ovenen написа:СИГМА12 написа:По тази тема водя с 1:0 на военните
Аха и си пробутал жената на някои военен или той на тебе
Толкова инфо стига,че знам ли кой чете тук......я жената,я военния

ovenen написа:СИГМА12 написа:По тази тема водя с 1:0 на военните
Аха и си пробутал жената на някои военен или той на тебе
ovenen написа:Идиdakota_ написа:Военните си оставате военни дори и военни полицаи да станете Описваш ми т.н оперативна комбинация... Колегата е определил съдбата на тази женица доста преди тя да "избяга" при капитана... Доброто му сърце го е накарало да осигури подходящо оперативно прикритие на жена си...заплахи,преследвания... и всичко това за да си мисли капитана,че е ударил джакпота с жена с дете и да не щади парите сиИначе е ясно,че полицаите често бракуват еб*нето на военните...
Онзи министър,които го арестуваха във ВМА ви оправи не само почивните станциите,а и други "екстри" дължите на него,но знаеш,че в армията друго няма какво да се върши освен да се почива добре и да се взимат заплати
Абе иди му разкажи версията си на онзи изперкалия с ограничителната заповед таз теория. Капитанчето бай дъ уей си гледа и неговото и нейното дете, абе според мен таквиз само развалят реда, ама кво да се прави - отговорен офицер, ама ти верно не знаеш какво е офицер в истински смисъл на думата, така че остави до отговорен
bega4kata написа:Авангарден прийом за възражение по АУАНhttp://plovdivskinovini.com/index.php/2 ... si-maikata
ntvladimirov написа:Всички купонджии са вече в заслужена пенсия.
Pozitano написа:ОСВОБОДИ НАПРЕЖЕНИЕТО на 3 години
Преглеждания 108673
Отговори 2040
Назад към Освободи напрежението - Смех
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта