от в-112 » 16 Юни 2009, 22:13
Докато работим с тези закони,така ще бъде, почти всички констатирани нарушения от нас се обжалват-юристите на ОД не се явяват на дела,в съда всеки лъже и води свидетели,че това не се е случило.Присъдите за алкохол са само "пробация" или някое "условно" наказание,всеки вече при проверка на пътя казва"Аз не си нося контролният талон" за да може след това да прескочи плащането на глобата,за да не си търси в КАТ контролният талон има/три годишна давност на глобите/ и после край.Присъдите на съда за причинена смърт или телесна повреда след упортеба на алкохол в ПТП са "условно" наказание.Хора, нищо добро не ни чака,и ще продължаваме да гледаме тези трагични клипове.В развитите държави глобите се пишат и се плащат на момента там филма"Дай да почерпя"
или "Аз нямам пари да си платя глобата" просто го НЯМА.На мен просто ми омръзна да ходя на дела и да гледам как се решават актове,а за колегите от Пътна да не говорим те на колко дела ходят.
Я кажете как ви звучи тази реална история "Лице от АКК с влезли в сила 30 броя наказателни постановления,след като е лишен ,с глоби за 7000 лева,влезе с личният си автомобил в магазин "Кауфланд" да си пазарува,ама не на паркинга а ВЪТРЕ през централният вход на магазина през отворената врата,и след това управата на магазина сложи бетонни блокчета отвън за да не може да се влиза с автомобили".Пак с личният си автомобил помете всички бариери на магазин "БИЛА" облечен като булка,с бяла булчинска рокля.КАЖЕТЕ КОЛКО АКТОВЕ ТРЯБВА ДА МУ НАПИШЕМ ЗА ДА МУ ЗАБРАНИМ ДА КАРА МПС.ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО В БЪЛГАРИЯ
ПУ"ДЪБНИКА"-гр.ВРАЦА-"НЯМАМЕ НЕИЗПЪЛНЕНА ЗАДАЧА"-Ц.Благоев