли не тъпи заповеди,наредби и камара глупости .... УВИ ... бях дотук ...